stalno spominješ podcjenjivački miki maus,a na kraju zaključiš da ne želiš diskreditirati titulu. to su bila izvrsna finala,čovječe,ala ga ti podcjenjuješ sve u pm.
NBA Playoffs 2021/22
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- Felixians4
- Kontakt:
Re: NBA Playoffs 2021/22
Cime se vi zaj*bavate.. Svake godine iste glupe price o najgorim finalima, najgorim MVP-evima, najgoroj igri, itd itd.. Sto bi Kerr rekao, izgleda da sve na svijetu napreduje osim kosarke. I to mahom pisu navijaci Lakersa koji su uzeli bubble titulu.
I Boston i GSW su, s obzirom na sve okolnosti, zasluzeno u finalu. Ko god da uzme prsten nece biti nezasluzeno, a ja dajem malu prednost Warriorsima, iako ta ekipa nije na nivou onih Warriorsa koji su prije par godina harali ligom. Sve u svemu, Boston ce u ovoj seriji sigurno imati dobru odbranu, samo je pitanje kako ce sluziti sut.
I Boston i GSW su, s obzirom na sve okolnosti, zasluzeno u finalu. Ko god da uzme prsten nece biti nezasluzeno, a ja dajem malu prednost Warriorsima, iako ta ekipa nije na nivou onih Warriorsa koji su prije par godina harali ligom. Sve u svemu, Boston ce u ovoj seriji sigurno imati dobru odbranu, samo je pitanje kako ce sluziti sut.
Nisi vidio poentu, odgovoram na troll trollom. Svako finale je jednako, svaka titula je isto vrijedna u mojim očima, ali kad neko ovako valja gluposti red je odgovoriti argumentima. Miami u ECF 2022 > Miami u finalu 2020. Lakersima svaka čast zaslužno su osvojili te godine jer su bili najbolji, nisu oni krivi što se neko povrijedio. (al su im fanovi...)Felixians4 je napisao/la: ↑30 maj 2022, 15:34stalno spominješ podcjenjivački miki maus,a na kraju zaključiš da ne želiš diskreditirati titulu. to su bila izvrsna finala,čovječe,ala ga ti podcjenjuješ sve u pm.
- Felixians4
- Kontakt:
jesam. no ajde par puta,no stalno... onda već izgleda da tako i misliš. onda ih kreneš ignorirati za tu stvar bar za trajanja playoffs ili odgovaraš bez trollaže. to nisu argumenti+priznaš da trolluješ. jeste,olakšano je bilo lakersima(i to što su clippanersi super chokeali ko umalo i vi sinoć i nakon dvaput propuštenog breaka),no i vama sada protiv bucksa(iako ste i vi imali ozljede i izostanke).dark44 je napisao/la: ↑30 maj 2022, 15:41Nisi vidio poentu, odgovoram na troll trollom. Svako finale je jednako, svaka titula je isto vrijedna u mojim očima, ali kad neko ovako valja gluposti red je odgovoriti argumentima. Miami u ECF 2022 > Miami u finalu 2020. Lakersima svaka čast zaslužno su osvojili te godine jer su bili najbolji, nisu oni krivi što se neko povrijedio. (al su im fanovi...)Felixians4 je napisao/la: ↑30 maj 2022, 15:34stalno spominješ podcjenjivački miki maus,a na kraju zaključiš da ne želiš diskreditirati titulu. to su bila izvrsna finala,čovječe,ala ga ti podcjenjuješ sve u pm.
a fanovi su tu da laprdaju ili budu "normalni". ne treba ih poistovjećivati uvijek s onima čiji su fanovi.
Nurse,Lue,Kerr prvaci kao rookieji od 2015. Blatt u finalu 2015. tada isto rookie u nba protiv Kerra,a sada Udoka rookie na Kerra.
Šta misliš da će se desiti i kakve su tvoje prognoze?
Tatum ove godine koliko god oscilirao (imao je ruku na srce 2 baš užasne utakmice) uvijek daje dobar odgovor. Poslije svakog poraza Boston ima 6-0 i u tim pobjedama Tatum bilježi 32 ppg.
Izdvojio bih kao brutalno odigrane antologijsku G6 protiv Bucksa, te možda i ključne za seriju G4 i G5 protiv Majamija i sve protiv Netsa s naglaskom na G1 i G3.
Majamiju je osim u Game 3 gdje se raspo skoro svaku dao približno 20 za prvo poluvrijeme.
Put do finale preko Bruklina, Bucksa i Miamia, nema dalje se sta govoriti i vise nego zasluzeno u finalu
Moja prognoza je Boston u 6
Moja prognoza je Boston u 6
Lik dobio dijete sa 18. Naravno da nije dobar u glavi.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Najbolji slucaj sto se tice ovog finala bi bio da ga curry ne moze igrati a da gsw osvoji bez njeg, to bi bas bilo idealno. 

