English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
- BosniaBoston
- Kontakt:
Msilim da je samo Ali Dia veća ubleha i prevara od ovog
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- HuseinKapetan9
Prvi put u zivotu cujem da neko organizuje paradu nakon sto izgubi finale

Patrice Evra is the player with the most UEFA Champions League final losses- 4.
Trent Alexander-Arnold is 23 years old,and he already has 2.
Kad se sjetim komentara za Ralfa dolazi privremeno, bit ce tu kao sportski direktor. Pocinje rekonstrukcija. Ono kurcina.
Dobro nam dosao
Preso si na kontra stranu od danas izgleda.HuseinKapetan9 je napisao/la: ↑29 maj 2022, 15:57Prvi put u zivotu cujem da neko organizuje paradu nakon sto izgubi finale![]()
Dobro nam dosao
Ima se sta slaviti, svaki pehar je bitan, neki manje neki više ali opet bolje išta nego ništa.
- HuseinKapetan9
Team chapman je dobio pojacanjesoxx je napisao/la: ↑29 maj 2022, 16:05Kad se sjetim komentara za Ralfa dolazi privremeno, bit ce tu kao sportski direktor. Pocinje rekonstrukcija. Ono kurcina.
Preso si na kontra stranu od danas izgleda.HuseinKapetan9 je napisao/la: ↑29 maj 2022, 15:57Prvi put u zivotu cujem da neko organizuje paradu nakon sto izgubi finale![]()
Dobro nam dosao

van pišaka 

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Lik se smatra nekim znalcem kod Farmera. Da mi je znati sta oni gledaju i slusaju.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dobar avatarHuseinKapetan9 je napisao/la: ↑29 maj 2022, 16:12Team chapman je dobio pojacanjesoxx je napisao/la: ↑29 maj 2022, 16:05Kad se sjetim komentara za Ralfa dolazi privremeno, bit ce tu kao sportski direktor. Pocinje rekonstrukcija. Ono kurcina.
Dobro nam dosao![]()

RJ je najbolji RB dunjaluka, poslije Carvajala.soxx je napisao/la: ↑29 maj 2022, 16:27dobar avatar![]()
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- HuseinKapetan9
Huso iz dvojke u keca preko noci 

Dobrodosao u pravu raju

4-IN-A-ROW
Neki zaluđeni navijači Uniteda na mrežama tvrde da je on zapravo genije koji je dobio otkaz jer je iznio prljavi veš koji se ne sviđa Glazerima. Nema veze to što je United odigrao najgore od kako ja pratim ligu. On je neshvaćeni genije.
41:34
Sta gubitak 100 eura uradi od čovjeka

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- HuseinKapetan9
Luzerpul mi je izbio 100 eura iz dzepa, tacnije panj trennt
A skauzeri su me pocastili "lijepim" rijecima sinoc na temi LP

Doslo je vrijeme za promjenu
@emir
Hvala

HuseinKapetan9 je napisao/la: ↑29 maj 2022, 16:55Luzerpul mi je izbio 100 eura iz dzepa, tacnije panj trennt
A skauzeri su me pocastili "lijepim" rijecima sinoc na temi LP![]()
Doslo je vrijeme za promjenu
@emir
Hvala![]()

Brat nakon prespavane noći.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Prvo on da se smatra kod farmera znalcem radio bi u Bayernu, Njemačkoj reprezentaciji ili Dortmundu, on je kod farmera pročitana knjiga i odbačen-a nikad nije bio ni blizu najboljih njemačkih klubova, a činjenica da radi u Unitedu - najvećem klubu u EPL ne govori da on u Bundes ligi kotira kao neki vrli stručnjak - već govori da je priznat kao stručnjak razmisli malo gdje?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.