Ovo je ekvivalent tome da beskućnik ismijava čovjeka koji je izgubio ključeve od kuće.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Ovo je ekvivalent tome da beskućnik ismijava čovjeka koji je izgubio ključeve od kuće.
ja prika smao činjenice iznosim,a oni me vrđejađu,prozivaju ovakav onakav.
Nisu morali uzeti 4 trofeja, ali glavne trofeje su izgubili. Te kupove što su osvojili je cool, ali velki se zadovoljavaju samo sa prvenstvenim titulama i titulom LP sve ostalo je cool dodatak, ali bez tih titula sezona nije uspješna l. Mislim ta dva kupa mogu biti lijepa utjeha za navijace, ali kad se sezona sumira ok je i ništa viseqaa18 je napisao/la: ↑29 maj 2022, 09:47Ma ovo je povjesni fail za liverpool, morali su i trebali su uzeti 4 trofeja, jer to je tako normalan i jednostavan posao bio, uzimanje 4 trofeja je maltene svakodnevnica.Sport90 je napisao/la: ↑29 maj 2022, 06:40Kad City, United,Chelsea ili bilo koja druga ekipa koja nije Liverpool osvoji ove kupove pumpaju statistiku na na Miki Maus kupovima, a. Kad Liverpool osvoji to je za liste koliko je ko osvojio titula - Navijači Liverpoola se mogu tjesiti tim kupovima da je sezona bila kao uspješna, ali sa 2 mjestom u EPL i porazom u finalu LP samo luzerske ekipe mogu smatrati uspješnim ili dobrom sezonom.
Svaki put kad neko napise da je Trennt TOP bek, treba samo postaviti kao odgovor sliku Viniciusa i sve ce biti jasnoChapman1886 je napisao/la: ↑29 maj 2022, 12:53hahaha pa za tu rupetinu je svak ko ima par zdravijeh očiju a da nije napaćeni skauzer mogao viditi da je obična qrčina
redosljed engleskih bekova trenutno po kvaliteti
james
walker
tripier
lamptey
arons
lamptey
justin
trent ruperander ruparlong
van pišaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.