Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
-
- Kontakt:
Re: Grand Slam
Pa šta je ovo
Nerealan je mali, nerealan

Nerealan je mali, nerealan
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Mali je antipatican do bola. Kenja mi se od ovolikog hajpa.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
predobar je igrac al veceras ima srece za avaza
- Felixians4
- Kontakt:
meni je antipatično(mada razumljivo i logično) da će imati toliku premoć u fanovima,no sam dečko ne znam čime te nervira osim eventualno burnim proslavama.NukeR_G1970 je napisao/la: ↑29 maj 2022, 23:14Mali je antipatican do bola. Kenja mi se od ovolikog hajpa.
kakogod, baš bih volio da zver uzme top10 pobjedu nad njime sada u garrosu što bi ispalo prilično iznenađenje,posebno nakon madridskog finala. finala nakon kog se sascha požalio upravo na... Alcaraz on potentially playing Zverev in the night session on Tuesday:
"It would not be fair. I already played twice at night. It's 0:00 AM and I still have many things to do: dinner, physio... And then you don't sleep well because you still feel the adrenaline of the match."
- OldFashioned
- Kontakt:
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- akisarajevo92
- Kontakt:
pomisao ako Alcaraz napreduje do slj. godine isto onoliko koliko je napredovao u odnosu na proslu godinu u ovo vrijeme 

Don't believe the hype.
Wtf kakve su ovo kvote za sutra.
1.4 na Novaka
1.2 na Alcaraza

1.4 na Novaka
1.2 na Alcaraza

- Felixians4
- Kontakt:
Ma neverovatno mi je da stave 1.4 protiv Rafe na Satrijeu.
Rafa je vec poceo da trazi opravdanja za poraz, govori da bi mu to mogao biti zadnji mec u karijeri
Iskreno nadam se da ce nam ponuditi neki epic ali onako relano mislim da ce Novak to rutinirati
Iskreno nadam se da ce nam ponuditi neki epic ali onako relano mislim da ce Novak to rutinirati
Novakov narod se loži na ovaj meč od od AO, gdje im je Rafa bio kriv što je Nolo ispao sirovina i lažov. Sutra za vrijeme meča će se povampiriti, tako da ako živite u mjestima gdje ste manjina kao nenovakov narod, budite na oprezu.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- AshburtonG
- Kontakt:
Rafa to govori od samog pocetka turnira. Ako odigra na slicnom nivou iz drugog i treceg seta od sinoc, te zadnja 2-3 gejma posljednjeg, lagano 3-1 za Nadala.
Problem je samo sto mu dvosatne rupe Djokovic nece oprostit kao Kanadjanin. Prilicno sam siguran ako bi prosao i osvojio RG da bi se i oprostio. Tako da treba ocekivat full nabrijanog Nadala.
Problem je samo sto mu dvosatne rupe Djokovic nece oprostit kao Kanadjanin. Prilicno sam siguran ako bi prosao i osvojio RG da bi se i oprostio. Tako da treba ocekivat full nabrijanog Nadala.
-
- Kontakt:
De ba , kakvih laganih 3:1 protiv Đokovića ... Očekivati full nabrijanog Nadala i još nabrijanijeg Đokovića , možda bude epski meč , a takve mečeve većinom dobija Đoković.AshburtonG je napisao/la: ↑30 maj 2022, 12:49Rafa to govori od samog pocetka turnira. Ako odigra na slicnom nivou iz drugog i treceg seta od sinoc, te zadnja 2-3 gejma posljednjeg, lagano 3-1 za Nadala.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Ubit će ga Nolo ko vola u kupusu
- Pensioner26
- Kontakt:
Kad se zadnji put desilo da prvih 8 nosioca bude u 1/4 finalu?
Novax je trenutno bolji igrac od Nadala. Ali nadajmo se da ce mu se vratiti za onaj pokusaj prevare i da ispada.Stepp je napisao/la: ↑30 maj 2022, 12:17Ma neverovatno mi je da stave 1.4 protiv Rafe na Satrijeu.
Alcaraz ne vidim kako moze izgubiti od Zvereva. Jedino da nogu slomi.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Alcaraz osvaja.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
rafa-nole noćna
i rafu i alcaraza .. nole je bijesan ko ris a takav je najopasniji
nikad, vidjećemo hoće li se ove godien desitiPensioner26 je napisao/la: ↑30 maj 2022, 13:28Kad se zadnji put desilo da prvih 8 nosioca bude u 1/4 finalu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.