I ja sam to pisao.HuseinKapetan9 je napisao/la: ↑29 maj 2022, 17:34Bravo majstore
Tjeraju mene i champana sto ne vrijedjamo nikoga
A oni sto psuju mrtve drugim forumasima su kul i popularni![]()

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
I ja sam to pisao.HuseinKapetan9 je napisao/la: ↑29 maj 2022, 17:34Bravo majstore
Do jucer im he bio dobaremir18 je napisao/la: ↑29 maj 2022, 17:35Ne daj se lave, samo tjeraj svoje, ušao si im u vuglaHuseinKapetan9 je napisao/la: ↑29 maj 2022, 17:34Bravo majstore
![]()
Svaka lijepa priča ima svoj kraj.soxx je napisao/la: ↑29 maj 2022, 17:41Do jucer im he bio dobaremir18 je napisao/la: ↑29 maj 2022, 17:35Ne daj se lave, samo tjeraj svoje, ušao si im u vuglaHuseinKapetan9 je napisao/la: ↑29 maj 2022, 17:34
Bravo majstore
![]()
Uglavnom svaka čast njima kao sportistima sto su u stanju nakon što izgube finale takmičenja kao što je LP da paradiraju i vozaju se po gradu i pozdravljaju navijače. Meni lično je to osobina pravih luzera - ja da sam u toj situaciji sigurno se ne bi vozao u autobusu za titulu koju sam osvojio prije mjesec dva a svježe izgubio puno vrijedniji i važniji trofej (odnosno 2 trofeja)KSG je napisao/la: ↑29 maj 2022, 17:15Jel ti i komsija ima oci kao sin od brata?
Pa odakle im vrijeme u pola sezone sa ovakvim rasporedom lolSport90 je napisao/la: ↑29 maj 2022, 17:14Pa ovo su slavili odmah sutra dan nakon finala a ne mjesec dana poslije osvojenih trofeja gdje su ljudi i zaboravili da su osvojili te trofeje koliko su bitni, i dan nakon što si izgubio finale Lige prvaka i 7 dana nakon što si izgubio titulu u ligi. Ali podržavam pozitivnosti, slavlja i derneke pogotovo nakon 2 godine korone. Nek se samo slavi razlog nije ni bitan.
Znas i ti lagat, a ni trolanje ti mrsko nije.HuseinKapetan9 je napisao/la: ↑29 maj 2022, 17:32Bilo je bolje kad si ti pisao 2000 postova sedmicno![]()
@qaa
Tiket je zapaljen odavno
Trebao sam ostaviti tiket na kojem sam izgubio 100 eura za uspomenu i lijepo sjecanje , i da mogu polagati racune nepoznatim osobama na internet forumu
Haj bolan sto cjepidlacis, ljudi ne isposte ni dan a slave bajram.Sport90 je napisao/la: ↑29 maj 2022, 17:48Uglavnom svaka čast njima kao sportistima sto su u stanju nakon što izgube finale takmičenja kao što je LP da paradiraju i vozaju se po gradu i pozdravljaju navijače. Meni lično je to osobina pravih luzera - ja da sam u toj situaciji sigurno se ne bi vozao u autobusu za titulu koju sam osvojio prije mjesec dva a svježe izgubio puno vrijedniji i važniji trofej (odnosno 2 trofeja)KSG je napisao/la: ↑29 maj 2022, 17:15Jel ti i komsija ima oci kao sin od brata?
Pa odakle im vrijeme u pola sezone sa ovakvim rasporedom lolSport90 je napisao/la: ↑29 maj 2022, 17:14
Pa ovo su slavili odmah sutra dan nakon finala a ne mjesec dana poslije osvojenih trofeja gdje su ljudi i zaboravili da su osvojili te trofeje koliko su bitni, i dan nakon što si izgubio finale Lige prvaka i 7 dana nakon što si izgubio titulu u ligi. Ali podržavam pozitivnosti, slavlja i derneke pogotovo nakon 2 godine korone. Nek se samo slavi razlog nije ni bitan.
Pa mislim i na to, u paketu.
Ma od tvog avatara je sve krenulo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.