Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
pa svaki reality show ima neku prepi*ku a ovaj nidje nista,kakav bezvezni show fujnapoleon72 je napisao/la: ↑28 maj 2022, 03:07Ne znam fkt sta vam nije jasno, Survivor je prije svega reality show, a ne sportska ekipa gdje najslabiji igrac nema mjesta. Ovdje su bitni medjuljudski odnosi, nista drugo. U prvom Survivoru se do finala provukla Vesna sa 45 god a nikad nijednu individualnu igru nije dobila, al suti sa strane i ne petlja se, a nije prijetnja nikom. I malo po malo, finale. Naredne godine Goca Trzan, susta suprotnost Vesni po ponasanju al jezikara koja je upravljala cijelim plemenom. Nadja je sa sportske i ljudske strane napravila glup potez al sa survivorske strane izuzetno pametan, cisti jednog vrlo jakog takmicara za individualne borbe. A ona bi u svakom slucaju bila naredna na listi za odstrel u svom plemenu, sve i da je izbacila Milicu. Mogla bi neku personalnu satisfakciju ostvarit i to je to.
a dobro jbg prva sezona nakon 10 godina pauze, nisam ni očekivao da će bezprijekorno biti.
Mislis da je Tomica obojen?,mislim i meni malo baca.
Zanimljivija mu Goranova guza od Nikine.
Manja je i čvršća