Vladan Kovacevic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Shategabri
Kontakt:

Re: Vladan Kovacevic

Post Postao/la Shategabri » 31 maj 2022, 10:22

KSG je napisao/la:
31 maj 2022, 10:19
Trazili Kovacevicu pare da igra :rol: Istina boli, toliko plakanja i prizivanja u repku da vas ovako odyebe. :tokralju:
Jel nije to nikad bila praksa kad je u pitanju naša reprezentacija?
Šta je ta istina što boli? Hoće Srbin da igra za Srbiju? Pa? Otkrio si toplu vodu?
Koševo Zapad

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 31 maj 2022, 10:24

ZVANIČNO SAOPŠTENJE ****!!! 🚨🚨🚨 @**** je prepoznao talenat Vladana Kovačevića dok je branio u FK Sarajevo i od nas je imao ogromnu podršku za svoj rad. Medijski pritisak s naše strane na Nogometni Savez BiH i selektora Ivayla Peteva nije nedostajao, kako bi Kovačević dobio poziv u "A" reprezentaciju BiH jer je to svojim igrama zaslužio! 🚨🚨🚨 Sada kada je poziv stigao, Vladan Kovačević je isti odbio!!! ⚠️⚠️⚠️ Eventualni poziv u reprezentaciju Srbije bi sada za njega bio velika nagrada kažu iz njegove menadžerske agencije! Vladan Kovačević je bio ignorisan od strane NS/FS BiH i selektora Peteva i na zadnjem okupljanju nije dobio ni minute, ali ovakav način prema reprezentativnom dresu definitivno nije ispravan! Ovakva komunikacija preko medija i šturo saopštenje njegove agencije koja mu diže cijenu u najmanju ruku nisu profesionalni!

:rol:

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 31 maj 2022, 10:25

PapirnaMarka je napisao/la:
31 maj 2022, 10:20
Zar je moguće da ste ovako naivni.. Dečko ima svadbu 6.6. najavio je ranije da neće doći i ako dobije poziv, pa nije lud da 3. golman bude. Vico i Petev tu pametno iskoristili situaciju i pozvali ga opet da bude da se nije javljao i da onda imaju opravdanje da ga ne zovu nikad više, a uz sve to i da pozovu golmana Borca kao zamjenu. Al glupe bošnje nikad ne vide širu sliku.

PS Uz sve to, Vladan nema državljanstvo Srbije.
Al pljuvačima je bitnije Vladana ispljuvati, a niko ne pita otkud spinovi po portalima kako je eto pozvan, potvrdio da će doći i onda se kao selektor ibreti što se nije pojavio?!
A momak uopšte nije dao potvrdan odgovor na taj poziv.
Jok, daj drvlje i kamenje na Vladana.
Koševo Zapad

KSG
Kontakt:

Post Postao/la KSG » 31 maj 2022, 10:25

Shategabri je napisao/la:
31 maj 2022, 10:20
KSG je napisao/la:
31 maj 2022, 10:16
Vico im kriv sto Vladan vise voli Srbiju nego BiH, pa vi sami sebe lazete. :tokralju:
Mozda se dogovorio s Vicom :rol: Vico kriv i za Vrancica i Simunovica. Ne ide vam u glavu da ljudi igraju za nas samo kad nemaju drugog izbora i da je svejedno da li tu bio Vico, Begic ili neko treci. Strasna mentalna gimnastika.
Hajmo realno, gdje je perspektivnije igrati, za reprezentaciju Srbije ili BiH?
Al realno, da zanemarimo ko je šta?
Ima momak opciju da brani za reprezentaciju koja će biti redovan učesnik EP i SP ili da brani za reprezentaciju koja će biti 4. šešir i boriti se za 3. mjesto u grupama kvalifikacija?
Budite malo realni.
Jeste Srbin i praviti nekakvu dramu jer eto voli Srbiju, to je ono baš iznenađenje.
To mu je da lakše odluči gdje će i šta će.
Prošao sve omladinske kategorije, bio i u seniorskoj reprezentaciji, znači da je bila prilika da ga ovjerimo.
Nismo, hvala Petev, idemo dalje.
Pa slazem se, glupo je kriviti Vice, Peteve i ostale jer on vise voli Srbiju.
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 31 maj 2022, 10:26

