De ti nama brate Munju završi 43 gola za sezonu nije šala
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Radim nove cijena za sad kod nas 7 idu gore i 12 dolje. ostali ostaji na istoj cijeni.
I tamo ko savjetnik neki
Njegova nova destinacija je Mađarska gdje će raditi u Honvedu. Njegova nova funkcija bit će savjetnička na poziciji stručnog konsultanta, a savjetovat će novog sportskog direktora Honveda Chrisa Dochertyja.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
obrijanopile
- Kontakt:
Mozda ti imas demenciju ili si godina koje to ne pamte, ali se malo raspitaj. Mada ja mislim da placipicku nece vratiti, nisu budale tolike....SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑30 maj 2022, 19:07Svasta mozes ovdje procitatiobrijanopile je napisao/la: ↑30 maj 2022, 17:48Husref je osoba koja je pokušala uništiti FK Sarajevo, kada je otišao, u Dzerzelez, i sa sobom poveo nekoliko igrača, Husref je osoba koja je uzela 200 hiljada, i neka je, a on voli Sarajevo.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑30 maj 2022, 17:40Pa poredite Husrefovu trenersku karijeru sa 38 godina koliko sad ima Bašić i Bašićevu ako hoćete realnu ocjenu. Pa normalno da neko od 38 godina ne može imati uspjehe kao neko od 60.
![]()
![]()
![]()
Evo i oni tebe selame!
- feniksptica
- Kontakt:
Kakve smo sve teorije zavjere slusali, ovomozda i ima nekih 5% sanse da se desi
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Fica je zabio 43, Munja je manje, mozda k'o vas Comaga
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- ElCartel11
- Kontakt:
Tako smo tebra govorili i za Hadziju kad se vracao za SDGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 maj 2022, 19:09Ako je husref novi trener, Ismir sam nek napusti klub. Ali cisto sumnjam, bas bas ne vjerujem u to.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Mah to smo pisali i kad se Hadzic tek spominjao i na kraju nikom nista.Nek dovede 2 dobra igraca svi ce ga opet dizati u nebesa.Ocigledno je da Ismir ne yebe mahalu ni 2%,ali je previse okruzen ljudima koji ga pogresno savjetuju.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 maj 2022, 19:09Ako je husref novi trener, Ismir sam nek napusti klub. Ali cisto sumnjam, bas bas ne vjerujem u to.
Podigni Dizdi,Suljicu,Avramu
Ista Djokanovicu i Catakovicu
Ostalima svima spusti sto vise moze,neka znaju koliko su losi.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma vala i to mi je diskutabilna odluka. Ali ako husrefa dovedu, slobodno nek ode iz kluba ne bi se ni sekunde dvoumio niti ga zalio.ElCartel11 je napisao/la: ↑30 maj 2022, 19:43Tako smo tebra govorili i za Hadziju kad se vracao za SDGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 maj 2022, 19:09Ako je husref novi trener, Ismir sam nek napusti klub. Ali cisto sumnjam, bas bas ne vjerujem u to.![]()
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Jel to onaj momak iz Stupčanice što je bio u Turskoj na probi, slagaću jel Bešiktaš haha
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
To je ovaj drugi ,mjesam ih ja Munja i Fica bem li ih
-
bordobijeli
- Kontakt:
Kad bi Husrefa vratili mislim da bi pao rekord ispisanih stranica na forumu u jednom danu

- MaroonBjelave
- Kontakt:
I garant bi oborili rekord po broju članskih, jer svi vole hurefa, pa jelbordobijeli je napisao/la: ↑30 maj 2022, 20:10Kad bi Husrefa vratili mislim da bi pao rekord ispisanih stranica na forumu u jednom danu![]()
![]()
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Sad bi najviše volio Husrefa zbog eventualnih silnih prolivenih suza na ovom forumu a svakako ni Dudic ni Basic nisu nista bolji od njega
1. Akrapovic
2. Husref
3. Basic
4. Dudic
pa svi ostali
1. Akrapovic
2. Husref
3. Basic
4. Dudic
pa svi ostali
Čisto sumnjam da će dovest Husrefa, a ako ga dovedu, nek pakuju kofere i Mirvic i ostala kompanija... Po meni Bašić i Akrapovic najbolje opcije. Ali koga god dovedemo, pustit ljude da rade, da prođu pripreme, vide šta i kako... Sad treba dovest oba beka, napadaca i eventualno krilo i stoper, prodat Šabana, Djokana (Pidro vec ode) i Dala ako ima kakvih ponuda, dio tog novca dat da se raskine ugovor sa ovim parazitima Velkoski, Ahmetovic, Hebibovic, Dupovac, Bodul, Bagaric, Palic, Cmiljanic, Kobiljar, Kanuric, Oremus, Šecerovic. Uz adekvatna pojacanja, dobrog trenera, i maksimalnog zalaganja i truda, titula osigurana.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Drug moj, znamo mi ko je lagan na suzama.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑30 maj 2022, 20:24Sad bi najviše volio Husrefa zbog eventualnih silnih prolivenih suza na ovom forumu a svakako ni Dudic ni Basic nisu nista bolji od njega![]()
1. Akrapovic
2. Husref
3. Basic
4. Dudic
pa svi ostali![]()
Zamislite ono prva prozivka, Husref trener, a pored njega Velkoski, Hebibović i Ahmetović
Mislim da bi ljudi članske derali.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ne bi je poderao, ali bi je kulturno izvadio iz novcanika i ostavio na stolu da kupi prašinu. A Ismiru bi rado drzao s obe ruke otvorena vrata da izađe sam iz kluba( ne pita me se, ali bi rado u takvom ishodu imao zelju da to uradim
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- feniksptica
- Kontakt:
I da dodje Hus ( ne do Bog ) i da dodje sad Jupp Heynckes slicne bi rezultate imali. Cak i da nekog od ans izaberu. Igraci su ovdje problem.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ja sam je izgubio, možda i na vakat
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.