Tako je brate. Ramiz yebe, a GIS bi da syebe.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Tako je brate. Ramiz yebe, a GIS bi da syebe.
Tek je predigraMaroonBjelave je napisao/la: ↑29 maj 2022, 22:58Yebe on malo mene, jeldeFoux87 je napisao/la: ↑29 maj 2022, 22:42Da si htio ti bi to i napisao ovako samo hoćeš @MaroonBjelave da nasikiraš.BegovicRamiz je napisao/la: ↑29 maj 2022, 21:59
htio sam dole navesti
moze li se reci i zasto ne hahahahahahahahahha
![]()
Na kraju ćeš biti isto đevđirMaroonBjelave je napisao/la: ↑29 maj 2022, 23:10Tako je brate. Ramiz yebe, a GIS bi da syebe.![]()
MaroonBjelave je napisao/la: ↑29 maj 2022, 23:10Tako je brate. Ramiz yebe, a GIS bi da syebe.![]()
Caticev Den Haag nije usao u prvu ligu, a čisto sumnjam, da ima ponuda iz prve lige. Sigurno je i njemu u cilju, da igra u nekoj prvoj ligi. No tu opet dolazimo, da naših strucnih ljudi, finansija i lutanja sa vizijama, te dok se mi saberemo i oduzmemo ovakve igrace drugi pokupe, a ono sta ostane mi ne znamo dovesti.keli je napisao/la: ↑23 maj 2022, 16:05Odlicni igraci nema sta. Samo catic sa 5 golova i 11 asist moze sigurno naci kvalitetniji klub u holandiji. Cak se u play offu bore za povratak u prvu ligu.ElCartel11 je napisao/la: ↑23 maj 2022, 15:39Pošto se nece dovoditi nikakvi kapitalci onda da se barem okrenemo ovakvim igracima:
https://www.transfermarkt.com/tin-matic ... ler/393739
https://www.transfermarkt.com/ajdin-has ... ler/522851
https://www.transfermarkt.com/amar-cati ... ler/450195
Više je tu faktora koji odlučuju. Npr u Holandiji nisu neke plate u klubovima prve lige ako izuzmemo 4 najveća kluba (Ajax, Feyenord, PSV, AZ) i kreću se do 15.000 eura. Što i nije neki novac kada uzmeš u obzir da je to holandska liga. Tako da u drugoligašu ne bih rekao da ima preko 7-8 hiljada eura i to finansijski možemo ispratiti za dobrog igrača.ElCartel11 je napisao/la: ↑29 maj 2022, 23:52Caticev Den Haag nije usao u prvu ligu, a čisto sumnjam, da ima ponuda iz prve lige. Sigurno je i njemu u cilju, da igra u nekoj prvoj ligi. No tu opet dolazimo, da naših strucnih ljudi, finansija i lutanja sa vizijama, te dok se mi saberemo i oduzmemo ovakve igrace drugi pokupe, a ono sta ostane mi ne znamo dovesti.keli je napisao/la: ↑23 maj 2022, 16:05Odlicni igraci nema sta. Samo catic sa 5 golova i 11 asist moze sigurno naci kvalitetniji klub u holandiji. Cak se u play offu bore za povratak u prvu ligu.ElCartel11 je napisao/la: ↑23 maj 2022, 15:39Pošto se nece dovoditi nikakvi kapitalci onda da se barem okrenemo ovakvim igracima:
https://www.transfermarkt.com/tin-matic ... ler/393739
https://www.transfermarkt.com/ajdin-has ... ler/522851
https://www.transfermarkt.com/amar-cati ... ler/450195
Daj nam kakvog oronulog starca iz komsiluka i to je naša transfer politika, a izgleda i mogucnosti.
Amoah je jos zimus potpisao predugovor s nekom ekipom iz Gane, tako da se tu vraca, a Santos takodjer postaje slobodan igrac. Medjutim, njega sam gledao par puta i nista me nije impresionirao. Takvih polovnih Brazilaca imas po Evropi koliko hoces.
