NBA Playoffs 2021/22
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Playoffs 2021/22
Kad zabije 47 nije povrijedjen a kad choka onda jeste
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Boston me iznenadio pristupom u sinocnjoj utakmici.
Nisu oni toliko neiskusni i naivni da se ovako postavi, a postavili su se kao da ce se Miami sam pobijediti, kao da je dovoljno samo da se oni pojave na terenu.
pa ako ikog ne smijes otpisati dok posao nije zavrsen to je Miami.
i sad su se doveli u jako nezahvalnu situaciju
Nisu oni toliko neiskusni i naivni da se ovako postavi, a postavili su se kao da ce se Miami sam pobijediti, kao da je dovoljno samo da se oni pojave na terenu.
pa ako ikog ne smijes otpisati dok posao nije zavrsen to je Miami.
i sad su se doveli u jako nezahvalnu situaciju
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Mislim da svejedno Miami prolazi. Ovo im je ogromam kiks, i opterecenje za eventualno finale, ali mislim da prolaze svejedno
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- AshburtonG
- Kontakt:
Ovdje ista prica, kao i tokom Bubblea oko Miamia. Tad su forsirali Buckse, a od prve tekme se vidjelo da je Miami skladnija ekipa. Miami nije na tom nivou, ali nije mnogo ni losiji. Kad citas pojedine postove, covjek bi rekao da Boston igra protiv Slobode Dite, a ne protiv vrhunske ekipe.
Večeras kome god Oladipo uzme loptu treba ga odma trejdovati
Sta Zeleni ocekuju veceras?
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Više sam se brinuo protiv Milwaukeea nego večeras, ne vjerujem da Batler može ponoviti onakvu utakmicu, kod zelenih je bilo dosta rezerve u zadnjoj tekmi.
Situacija je poprilično jasna, pobjeda ili choke. Izgubiti game 6 & 7 protiv ovakvog Majamija je epski choke i za to nema opravdanja.
Nadam se da će Smart prestati glumiti budalu s mekanom odbranom na Batleru i puštanja čovjeka da uzima otvorene trojke ko da je DeAndre Jordan.
@NEZALAGANJE mislim u kontekstu da se uozbilje jer ih je čovjek namaltretiro sa ukradenim loptama i to u serijama ko da igraju neku revijalnu utakmicu gdje totalno bez ikakvog straha bacaju kvazi pasove i driblaju ko da je termin. (gdje čovjek nema minutažu nekog startera).
Ništa, kad god sam nešto očekivao ostao sam razočaran, najbolje igraju kad ništa ne očekujem.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- Felixians4
- Kontakt:
Čini mi se(a i prema informacijama te propuštenim) da su kod BOS RWill,Smart manje il više ozbiljno načeti,ostali naravno umorni psihofizički,a nekako bi baš tottalni antiklimaks ispao da sada ispadnu pred Finals kao i 2018. nakon što su kliknuli sredinom sezone i od tada su najbolja ekipa,vrhunska defanziva,svatko ispunjava zadaću.
Heat je od većine ne ovdje nego i generalno medija i online pratitelja itd. vječno podcijenjen. Evo,sad je kristalno jasno da bubble nije asterisk i da je riječ o veoma ozbiljnoj družini,izutetno nezgodnoj za suparnika zbog specifičnog kroja,primarno defanzivno. I oni imaju problema-Herro ne igra dobro,ali uvijek ti može ući u pravi ritam,a nema ga zadnjih par,Jimmy nije 100 % fit,no on je možda jedini igrač ove ere koji je mix 90-ih,2000-ih i prezenta.. Adaptirao se na današnji način života- youtube kanali,podcasti,laprdanja, a po osobonosti i na terenu skillom,stilom i karakterom teški old school.
Kako sam se zahebao kad sam bio oduševljen da je ošo iz Phile u smislu nadanja da će Simmons konačno iskočiti u MVP odijelo,u "Giannis mjere". A i na ovom forumu lani nakon tradea PJ Tuckera u MIL,proglasio njega "washed".