KSG je napisao/la:
31 maj 2022, 10:25

Kako komentarišeš Vicine spinove po portalima i ibret što se Kovačević nije pojavio?
Koševo Zapad

KSG
Kontakt:

Post Postao/la KSG » 31 maj 2022, 10:27

31 maj 2022, 10:22
KSG je napisao/la:
Trazili Kovacevicu pare da igra :rol: Istina boli, toliko plakanja i prizivanja u repku da vas ovako odyebe. :tokralju:
Šta je ta istina što boli? Hoće Srbin da igra za Srbiju? Pa? Otkrio si toplu vodu?
Kakvo god je stanje, nije vise tako lose da im se pare traze. Mislim na navijace Sarajeva koji ga pokusavaju opravdati na sve nacine i pronaci neke krivce kada ih nema. Vladan odlucio i to je to.
31 maj 2022, 10:26
KSG je napisao/la:

Kako komentarišeš Vicine spinove po portalima i ibret što se Kovačević nije pojavio?
Nemam neko misljenje, niti vjerujem njemu niti menadzerskim agencijama koje pare zaradjuju na laganju i prevarama.
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent

Victor
Kontakt:

Post Postao/la Victor » 31 maj 2022, 10:31

Ne blamirajte se..igranje za repku je proizvoljna stvar, nije to klub pa da ti odlucujes hocu u Rangers a ne u Lech jer eto ima to i to tamo bolje..

Poenta je da su fa sarajevo i mlada repka stvorili, a on se sad ocigledno izmotava...

Uostalom evo nek iznese svoju istinu ako je ima...ali ocgledno je nema.

Predpostavljam iduce saopstenje ce biti u fazonu "'ma lopovi necu da igram za njih"...a tamo vec pregovara sa srbima kako i sta.

Moje misljenje:

Njemu nije problem sto ce bit 3. golman nego upravo suprotno. On se boji da ce dobit nastup i time zapcetati vrata Srbije koja je ocigledno nakon ove sezone u Poljskoj i lose kvalitete na svom golu bacila oko na njega...realno u rep Srbije golman je mozda i najslabija karika
Ex "invincible"

Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..

/Internazionale Milano/

=NYK=

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 31 maj 2022, 10:32

Jbg, razočarenje baš.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 31 maj 2022, 10:32

KSG je napisao/la:
31 maj 2022, 10:27
31 maj 2022, 10:22
KSG je napisao/la:
Kakvo god je stanje, nije vise tako lose da im se pare traze. Mislim na navijace Sarajeva koji ga pokusavaju opravdati na sve nacine i pronaci neke krivce kada ih nema. Vladan odlucio i to je to.
31 maj 2022, 10:26
KSG je napisao/la:

Nemam neko misljenje, niti vjerujem njemu niti menadzerskim agencijama koje pare zaradjuju na laganju i prevarama.
Nije ni sjajno. Recimo, obećavaju evo dvije godine radove na terenima stadiona u BiH, ni na jednom još nije ni busen promjenjen.
Da li je bilo love za to od UEFE i nekih fondova, sigurno. Koliko su potrošili u druge svrhe, ko zna.
Kako znamo da je Vladan odlučio? Jel se on negdje oglasio? Donio si sud unaprijed o njemu, a savez je ok. Fini ljudi.

OK, znači Petev ga pozvao, ovaj rekao dolazim, potvrdio i izradio?
Jer Petev ne bi zayebo, a Kovačević...labilan karakter.
Koševo Zapad

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 31 maj 2022, 10:47

U reprezentaciji gdje kolo vode zeljkovići, pušine, ušanovići, beusi, dominkovići, begići i ini, umjesto sušića, hadžibegića, salihamidžića, halilhodžića... nikom iole normanom nije mjesto.
Pa zar Rahimić, osvajač kupa Uefa, nije bio zapostavljen zbog nakog Pave Dadića? Begović zbog Hasagića...??
Gdje su hibići, konjići, barbarezi, topići, bolići??
Je li reprezentacija privatno igralište Borca, željezničara, Sarajeva, dijaspore?? Šta je sa Tankovićem, Halilovićem, Ibrahimovićem... jesu li i oni Vlasi zato što su glavom bez obzira pobjegli odavde??
Šaja prijeti slanjem crna da siluje 12ogodišnju djevojčicu, Bakir ga javno brani, narod glasa za Bakira. U Prijedoru ubijaju ljude i narod bira opet ubice. Kod Čovića isto... Pa je l to mi zaslužujemo bolje? Bježi Vladane, Belmine, Selmire... Yebeš ovu kriminalno-vjersku prćiju.
Kad mi budemo valjali, valjaće nam i reprezentacija i Savez i država.