Idealno bi bilo da igra i da opet ne uzme fmvp.
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Vrijeme je da Klay uzme FMVP.
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
Ako uzme titulu i fmvp bio bi mu to najveci legacy do sada,mislim da ce "poginuti" da dodje do toga.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
To je drugo po redu, ali bolje ovo prvo, s tim.bi mu sve titule izgubile dodatno znacaj

Ma ako ne bude povreda ja ne vidim kako oni mogu dobiti. Na istoku se pet puta bolja kosarka igrala.
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Moraju igrati konstantno s četri dobra defanzivca, dosad u serijama sem Jokića, Morenta i Dončića nijedna ekipa nije imala tog drugog igrača da eksploatiše maksimalno slabe defanzivce.
Ne možeš protiv Bostona igrat s Dždordanom Poolom i Stefom Karijem u isto vrijeme koji su najbolji napadači GSW jer ćeš biti brutalno iskažnjavan (Heat sa Herom i Robinsonom) gdje Brown, Tatum te čak Smart i White mogu to da eksploatišu.
Boston mora riješiti pitanje odbrane trojke jer konstantno idu ispod bloka i ostavljaju same šutere te dosad nisu bili puno puta kažnjeni. Klay i Wiggins će imati veoma važne uloge ali mislim da će dosta biti potrošeni u odbrani za neku ozbiljnu produkciju u napadu.
Koliko je ovaj Alem opterecen Stephom to nisu istine, jos sebi ne moze doci kako su mu ljubimca godinama gu.zili, nije mogao izaci sa zapada nikako, pa otisao na istok ne moze ni do konf finala doci iako vise nije ni alfa ni beta vec delta , a i to je upitno
2 u 1, izgubi boston a izgubi i stephronaldo99 je napisao/la: ↑30 maj 2022, 16:18Koliko je ovaj Alem opterecen Stephom to nisu istine, jos sebi ne moze doci kako su mu ljubimca godinama gu.zili, nije mogao izaci sa zapada nikako, pa otisao na istok ne moze ni do konf finala doci iako vise nije ni alfa ni beta vec delta , a i to je upitno

Nek i izgubi Boston ucinili su dosta vec, u januaru niko nije ni vjerovao da mogu nesto pa su kliknuli zajedno sa Udokom, ova ekipa ima jos dosta pred sobom prsten ce vec docialemsa je napisao/la: ↑30 maj 2022, 16:192 u 1, izgubi boston a izgubi i stephronaldo99 je napisao/la: ↑30 maj 2022, 16:18Koliko je ovaj Alem opterecen Stephom to nisu istine, jos sebi ne moze doci kako su mu ljubimca godinama gu.zili, nije mogao izaci sa zapada nikako, pa otisao na istok ne moze ni do konf finala doci iako vise nije ni alfa ni beta vec delta , a i to je upitno![]()
Ali sta cemo sa tobom, svaku rundu nesto prizeljkujes a ono sve kontra plus tvoj ljubimac nije uppste vec godinama bitan faktor u PO kosarci, ustavri nikad nije ni bio, a tebi Steph nabio komplekse za zivota
Prvi dio posta suplja obicna, izvlakusa, ublazivanje poraza.ronaldo99 je napisao/la: ↑30 maj 2022, 16:22Nek i izgubi Boston ucinili su dosta vec, u januaru niko nije ni vjerovao da mogu nesto pa su kliknuli zajedno sa Udokom, ova ekipa ima jos dosta pred sobom prsten ce vec docialemsa je napisao/la: ↑30 maj 2022, 16:192 u 1, izgubi boston a izgubi i stephronaldo99 je napisao/la: ↑30 maj 2022, 16:18Koliko je ovaj Alem opterecen Stephom to nisu istine, jos sebi ne moze doci kako su mu ljubimca godinama gu.zili, nije mogao izaci sa zapada nikako, pa otisao na istok ne moze ni do konf finala doci iako vise nije ni alfa ni beta vec delta , a i to je upitno![]()
Ali sta cemo sa tobom, svaku rundu nesto prizeljkujes a ono sve kontra plus tvoj ljubimac nije uppste vec godinama bitan faktor u PO kosarci, ustavri nikad nije ni bio, a tebi Steph nabio komplekse za zivota
Steph je overrated i s ovim scenariom kojim sam rekao bi to i dokazao, ne znam sto si zapeo za to toliko

Kako je izvlakusa? Ko je kontao da ce Boston uci u veliko finale pored Phille, Bucksa, Netsa i Miamia? A jos bolje pitanje, ko je mislio da ce Boston uzeti prsten?alemsa je napisao/la: ↑30 maj 2022, 16:25Prvi dio posta suplja obicna, izvlakusa, ublazivanje poraza.ronaldo99 je napisao/la: ↑30 maj 2022, 16:22Nek i izgubi Boston ucinili su dosta vec, u januaru niko nije ni vjerovao da mogu nesto pa su kliknuli zajedno sa Udokom, ova ekipa ima jos dosta pred sobom prsten ce vec doci
Steph je overrated i s ovim scenariom kojim sam rekao bi to i dokazao, ne znam sto si zapeo za to toliko![]()
Normalno da se u seriju mora uci sa stavom da ides na prsten, ali pricati o porazu u finalu kao nekom neuspijehu - e pa to nije ni malo tacno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.