Nekako bi u redu bilo da ovo ode na 80-80,90-90 tipa i da bude egal na kraju pa tko bude s(p)retniji,na megdan odmornoj dinastiji Warriorsa.
Heat je od većine ne ovdje nego i generalno medija i online pratitelja itd. vječno podcijenjen. Evo,sad je kristalno jasno da bubble nije asterisk i da je riječ o veoma ozbiljnoj družini,izutetno nezgodnoj za suparnika zbog specifičnog kroja,primarno defanzivno. I oni imaju problema-Herro ne igra dobro,ali uvijek ti može ući u pravi ritam,a nema ga zadnjih par,Jimmy nije 100 % fit,no on je možda jedini igrač ove ere koji je mix 90-ih,2000-ih i prezenta.. Adaptirao se na današnji način života- youtube kanali,podcasti,laprdanja, a po osobonosti i na terenu skillom,stilom i karakterom teški old school.
Kako sam se zahebao kad sam bio oduševljen da je ošo iz Phile u smislu nadanja da će Simmons konačno iskočiti u MVP odijelo,u "Giannis mjere". A i na ovom forumu lani nakon tradea PJ Tuckera u MIL,proglasio njega "washed".
Nekako bi u redu bilo da ovo ode na 80-80,90-90 tipa i da bude egal na kraju pa tko bude s(p)retniji,na megdan odmornoj dinastiji Warriorsa.
Dobar je Dipo rekao sam ako uđe u bilo kakvu formu Miami top3 favorita, imao je on utakmica sa 6+ ukradenih, dobar je to igrač rubni all star prije povrede.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑29 maj 2022, 13:07A sto to?? Pa Oladipo je bio super defanzivac prije povreda...
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
- OldFashioned
- Kontakt:
GSW trlja ruke, ko god da prođe bit će preumoran za finala.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nema tu nikakvog umora. 4 dana su pauze do pocetka finala.Sasvim dovoljno vremena za odmor.OldFashioned je napisao/la: ↑29 maj 2022, 16:24GSW trlja ruke, ko god da prođe bit će preumoran za finala.
Uostalom, godinama je na Zapadu PO bio gdje su se ekipe "mlatile" fakticki od 1.runde, pa se opet uzimala titula.
3 ili 4 dana pauze između utakmica u finalu, mada više brinu povrede.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑29 maj 2022, 17:37Nema tu nikakvog umora. 4 dana su pauze do pocetka finala.Sasvim dovoljno vremena za odmor.OldFashioned je napisao/la: ↑29 maj 2022, 16:24GSW trlja ruke, ko god da prođe bit će preumoran za finala.
Uostalom, godinama je na Zapadu PO bio gdje su se ekipe "mlatile" fakticki od 1.runde, pa se opet uzimala titula.
Mediji pričaju samo o povredama Miamia, dok sa druge strane 3 startera igraju na 50%.
3 dana pauze su između utakmica u finalu, osim između treće i četvrte kad će biti samo 2 dana pauze.emir18 je napisao/la: ↑29 maj 2022, 17:403 ili 4 dana pauze između utakmica u finalu, mada više brinu povrede.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑29 maj 2022, 17:37Nema tu nikakvog umora. 4 dana su pauze do pocetka finala.Sasvim dovoljno vremena za odmor.OldFashioned je napisao/la: ↑29 maj 2022, 16:24GSW trlja ruke, ko god da prođe bit će preumoran za finala.
Mediji pričaju samo o povredama Miamia, dok sa druge strane 3 startera igraju na 50%.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Koji ce to smor bit cekat
- HuseinKapetan9
Boston pobjeduje sa pola snage veceras
Patrice Evra is the player with the most UEFA Champions League final losses- 4.
Trent Alexander-Arnold is 23 years old,and he already has 2.
Trent Alexander-Arnold is 23 years old,and he already has 2.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.