giannini
Kontakt:

Post Postao/la giannini » 31 maj 2022, 10:49

Samo prekriziti gov.no za sva vremena i izbrisati ovu temu

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 31 maj 2022, 10:52

Victor je napisao/la:
31 maj 2022, 09:58
MortemHz je napisao/la:
31 maj 2022, 09:51
Victor je napisao/la:
31 maj 2022, 09:43

Slazem se, ja bih ipak sacekao takodjer zvanicno objasnjenje...al cim sam vidio da se nije javio odmah mi je scenario oko srbije pao napamet jer ne vidim nijedan drugi razlog

Nije Kovacevic Dzeko pa da on neku pravdu tjer...plus njemu bi u karijeri znacilo i da bude treci golman trenutno, pa ne brani u Cityu
Značilo bi njemu definitivno i ja lično ne razumijem što je odbio poziv. Na stranu ogromna nepravda ali bi se trebao odazvati, samo njemu može biti bolje tako. Ne brani u City-u ali evo najbolji je golman kompletne Poljske lige i sad će se dobro prodati u neki mnogo jači klub + je i dalje relativno mlad. Ja bi isto volio da se on oglasio povodom toga, baš bi me razočarao ako bi ispalo da ovo ima neke veze sa Srbijom. Mislim da su i sami Srbi rekli da nikad nije bilo priče oko toga.
Pa to da li treba branit ili ne se moze diskutovati, iskreno ja sam bio za to da ga se stavi od prve minute, sehic je star, begovic manje vise u penziji a nema nikoga vise...pored toga Vladan mlad perspektivan i ako se pokaze mozes imat dugorocno rijesenje ...znaci svi preduslovi su tu

Samo je belaj sto se doticni nije odazavao...evo napiso sam par "pljuvackih" postova jer zaista je vidim razlog zasto se ne bi odazvao osim da ceka poziv srbije..al mozda grijsim dusu (u sto cisto sumnjam) pa volio bi da cujem zvanicno i od njega razlog...

Medjutim ne vidim koji bi mogao biti...kao sto rekoh nit je uredu da ucjenjuje selekotra da bude prvi golman nit je on dovoljo dobar i velik da to radi..i on to vrlo dobro zna..tako da ova prica oko srbije itekako vjerodostojno djeluje..bar sad za sad
Znam, i ja mislim da je velika greška mada ne zna se sa nama ko pije ko plaća. Petev kaže da nije javio ništa a njegova agencija kaže da su javili prije par dana, uvijek totalno drugačije priče. :crazy:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

obrijanopile
Kontakt:

Post Postao/la obrijanopile » 31 maj 2022, 10:56

PapirnaMarka je napisao/la:
31 maj 2022, 10:50
Imajednabrigada je napisao/la:
31 maj 2022, 10:46
I opet kazem ebo ja mater svim ovim sarajlijicama hordasima i pitarima koji brane ovog cetalja samo zato jer je branio za malo sarajevo. I zbog toga sto govore da mu je bolje u srbiji i da ima veci prosperitet.

Vi ste za mene veci cetalji i izdajnici nek ti cetalji sa pala koji vas jebu kako hoce..

Puuu majku vam i vasim izgovorima

P.s. cast onima koji su osudili ovo
Ček pašice, jesi to ti iz zenice? Što svoje epitete drugima pokušavaš privaliti? :rol:

Ubiše kompleksi, poz iz glavnog grada. :tralala:
Pusti ga druga, saznao sam da je mazlum. Grahota je sa takvim raspravljati.... Samo da ozdravi...
Evo i oni tebe selame!

