Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- Jakobsen91
- Kontakt:
Re: Grand Slam
Znaci ne prije 20:45, da je bar 1h ranije bilo bi top. Ovako ako oduzi valja prespavat. 

Hoće li Novak pokazati tko je najbolji tenisač svih vremena ili će Nadal pokazati da još nije za starog željeza ili ću možda Alcaraz pokazat da je on sad glavni. Zanimljivo u svakom slučaju.
- OldFashioned
- Kontakt:
Dalekoooo je utorak.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
-
- Kontakt:
Daju Rafi dodatnog vremena za odmor. Ali Nole to uzima glatko sutra, ljut je a takav je najbolji
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Ko god da dodje do finala, bit ce najdosadnije do sada.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Poznato je da Nole voli nocne meceve dok Nadalu vise odgovaraju po najvecem SuncuRobertHrkac555 je napisao/la: ↑30 maj 2022, 14:24Daju Rafi dodatnog vremena za odmor. Ali Nole to uzima glatko sutra, ljut je a takav je najbolji
Don't believe the hype.
-
- Kontakt:
Ma očekivano noćni termin, svima odgovara. Najviše će gledatelja privući
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Ocekivano nocni termin.Radni je dan,plus je Rafin prethodni mec trajao 4,5h a i previse bi bilo da Alcaraz igra 3x zaredom u nocnij sesiji.
Ovo vise odgovara Novaku jer je poznato da ne voli da igra po suncu,ali i zbog Rafinog top spina koji u nocnim uslovima ne pravi toliku stetu kao u dnevnom, na suncanoj sljaci.
Ovo vise odgovara Novaku jer je poznato da ne voli da igra po suncu,ali i zbog Rafinog top spina koji u nocnim uslovima ne pravi toliku stetu kao u dnevnom, na suncanoj sljaci.
Ko god da prodje namlatice ga Alcaraz u SFu.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
- Kontakt:
Rune ogroman potencijal , na sljaci brutalan. Jos je i mladji od Carlosa.
Kako je mlađi kad je 6 dana stariji? Mislim dan gore, dolje, isto su stari (mladi).MukiMuki02 je napisao/la: ↑30 maj 2022, 15:31Rune ogroman potencijal , na sljaci brutalan. Jos je i mladji od Carlosa.
-
- Kontakt:
Vidi stvarno. Mislio sam da je Rune 2004 al bez obzira , zajeban igrac skroz.Galion je napisao/la: ↑30 maj 2022, 15:37Kako je mlađi kad je 6 dana stariji? Mislim dan gore, dolje, isto su stari (mladi).MukiMuki02 je napisao/la: ↑30 maj 2022, 15:31Rune ogroman potencijal , na sljaci brutalan. Jos je i mladji od Carlosa.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Sve se naopako okrenulo u tenisu, Kanada ima bolje tenisere od SAD-a, Danska, Norveska imaju bolje tenisere od Svedske 

Don't believe the hype.
- Felixians4
- Kontakt:
haha,jeste. nikako da francuzi dobiju šampiona,a odlazeći tsonga,monfils,gasquet obećavali su da makar povremeno budu na tronu.akisarajevo92 je napisao/la: ↑30 maj 2022, 16:22Sve se naopako okrenulo u tenisu, Kanada ima bolje tenisere od SAD-a, Danska, Norveska imaju bolje tenisere od Svedske![]()
proglasilo se tsitsiju do finala šetnja,a ono newgeneri eurosi ga totalno muče
Mogao bi Medo i do finala ovdje, a neki mu predvidjeli ispadanje u prvom kolu
Ako do sada nije pokazao, onda nece ni sada...

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Rudd ili Rune jedan od njih ce igrati 1/2 GS nadam se da ce to biti ovaj drugi, neka mladezi nek idu sto dalje, sto se mene tice idealno finale bi bilo Rune vs Alcaraz 

- akisarajevo92
- Kontakt:
da li bi finale Alcaraz - Rune bilo najmladje musko Grand Slam finale ikada?
Obojica tek usli u 19. godinu
Don't believe the hype.
vjerovatno.akisarajevo92 je napisao/la: ↑30 maj 2022, 17:19da li bi finale Alcaraz - Rune bilo najmladje musko Grand Slam finale ikada?
ono što bi takvo finale sigurno bilo je da bi to bila najgenijalnija stvar za sam tenis!!!
Pa vjerovatno da bi, ovako na prvu ne mogu se sjetiti da su dva tako mlada klinca igrala finale GS, ok Rafa je svoj prvi GS uzeo 3 dana prije nego je navrsio 19 godina, a sve ostalo je historija 
Al iskreno bi volio da bude Alcaraz vs Rune ili ako ne Rune onda Sinner

Al iskreno bi volio da bude Alcaraz vs Rune ili ako ne Rune onda Sinner

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.