Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: Grand Slam
Malo sam istrazio, bilo je primjera da Chang, Becker, Wilander igraju sa 17 i 18 godina finala GS-a ali njihovi protivnici su uvijek imali minimum 23
Tako da bi ovo def. najmladje musko finale ikad
najblize tome bi bilo finale AO 1985., Edberg imao 19god 10mj a Wilander 20god 6mj
Tako da bi ovo def. najmladje musko finale ikad
najblize tome bi bilo finale AO 1985., Edberg imao 19god 10mj a Wilander 20god 6mj
Don't believe the hype.
finale rune-alcaraz u eri big3 i to usred RG-a pored rafe i noleta bi bila otprilike atomska bomba za tenis, tektonski poremećaj nezamislivih razmjera i posljedica
to bi bilo mrš u penziju obojica, onaj treći vas svakako tamo čeka
to bi bilo mrš u penziju obojica, onaj treći vas svakako tamo čeka
Evo i Sinner ide fino za sada, nadam se da ce zadrzati nivo i proci u 1/4
- QUARTERBACK
- Kontakt:
prerano se otpisuju novak i rafa, idu oni preko 22 grand slama obojica sigurno
Realno na travi ne vidim ko bi Novaka mogao dobiti, da je Medo tu rekao bi on ima sanse ovako ne znam, moramo vidjeti Alcaraza kako se tu snalazi
Ma da wimbldon ove godine ce biti revijalni turnir
Ma da wimbldon ove godine ce biti revijalni turnir
niko normalan njih ne otpisuje, ali bilo bi ekstremno lijepo da ih ovi mladi otpišu!QUARTERBACK je napisao/la: ↑30 maj 2022, 18:50prerano se otpisuju novak i rafa, idu oni preko 22 grand slama obojica sigurno
btw, ja ipak očekujem da nole ili rafa ispale alcaraza na mjesec u polufinalu
Nadal vec baca hintove o mogucoj penziji. Bojim se da mu je ovo zadnja sansa za slam.QUARTERBACK je napisao/la: ↑30 maj 2022, 18:50prerano se otpisuju novak i rafa, idu oni preko 22 grand slama obojica sigurno
Ove price oko wimbledona i revijalnog turnira
ko god da osvoji racunace mu se najveca GS titula,s druge strane sve dok se za debele pare igraa nikakvih revijalnih meceva nece biti.

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Tacno ovaj Sinner ne moze izdrzati niti jedan turnir do kraja, u ovako ranoj karijeri ja mislim da je on vec 10 puta predoa mec
Sramotno da nije odigrao do kraja. Sjeba me na tippingu.
Gdje ti je onaj Matteo? Povrijedjen?
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
-
- Kontakt:
Šteta za Sinnera, imao je dobar zalet. Svaka čast za Runda, veliki skalp, nije pao pod pritiskom
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
ajmo čilkane obraduj hercegovinu dok čitluk još postoji 

- akisarajevo92
- Kontakt:
na drugoj polovini 1/4 finala Alcaraz - Zverev i Djokovic - Nadal a na ovoj polovini Cilic ima realne sanse da dodje do finala, kakav kontrast 

Don't believe the hype.
-
- Kontakt:
Marin u elementu

Ma kakve realne šanse, Rublev i Ruud/Rune su prejaki.akisarajevo92 je napisao/la: ↑30 maj 2022, 21:44na drugoj polovini 1/4 finala Alcaraz - Zverev i Djokovic - Nadal a na ovoj polovini Cilic ima realne sanse da dodje do finala, kakav kontrast![]()
Ma on ako i povede ovdje 2-0 ja i dalje vjerujem da ce izg mecakisarajevo92 je napisao/la: ↑30 maj 2022, 21:44na drugoj polovini 1/4 finala Alcaraz - Zverev i Djokovic - Nadal a na ovoj polovini Cilic ima realne sanse da dodje do finala, kakav kontrast![]()
- BosniaBoston
- Kontakt:
Rubleva može uzeti što je dokazao na AO, za ovu dvojicu sumnjam ali nije nemogućeGalion je napisao/la: ↑30 maj 2022, 21:52Ma kakve realne šanse, Rublev i Ruud/Rune su prejaki.akisarajevo92 je napisao/la: ↑30 maj 2022, 21:44na drugoj polovini 1/4 finala Alcaraz - Zverev i Djokovic - Nadal a na ovoj polovini Cilic ima realne sanse da dodje do finala, kakav kontrast![]()
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ma dobro Cilic kad bi mogao svaki mec ovaj nivo drzati onda ovo podsjeca na 2014 i US open, pa Medo ovdje niti jednom skoro nije diktirao poen, Marin se za sve pita
Vidjecemo kako ce sad krenuti, jer znamo da na 3 dobivena igraci mogu krenuti od nule
Vidjecemo kako ce sad krenuti, jer znamo da na 3 dobivena igraci mogu krenuti od nule
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.