Victor
Kontakt:

Post Postao/la Victor » 31 maj 2022, 10:56

VenamaHrabrih je napisao/la:
31 maj 2022, 10:47
U reprezentaciji gdje kolo vode zeljkovići, pušine, ušanovići, beusi, dominkovići, begići i ini, umjesto sušića, hadžibegića, salihamidžića, halilhodžića... nikom iole normanom nije mjesto.
Pa zar Rahimić, osvajač kupa Uefa, nije bio zapostavljen zbog nakog Pave Dadića? Begović zbog Hasagića...??
Gdje su hibići, konjići, barbarezi, topići, bolići??
Je li reprezentacija privatno igralište Borca, željezničara, Sarajeva, dijaspore?? Šta je sa Tankovićem, Halilovićem, Ibrahimovićem... jesu li i oni Vlasi zato što su glavom bez obzira pobjegli odavde??
Šaja prijeti slanjem crna da siluje 12ogodišnju djevojčicu, Bakir ga javno brani, narod glasa za Bakira. U Prijedoru ubijaju ljude i narod bira opet ubice. Kod Čovića isto... Pa je l to mi zaslužujemo bolje? Bježi Vladane, Belmine, Selmire... Yebeš ovu kriminalno-vjersku prćiju.
Kad mi budemo valjali, valjaće nam i reprezentacija i Savez i država.
Ne znam gdje su? Bave li se uopste sportom? Pa necu stavljat nekog u repku na poziciju jer se zove Mirsad Hibic?

Tanakovic hinja...na racun nas podigao sebi rejting i "natjerao" svede da ga pozovu

Halilovic...nije htio ni da cuje za nas, nadao se da ce bit novi Modric i zavrsio je tako sto ima nastup za repku HRV cisto da ga zapisaju

Ibrahimovic...smijesno pricati

Ljudi u savezu su bili i jesu katastofalni...al de bgt odvadite malo

Ne moze se svaciji obraz prat preko krivice drugih i ne moze svak izgovor za svoja nedjela nalziti u imenu BAKIR IZETBEGOVIC

Kad prodjes kroz crveno ti si kriv..jes Bake lopov al to ne mijenja cinjenicu da si prosao kroz crveno
Ex "invincible"

Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..

/Internazionale Milano/

=NYK=

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 31 maj 2022, 11:10

zaigra li za cetnike treba mu **** majku kroz majku
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 31 maj 2022, 11:13

Molio bih bez psovki i vrijedjanja.

Koljete se tu oko jednih i drugih, a ocigledno je da su cijelo ovo vrijeme u talu svi. Pa iz izjave menadzera jasno je da je postojao dogovor (izmedju njega i selektora/saveza) da se kovacevic ne pozove ni ovaj put. Iz toga bi se moglo zakljuciti da je i ranije bio isti dogovor. Treba malo detaljnije citati.

Vanadij
Kontakt:

Post Postao/la Vanadij » 31 maj 2022, 11:14

Nikad ne vjeruj psihologu i golmanu sarajeva izdat ce

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 31 maj 2022, 11:15

admin je napisao/la:
31 maj 2022, 11:13

Koljete se tu oko jednih i drugih, a ocigledno je da su cijelo ovo vrijeme u talu svi. Pa iz izjave menadzera jasno je da je postojao dogovor (izmedju njega i selektora/saveza) da se kovacevic ne pozove ni ovaj put. Treba malo detaljnije citati.
Koji je end game tu? Da zavrsi na spisku FSS?
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 31 maj 2022, 11:16

DuljevinhoHaraldo je napisao/la:
31 maj 2022, 11:15
admin je napisao/la:
31 maj 2022, 11:13

Koljete se tu oko jednih i drugih, a ocigledno je da su cijelo ovo vrijeme u talu svi. Pa iz izjave menadzera jasno je da je postojao dogovor (izmedju njega i selektora/saveza) da se kovacevic ne pozove ni ovaj put. Treba malo detaljnije citati.
Koji je end game tu? Da zavrsi na spisku FSS?
da sjedi na dvije stolice sto duze moze, dok vidi kako ce karijera ici, a da mu pri tome bh navijaci dizu cijenu.

Nema tu ljubavi, Srbija trenutno donosi vise para, zasto zatvoriti ta vrata

Daidza8
Kontakt:

Post Postao/la Daidza8 » 31 maj 2022, 11:16

Vanadij je napisao/la:
31 maj 2022, 11:14
Nikad ne vjeruj psihologu i golmanu sarajeva izdat ce
Pa on je golman rakow :D
1946

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Proximic i 24 gosta.