English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Saurman je emir_ prije nego sto je postao emir_
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Sport90 je napisao/la: ↑28 maj 2022, 14:50Pa kakva je to matematika. Sta ako prodaju Halanda iduće ljeto za 200mil Eura, pa ne ostane 5 godina u Cityu. Transfer je koštao ono što su dali Borusiji, i toj Menadzerskoj agenciji a to je ako su te tvoj tvrdnje tačne 120 Mil eura. Sve drugo je ugovor. I čovjek je potpisao ugovor vrijedan 200 Mil Eura za 5 godina i takvi ugovori, a i jači su već potpisivanje u svijetu fudbala. Sad odjednom i ugovor igrača računate u transfer.Saurman je napisao/la: ↑27 maj 2022, 17:16If we do the maths for Erling Haaland's imminent move to Manchester City, there is a 75 million euros fee with 10m euros in add-ons for Borussia Dortmund. Then, there's 40m euros a year in wages over the course of five years.
There are also commission payments: 30m euros for Haaland's father, Alf-Inge, and 50m euros for the agency that the Norwegian represents, which was led by the late Mino Raiola.
In total and without being official figures, the signing of Haaland by Manchester City will cost more than 350m euros.
Šta kažu doveli Haalanda za 60 mil.![]()
Teoriju šta bi bilo kad bi bilo ostavimo po strani.Ja sam davno napisao koliko će koštati City cjelokupan transfer.Bonusi za Raiolu i oca maltene isti koliko su dali i Dortmundu.Prava cifra je ova a ne ona što su pisali neki dan o "sići" za 60 mil.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Pa dobro tako je recimo Reala transfer Ronalda koštao 500+ miliona ili Barcelonu "transfer" Messija kad su ga potpisali na salveti sa 12 godina ili već koliko je bio star 500+ miliona. Ili transfer Lewandowskog u Bayern je koštao 150+ miliona. Transfer Ronalda u Juventus je koštao 200+ miliona itd. I ako će Haland ostati u Cityu 5 godina i biti na vrhunskom nivou (na kakvom je do sada) to je opet bagatela.Saurman je napisao/la: ↑28 maj 2022, 17:44Sport90 je napisao/la: ↑28 maj 2022, 14:50Pa kakva je to matematika. Sta ako prodaju Halanda iduće ljeto za 200mil Eura, pa ne ostane 5 godina u Cityu. Transfer je koštao ono što su dali Borusiji, i toj Menadzerskoj agenciji a to je ako su te tvoj tvrdnje tačne 120 Mil eura. Sve drugo je ugovor. I čovjek je potpisao ugovor vrijedan 200 Mil Eura za 5 godina i takvi ugovori, a i jači su već potpisivanje u svijetu fudbala. Sad odjednom i ugovor igrača računate u transfer.
Teoriju šta bi bilo kad bi bilo ostavimo po strani.Ja sam davno napisao koliko će koštati City cjelokupan transfer.Bonusi za Raiolu i oca maltene isti koliko su dali i Dortmundu.Prava cifra je ova a ne ona što su pisali neki dan o "sići" za 60 mil.
Lack of mentality skuzera za kraj sezone
Dva kupa izborena na penale za jos jednu uspjesnu sezonu Kloppa. Drugu u nizu.

Dva kupa izborena na penale za jos jednu uspjesnu sezonu Kloppa. Drugu u nizu.
4-IN-A-ROW
Nisu ni zasluzili lazni asmaticari i lazni RB... 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Cestitke na luzerskoj medalji.
Zao mi jarana Gastona, valjda mi nece zamjerit.
Zao mi jarana Gastona, valjda mi nece zamjerit.
Koliko puta smo svi mi ovde ukazivali na defanzivne nesposobnosti Arnolda? Jedno više puta.
Šta je problem? Pa problem je kad on zakaže u napadu. Tada je to igrač manje na desnoj strani.
Realu svaka čast. Riješili su PSG, City i Liverpul. Ne znam da je ikada u povijesti jedna ekipa preko ovakvih ekipa uzela titulu.
Šta je problem? Pa problem je kad on zakaže u napadu. Tada je to igrač manje na desnoj strani.
Realu svaka čast. Riješili su PSG, City i Liverpul. Ne znam da je ikada u povijesti jedna ekipa preko ovakvih ekipa uzela titulu.
41:34
- Chapman1886
- Kontakt:
Samo Sloboda | COYG
Kad ovako jedna ekipa osvoji CL, nemam sta Pep-u zamjerit. Lutrija od jutra do mraka zvana Rodrygo.
4-IN-A-ROW
Bez gola u 3 finala
"najbolja ekipa u historiji fudbala"

"najbolja ekipa u historiji fudbala"

“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Nemoj pretjerivat. Niko nije kriv parisu, citiu, plavcima i redsima sto ne iskoriste prilike. Real je imao napadace koje iskoriste priliku a i golmana koji radi ono za sta je placen.
Celsi je ispao glupostima mendya u prvoj utakmici, citi neiskoristenim prilikama itd.
Uzeli ljudi cistu titulu, veceras su mozda cak i zakinuti za gol.
Ostat ce ova ekipa liverpula kao najbolja ekipa koja je uzela kupove
cestitke Liverpulu na duploj kruni ove godine
Cuj bajg bez gola u 3 finala, kao da nisu 2 od 3 uzeli. 
Da hoce Manco postat relevantan, glupo ovako kad pises na suho.
Jedi go.vna soxx btw.

Da hoce Manco postat relevantan, glupo ovako kad pises na suho.

Jedi go.vna soxx btw.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Eto sta uradi onih par dobrih mjeseci korona sezone
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
- Chapman1886
- Kontakt:
da ponovimo,salah igrač za male utakmice, trent rupa, alisson kesa,žvaljati četnik luzerčina.
u luzerpulu ozbiljno moraju razmotritit budućnost,jer ovih 7 godina sa klopom se nemogu smatrati uspiješnim.
onoliko novca uloženog dabi se osvojila korona titula(neregularno znači) i polovna liga prvaka protiv pazi sad totenhema hahahha
pepa se proziva za ulaganje a pep svake senzone isporuči ozbiljan trofej, dok zubato spadalo isporuči samo bacanje šaka u zrak,poplavu patetike i "vratićemo se jači iduće godine"
eno u bochumu ima upražnjeno mijesto,to ti je i nivo.
i da preduhitrim napaćene skauzere koji ćeme citirati - ispišani ste u čvalje,u rupice se sakrijte,na sve sam vas ovo daima upozoaravao
u luzerpulu ozbiljno moraju razmotritit budućnost,jer ovih 7 godina sa klopom se nemogu smatrati uspiješnim.
onoliko novca uloženog dabi se osvojila korona titula(neregularno znači) i polovna liga prvaka protiv pazi sad totenhema hahahha
pepa se proziva za ulaganje a pep svake senzone isporuči ozbiljan trofej, dok zubato spadalo isporuči samo bacanje šaka u zrak,poplavu patetike i "vratićemo se jači iduće godine"

eno u bochumu ima upražnjeno mijesto,to ti je i nivo.
i da preduhitrim napaćene skauzere koji ćeme citirati - ispišani ste u čvalje,u rupice se sakrijte,na sve sam vas ovo daima upozoaravao

Samo Sloboda | COYG
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.