Jel nije to nikad bila praksa kad je u pitanju naša reprezentacija?
Šta je ta istina što boli? Hoće Srbin da igra za Srbiju? Pa? Otkrio si toplu vodu?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Jel nije to nikad bila praksa kad je u pitanju naša reprezentacija?
Al pljuvačima je bitnije Vladana ispljuvati, a niko ne pita otkud spinovi po portalima kako je eto pozvan, potvrdio da će doći i onda se kao selektor ibreti što se nije pojavio?!PapirnaMarka je napisao/la: ↑31 maj 2022, 10:20Zar je moguće da ste ovako naivni.. Dečko ima svadbu 6.6. najavio je ranije da neće doći i ako dobije poziv, pa nije lud da 3. golman bude. Vico i Petev tu pametno iskoristili situaciju i pozvali ga opet da bude da se nije javljao i da onda imaju opravdanje da ga ne zovu nikad više, a uz sve to i da pozovu golmana Borca kao zamjenu. Al glupe bošnje nikad ne vide širu sliku.
PS Uz sve to, Vladan nema državljanstvo Srbije.
Pa slazem se, glupo je kriviti Vice, Peteve i ostale jer on vise voli Srbiju.Shategabri je napisao/la: ↑31 maj 2022, 10:20Hajmo realno, gdje je perspektivnije igrati, za reprezentaciju Srbije ili BiH?KSG je napisao/la: ↑31 maj 2022, 10:16Vico im kriv sto Vladan vise voli Srbiju nego BiH, pa vi sami sebe lazete.
Mozda se dogovorio s VicomVico kriv i za Vrancica i Simunovica. Ne ide vam u glavu da ljudi igraju za nas samo kad nemaju drugog izbora i da je svejedno da li tu bio Vico, Begic ili neko treci. Strasna mentalna gimnastika.
Al realno, da zanemarimo ko je šta?
Ima momak opciju da brani za reprezentaciju koja će biti redovan učesnik EP i SP ili da brani za reprezentaciju koja će biti 4. šešir i boriti se za 3. mjesto u grupama kvalifikacija?
Budite malo realni.
Jeste Srbin i praviti nekakvu dramu jer eto voli Srbiju, to je ono baš iznenađenje.
To mu je da lakše odluči gdje će i šta će.
Prošao sve omladinske kategorije, bio i u seniorskoj reprezentaciji, znači da je bila prilika da ga ovjerimo.
Nismo, hvala Petev, idemo dalje.
Kako komentarišeš Vicine spinove po portalima i ibret što se Kovačević nije pojavio?
Kakvo god je stanje, nije vise tako lose da im se pare traze. Mislim na navijace Sarajeva koji ga pokusavaju opravdati na sve nacine i pronaci neke krivce kada ih nema. Vladan odlucio i to je to.Shategabri je napisao/la: ↑31 maj 2022, 10:22Jel nije to nikad bila praksa kad je u pitanju naša reprezentacija?
Šta je ta istina što boli? Hoće Srbin da igra za Srbiju? Pa? Otkrio si toplu vodu?
Nemam neko misljenje, niti vjerujem njemu niti menadzerskim agencijama koje pare zaradjuju na laganju i prevarama.Shategabri je napisao/la: ↑31 maj 2022, 10:26Kako komentarišeš Vicine spinove po portalima i ibret što se Kovačević nije pojavio?
Nije ni sjajno. Recimo, obećavaju evo dvije godine radove na terenima stadiona u BiH, ni na jednom još nije ni busen promjenjen.KSG je napisao/la: ↑31 maj 2022, 10:27Kakvo god je stanje, nije vise tako lose da im se pare traze. Mislim na navijace Sarajeva koji ga pokusavaju opravdati na sve nacine i pronaci neke krivce kada ih nema. Vladan odlucio i to je to.Shategabri je napisao/la: ↑31 maj 2022, 10:22Jel nije to nikad bila praksa kad je u pitanju naša reprezentacija?
Šta je ta istina što boli? Hoće Srbin da igra za Srbiju? Pa? Otkrio si toplu vodu?Nemam neko misljenje, niti vjerujem njemu niti menadzerskim agencijama koje pare zaradjuju na laganju i prevarama.Shategabri je napisao/la: ↑31 maj 2022, 10:26Kako komentarišeš Vicine spinove po portalima i ibret što se Kovačević nije pojavio?