Prati im Instagrame od ponedjeljka, tad krecu na "odmor", bit ce ih na raznim destinacijama.Sjecam se prošle godine, odmah nakon prokockanih + 13, pojedinci poput Krtole Hodzica i jos njih nekoliko su nam slali pozdrave iz Dubaija.
Ne vjerujem da će ovako brzo. Sa ona 4 igrača ugovor ističe za tačno mjesec i tu ne moraš ni pregovarati mada bi ja iskreno razmislio da produžim ugovor sa Lazićem na jednu godinu, sasvim korektan igrač i neće praviti probleme jer Trako sad ''mora'' igrati prvu postavu.
Ja sinoć sanjao da je Mirvić prodao svoj dio nekom stranom investitoru, nije mi bilo milo. Da mi je docekat odlazak Hebibovica ako nista bar u snu...
kakvi su kreteni nece Lazicu produziti nego ce nagraditi Hebibovicu i kompanijiMortemHz je napisao/la: ↑30 maj 2022, 09:06Ne vjerujem da će ovako brzo. Sa ona 4 igrača ugovor ističe za tačno mjesec i tu ne moraš ni pregovarati mada bi ja iskreno razmislio da produžim ugovor sa Lazićem na jednu godinu, sasvim korektan igrač i neće praviti probleme jer Trako sad ''mora'' igrati prvu postavu.
Znači ugovor ističe četvorici, spominje se prodaja tri igrača + Pidro i onda bi raskinuo ugovor na našu štetu, ako je ikako moguće, sa još 3-4 igrača i onda možemo krenuti u rekonstrukciju ekipe.
Što ovo ne gura Mirzu višeZukanovic je napisao/la: ↑30 maj 2022, 09:13Ocekujem ove sedmice prvog novog igraca.
edit :
Kako saznaju **** najozbiljniji kandidati za klupu Sarajeva su Husref Musemić, Feđa Dudić i Nermin Bašić i najvjerovatnije će neko od ovih trenera u narednoj sezoni voditi Bordo klub.
Dženan Uščuplić i Vučina Šćepanović se, kako saznaje naš portal, vraćaju u omladinski pogon gdje su i radili prije dolaska u prvi tim. Adi Adilović ostaje na poziciji trenera golmana, dok još nije poznato šta će biti sa kondicionim trenerom Almirom Seferovićem. Njegov ostanak u klubu zavisi od novog šefa stručnog štaba. Inače, Seferović je član stručnog štaba Ivayla Peteva.
Okej su skroz feđa i bašić. Ako cemo ih dovesti i necemo ih istrpiti onda bolje i ne dovodit. Iskreno obojica mi djeluju ko treneri na duze staze (bar 3 sezone). Za basica sam cuo dosta rijeci hvale da je vrijedan, ambiciozan. Uz njih dvojicu i bruno bi bio okej. Imao bih jos nabrojati trenera al msm da su ova 3 finansijski najdosezniji.Zukanovic je napisao/la: ↑30 maj 2022, 09:13Ocekujem ove sedmice prvog novog igraca.
edit :
Kako saznaju **** najozbiljniji kandidati za klupu Sarajeva su Husref Musemić, Feđa Dudić i Nermin Bašić i najvjerovatnije će neko od ovih trenera u narednoj sezoni voditi Bordo klub.
Dženan Uščuplić i Vučina Šćepanović se, kako saznaje naš portal, vraćaju u omladinski pogon gdje su i radili prije dolaska u prvi tim. Adi Adilović ostaje na poziciji trenera golmana, dok još nije poznato šta će biti sa kondicionim trenerom Almirom Seferovićem. Njegov ostanak u klubu zavisi od novog šefa stručnog štaba. Inače, Seferović je član stručnog štaba Ivayla Peteva.
Trenutno korisnika/ca: atomskaNavika, bosnas_, mnon46, muhamedhulk, ubipara i 36 gostiju.