Ima malina respiratora jošbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑30 maj 2022, 05:18@alemsa @nerkolfc @Balon momci ima mjesta na UKC pošto vam respirator treba![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Aleme djesi brate moj

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Ima malina respiratora jošbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑30 maj 2022, 05:18@alemsa @nerkolfc @Balon momci ima mjesta na UKC pošto vam respirator treba![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma strašnu seriju je odigrao, nema tu puno priče, ali ono je potez koji se ne može nikako opravdati. Čak i da je pogodio (a nije bilo ni blizu, očajan šut), Boston bi imao gotovo 20 sekundi za napad na samo -1.
Ma isao frajer na kill. Mu.da su to i imao je svako pravo.Nema mu se sta reci.
Da je izjednacio sa dvice bi opet biko epic, slab suter za 3 a treba mu 2 i ima samo centra ispred sebe. Steta, nadam se da Steph odrzava legacy pa da ekipa sa floperima ne osvoji, bilo bi lose za ligu
Tu si
Imao je C ispred sebe koji je isao da zatvori reket i ostavio sut za 3p.Iako Butler nije neki suter za 3p, fakat ne znam da je pogrijesio uzevsi taj sut.Logicnije nego da se zabija u njega, a sudije sigurno nece u tim momentima suditi faul.
Mu.da nema šta, ali ne i pamet i logikaNEZALAGANJE je napisao/la: ↑30 maj 2022, 05:24Ma isao frajer na kill. Mu.da su to i imao je svako pravo.Nema mu se sta reci.
To su te brojke.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑30 maj 2022, 05:31Ne zaboravite da smo mi ono što je Real Madrid u ligi prvaka, 21 finala od tog 17 osvojenih... uskoro 18![]()
Ne primimamo te, ostani uz Currya.
Najtezi pu jedne ekipe ikad zadnjih 10 godina.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.