Znam, i ja mislim da je velika greška mada ne zna se sa nama ko pije ko plaća. Petev kaže da nije javio ništa a njegova agencija kaže da su javili prije par dana, uvijek totalno drugačije priče.Victor je napisao/la: ↑31 maj 2022, 09:58Pa to da li treba branit ili ne se moze diskutovati, iskreno ja sam bio za to da ga se stavi od prve minute, sehic je star, begovic manje vise u penziji a nema nikoga vise...pored toga Vladan mlad perspektivan i ako se pokaze mozes imat dugorocno rijesenje ...znaci svi preduslovi su tuMortemHz je napisao/la: ↑31 maj 2022, 09:51Značilo bi njemu definitivno i ja lično ne razumijem što je odbio poziv. Na stranu ogromna nepravda ali bi se trebao odazvati, samo njemu može biti bolje tako. Ne brani u City-u ali evo najbolji je golman kompletne Poljske lige i sad će se dobro prodati u neki mnogo jači klub + je i dalje relativno mlad. Ja bi isto volio da se on oglasio povodom toga, baš bi me razočarao ako bi ispalo da ovo ima neke veze sa Srbijom. Mislim da su i sami Srbi rekli da nikad nije bilo priče oko toga.Victor je napisao/la: ↑31 maj 2022, 09:43
Slazem se, ja bih ipak sacekao takodjer zvanicno objasnjenje...al cim sam vidio da se nije javio odmah mi je scenario oko srbije pao napamet jer ne vidim nijedan drugi razlog
Nije Kovacevic Dzeko pa da on neku pravdu tjer...plus njemu bi u karijeri znacilo i da bude treci golman trenutno, pa ne brani u Cityu
Samo je belaj sto se doticni nije odazavao...evo napiso sam par "pljuvackih" postova jer zaista je vidim razlog zasto se ne bi odazvao osim da ceka poziv srbije..al mozda grijsim dusu (u sto cisto sumnjam) pa volio bi da cujem zvanicno i od njega razlog...
Medjutim ne vidim koji bi mogao biti...kao sto rekoh nit je uredu da ucjenjuje selekotra da bude prvi golman nit je on dovoljo dobar i velik da to radi..i on to vrlo dobro zna..tako da ova prica oko srbije itekako vjerodostojno djeluje..bar sad za sad
Pusti ga druga, saznao sam da je mazlum. Grahota je sa takvim raspravljati.... Samo da ozdravi...PapirnaMarka je napisao/la: ↑31 maj 2022, 10:50Ček pašice, jesi to ti iz zenice? Što svoje epitete drugima pokušavaš privaliti?Imajednabrigada je napisao/la: ↑31 maj 2022, 10:46I opet kazem ebo ja mater svim ovim sarajlijicama hordasima i pitarima koji brane ovog cetalja samo zato jer je branio za malo sarajevo. I zbog toga sto govore da mu je bolje u srbiji i da ima veci prosperitet.
Vi ste za mene veci cetalji i izdajnici nek ti cetalji sa pala koji vas jebu kako hoce..
Puuu majku vam i vasim izgovorima
P.s. cast onima koji su osudili ovo![]()
Ubiše kompleksi, poz iz glavnog grada.![]()
Ne znam gdje su? Bave li se uopste sportom? Pa necu stavljat nekog u repku na poziciju jer se zove Mirsad Hibic?VenamaHrabrih je napisao/la: ↑31 maj 2022, 10:47U reprezentaciji gdje kolo vode zeljkovići, pušine, ušanovići, beusi, dominkovići, begići i ini, umjesto sušića, hadžibegića, salihamidžića, halilhodžića... nikom iole normanom nije mjesto.
Pa zar Rahimić, osvajač kupa Uefa, nije bio zapostavljen zbog nakog Pave Dadića? Begović zbog Hasagića...??
Gdje su hibići, konjići, barbarezi, topići, bolići??
Je li reprezentacija privatno igralište Borca, željezničara, Sarajeva, dijaspore?? Šta je sa Tankovićem, Halilovićem, Ibrahimovićem... jesu li i oni Vlasi zato što su glavom bez obzira pobjegli odavde??
Šaja prijeti slanjem crna da siluje 12ogodišnju djevojčicu, Bakir ga javno brani, narod glasa za Bakira. U Prijedoru ubijaju ljude i narod bira opet ubice. Kod Čovića isto... Pa je l to mi zaslužujemo bolje? Bježi Vladane, Belmine, Selmire... Yebeš ovu kriminalno-vjersku prćiju.
Kad mi budemo valjali, valjaće nam i reprezentacija i Savez i država.
Koji je end game tu? Da zavrsi na spisku FSS?admin je napisao/la: ↑31 maj 2022, 11:13Molio bih bez psovki i vrijedjanja.
Koljete se tu oko jednih i drugih, a ocigledno je da su cijelo ovo vrijeme u talu svi. Pa iz izjave menadzera jasno je da je postojao dogovor (izmedju njega i selektora/saveza) da se kovacevic ne pozove ni ovaj put. Treba malo detaljnije citati.
da sjedi na dvije stolice sto duze moze, dok vidi kako ce karijera ici, a da mu pri tome bh navijaci dizu cijenu.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑31 maj 2022, 11:15Koji je end game tu? Da zavrsi na spisku FSS?admin je napisao/la: ↑31 maj 2022, 11:13Molio bih bez psovki i vrijedjanja.
Koljete se tu oko jednih i drugih, a ocigledno je da su cijelo ovo vrijeme u talu svi. Pa iz izjave menadzera jasno je da je postojao dogovor (izmedju njega i selektora/saveza) da se kovacevic ne pozove ni ovaj put. Treba malo detaljnije citati.