Tako je kralju... tebe cekamSheyi je napisao/la: ↑29 maj 2022, 22:03Kud ces progresivnijeImajednabrigada je napisao/la: ↑29 maj 2022, 21:51Ja predlazem da mi ne seru ovdje pojedini i ne glume strucnjake nisam zeljan nicije pameti niti se kome cudim.
A koga zanima taktike i formacije neka upise skolu za ttrnere i neka tamo palamudi.
Isto predlazem da se bojkotuje ova repka sa sadasnjim vodstvom i nacinom rada jer ovako vise ne ide i varanje da ce biti bolje. Mozda mi i ne bi smetalo sto neki vecinom palamude gluposti ovdje da posle Finske nisu rekli da dizu ruke od repke dok su ovi ljudi tu i dok se nesto ne promjeni ...i danas ti isti koji su prvi digli ruke danas smaraju s tim postavaama i taktikama koje iole normalnog me zanimaju s ovakvim igracima i rukovodstvom u repki
Ocekujem ovdje da cu procitati neku progresivnu i zdravu ideju koja bi mozda sutra mogla pomoci nasem fudbalu a ne smaranje ko je glup ko pametan, ko je dijasporac a ko bosnjo, niti zelim vidjeti ovdje niciji egoizam i glupo namecanje ppstova koji nikakve logike nemaju.
Kovacevic; Gazibegovic, Hadzikadunic, Muharemovic, Ahmedhodzic, Dedic; Gigovic, Omic, Hasic; Kahvic, Cujic.
![]()
Hajde nam jos samo predlozi covjeka i pomocnike za klupu.