6. mjesto u ligi, ispali iz kupa odmah i osvojeno smiješno trećerazredno takmičenje preko Zorye, CSKA Sofije, Vitesea, Bodo Glimta, Leicestera i Feyenoorda.
Ogroman uspjeh, nema šta

European Champs

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
6. mjesto u ligi, ispali iz kupa odmah i osvojeno smiješno trećerazredno takmičenje preko Zorye, CSKA Sofije, Vitesea, Bodo Glimta, Leicestera i Feyenoorda.
Citam i ne vjerujemkontrasviju je napisao/la: ↑26 maj 2022, 16:136. mjesto u ligi, ispali iz kupa odmah i osvojeno smiješno trećerazredno takmičenje preko Zorye, CSKA Sofije, Vitesea, Bodo Glimta, Leicestera i Feyenoorda.
Ogroman uspjeh, nema šta
European Champs![]()
Napisao sam u postu iznad da ih svrstavam u potencijalne prve napadače, tj. jednog od 2 napadača u 3-5-2 sistemu. Za poziciju drugog napadača su drugačiji konkurenti.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑28 maj 2022, 15:29Nemaš ga ni s kim zamijeniti. Osim ako želiš Kodrado-a ili Prevljakadabru.
Dzeko nije igrao protiv Finske pa smo izgubili 1:3h1a2s3o4 je napisao/la: ↑28 maj 2022, 15:45Napisao sam u postu iznad da ih svrstavam u potencijalne prve napadače, tj. jednog od 2 napadača u 3-5-2 sistemu. Za poziciju drugog napadača su drugačiji konkurenti.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑28 maj 2022, 15:29Nemaš ga ni s kim zamijeniti. Osim ako želiš Kodrado-a ili Prevljakadabru.
Bez uvrede za našeg sigurno najboljeg igrača u novoj državi, ali mislim da on nije nezamjenljiv. Posebno sa ovom statistikom.
Naravno da ne želim da to dovodim u direktnu korealciju sa njim, nego samo da navedem kao primjer, mi smo zadnju dobru utakmicu odigrali protiv Finske bez Džeke kada smo ih dobili 4:1.
Mislim da sam baš zbog nečega ovakvog i naglasio da ga ne dovodim u direktnu korelaciju sa rezultatom.CYN3 je napisao/la: ↑28 maj 2022, 15:59Dzeko nije igrao protiv Finske pa smo izgubili 1:3h1a2s3o4 je napisao/la: ↑28 maj 2022, 15:45Napisao sam u postu iznad da ih svrstavam u potencijalne prve napadače, tj. jednog od 2 napadača u 3-5-2 sistemu. Za poziciju drugog napadača su drugačiji konkurenti.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑28 maj 2022, 15:29Nemaš ga ni s kim zamijeniti. Osim ako želiš Kodrado-a ili Prevljakadabru.
Bez uvrede za našeg sigurno najboljeg igrača u novoj državi, ali mislim da on nije nezamjenljiv. Posebno sa ovom statistikom.
Naravno da ne želim da to dovodim u direktnu korealciju sa njim, nego samo da navedem kao primjer, mi smo zadnju dobru utakmicu odigrali protiv Finske bez Džeke kada smo ih dobili 4:1.
Možeš ga zamijeniti sistemom. Gdje neće niko biti iznad repke, a da plodove vidiš ne danas već nakon par godina.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑28 maj 2022, 15:29Nemaš ga ni s kim zamijeniti. Osim ako želiš Kodrado-a ili Prevljakadabru.
On, nažalost, na mlađe igrače prenosi više toga negativnog nego pozitivnog. Da se odmah razumijemo, fudbalski on njima nema tu šta prenositi, ali trebao bi na njih prenijeti pozitivan odnos prema državnom grbu, profesionalnost, neki kult igranja za nacionalnu selekciju.hurem je napisao/la: ↑29 maj 2022, 14:11Mislim da se poprilično pretjeruje u vezi s Edinom.
Bez obzira sto je starohan on je i dalje nas najbolji igrač. Bit ce i dogodine u kvalifikacijama, a vjerovatno i na EP (ako Bog da na EP) ali to je vec nas problem sto se ne naziru bolji.
1. Pepe ima 39 godina (prvi mi je naumpao) i prvotimac je Portugala koji je nekih 20x kvalitetniji od naše reprezentacije. A eto kao Dzeko (36) se treba oprostiti. Kome to da ustupi mjesto?!
2. Ibisevic je nedavno pričao kako je važno da iskusniji igrači budu dio reprezentacije i svoje znanje prenose na mlade. Edin još uvijek zaslužuje mjesto startera. Kada dodje vrijeme da neke utakmice počne s klupe, tada ćemo o tome razglabati. To vrijeme još uvijek nije došlo a i ne nazire se.
On ima znanje i ima sta prenijeti na mladje saigrace...samo treba sebi u glavu utuviti da se napokon malo vise kapitenskije treba ponašati i na terenu i izvan terena.
3. Dzeko ima motiv da igra sto duže kako bi dodatno bildao ličnu statistiku (reprezentativac s najviše nastupa i ubjedljivo najbolji strijelac svih vremena).
4. Mi bez Pjanica možemo ali bez Dzeke ništa ne možemo. To se pokazalo u kamaru utakmica. Ne zanimaju me izolovani slučajevi gdje smo na "prepad" pobijedili. S Edinom bar ozbiljnije na terenu izgledamo.
...itd.
Da vidiš plodove nakon PAR GODINA..jarane..jel čuješ sam sebe ,nakon par godina..pa za par godina pitaj boga ko će biti i od ovih sadašnjih mladih tzv. nosilaca igre..kakvih bolan par godina..ko živ ko mrtav ...drži ih dok god su bolji od ovih koji dolaze,a jesu..ili ih odma nogom u d u p e..i ganjaj se sa Maltom,Kiprom...jesam ja za podmlađivanje ali brate pa svi naši od 30-35 godina su dva levela od ovih u najboljim godinamaASD je napisao/la: ↑28 maj 2022, 16:22Možeš ga zamijeniti sistemom. Gdje neće niko biti iznad repke, a da plodove vidiš ne danas već nakon par godina.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑28 maj 2022, 15:29Nemaš ga ni s kim zamijeniti. Osim ako želiš Kodrado-a ili Prevljakadabru.
On, Pjanić i Šehić se trebaju oprostiti. Prepustiti mjesta mlađima.
Mislim.
Nema od ovog ništa. Pogotovo je nerealno očekivati da se Pjanić oprosti sad kad je klupadžija.![]()
Trenutno korisnika/ca: napapijri1987 i 32 gosta.