FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Aktivirat ce covjek pozajmice i otkupiti i Secera, i klub i one pologe sto su davali po 20 000....
Klub je vec njegov teoretski.
Klub je vec njegov teoretski.
-
- Kontakt:
SAMO JAK TRENER , DOBRE PRIPREME I NAŠA DJECAadmirrx je napisao/la: ↑30 maj 2022, 17:16Kapetanovic da igra?hahahaahprofesorbaltazar je napisao/la: ↑30 maj 2022, 17:13![]()
100% care da nekad i čaršija igra kad u slobodi dosta vise ovih sa strane…
![]()
![]()
![]()
A TI PODRINJAC samo se fataj portala SSH
Znal se sta detaljno, kad ce taj press da se obznani preuzimanje kluba?
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
hahahahah,pregledaj malo postove moje i sta sam pisao vezano za slogu,cuj podrinjac hahahaprofesorbaltazar je napisao/la: ↑30 maj 2022, 17:53SAMO JAK TRENER , DOBRE PRIPREME I NAŠA DJECAadmirrx je napisao/la: ↑30 maj 2022, 17:16Kapetanovic da igra?hahahaahprofesorbaltazar je napisao/la: ↑30 maj 2022, 17:13
![]()
100% care da nekad i čaršija igra kad u slobodi dosta vise ovih sa strane…
![]()
![]()
![]()
A TI PODRINJAC samo se fataj portala SSH

-
- Kontakt:
Pusti brate ove likove sto su se registrirali tek, nemaju pojma ko si ti.admirrx je napisao/la: ↑30 maj 2022, 18:00hahahahah,pregledaj malo postove moje i sta sam pisao vezano za slogu,cuj podrinjac hahahaprofesorbaltazar je napisao/la: ↑30 maj 2022, 17:53SAMO JAK TRENER , DOBRE PRIPREME I NAŠA DJECA
A TI PODRINJAC samo se fataj portala SSH![]()
![]()
Sloboda je moja nacija
E onda znaš više od mene. Moje info govore da su prestala sva potraživanna Azmirka prema nama. Neko me je slagao.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Bilo je zvanicno preko pola miliona km prema njemu.
Reko im je da im nece praviti probleme, ali nisam zapazio nista napismeno da je oprostio.
"Sevkija Resic nakon lose sezome u Zeljeznicaru, karijeru ce nastaviti u Slobodi. Bit ce to povratak Resica na Tusanj, gdje je igrao kao posudjen igrac iz Sarajeva."
Ja ocekivao 10 najboljih,oni jednog od gorih dovode
Ne znam da li je istina sto sam cuo,haman ce budzet biti dobro smanjen za ovu sezonu,tako da ako se nesto spektakularno ne desi borba za opstanak je sigurica

Ne znam da li je istina sto sam cuo,haman ce budzet biti dobro smanjen za ovu sezonu,tako da ako se nesto spektakularno ne desi borba za opstanak je sigurica

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ove izgleda neko iz uprave yebe opasno, oni hoce Slobodu u federalnu, a neko im kvari posao.....
🔴⚫️
Prica se da je Azmir obavio razgovore sa Haskicem i jos jednim igracem i ponudio im uslove da dodju u Slobodu….
Za ovu 2022 budzet nije problem nece se smanjivati,cak ima i suficita koji se dijeli na sve oblasti pa i sport a za iducu godinu gdje ide drugi dio naredne sezone se jos nista i ne moze reci.
-
- Kontakt:
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mozda covjek stvarno dodje, dovede igrace, potpise ih sve na tri godine sa parama na ruke po 50 do 100 hiljada i do augusta vec ode. Ne bi cudilo.
-
- Kontakt:
Admir Smajić ponovo dobija funkciju u klubu, vjerovatno sportski direktor/tim menadžer.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.