Ivaylo Petev

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Treba li Ivaylo Petev ostati selektor reprezentacije BiH?

Anketa je završila: 27 maj 2022, 23:49.

Da
23
22%
Ne
80
78%

Ukupno glasova: 103

h1a2s3o4
Kontakt:

Re: Ivaylo Petev

Post Postao/la h1a2s3o4 » 28 maj 2022, 13:39

Da se ponovim. Ovo vrijedi pokušati. :D
h1a2s3o4 je napisao/la:
23 maj 2022, 21:45
Pa zašto da ne ?! :mrgreen:

Na mjestu Bilbije moze i Menalo ili ako baš mora Demirović. Svejedno je.

slika

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 28 maj 2022, 14:02

Decki se igraju malo taktike i formacija i tako opet do neke Finske ili Grcke kada sve taktike i formacije padnu u vodu.🤣🤣🤣🤣
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

CYN3
Kontakt:

Post Postao/la CYN3 » 28 maj 2022, 14:05

Kovacevic
Dedic Ahmedhodzic Hadzikadunic Sanicanin Kolasinac
Pjanic Hadziahmetovic Prcic
Krunic
Dzeko
"Even if nobody believes me, supports me or recognizes my effort. I’ll keep on going."

zeljovac21
Kontakt:

Post Postao/la zeljovac21 » 28 maj 2022, 14:13

Goalgetter je napisao/la:
25 maj 2022, 21:47
Jadno je ovo sve sto imamo. Pjanic je vec ispricana prica u zadnjih godinu dana, igrac koji ne bi trebao ni da bude u kadru a kamoli u prvih 11. Krunic bez obzira na osvojenu titulu i dobre dvije-tri utakmice u Milanu ne treba zaboraviti kakav je to igrac, bez muda i preuzimanja odgovornosti, a on je taj koji bi trebao da bude kljucni igrac, ali on to nije niti ce ikada biti. I u Milanu se rjesava lopte kao vruceg krompira, ono sto ga krasi je disciplina i pozrtvovanost u defanzivnim zadacima, ali ostalo nula. U trenutku je Hadziahmetovic nas najbolji veznjak.

Napad je takodjer totalna nula, Dzeko je (ocekivano) vec duze u fizickom padu, Demirovica necu ni komentarisati, a Prevljak svake pete utakmice bljesne. A ni Biblija nece donijeti toliko tu neku prevagu kao sto to neki ocekuju, iako ga ne volim, u neku ruku je zasluzeno pozvan jer citav napad strajka.

Koliko god tesko bilo Petevu raditi sa ovom najgorom generacijom koju smo imali u zadnjih 10 godina, isto tako i on snosi odgovornost za ove katastrofalne rezultate. Nemam neku nadu da ce se promjeniti i u ove cetiri utakmice, ako i ostvarimo jednu pobjedu za mene bi bilo iznenadjenje.
:thumbup:

CevapiPrijeUtakmice
Kontakt:

Post Postao/la CevapiPrijeUtakmice » 28 maj 2022, 16:58

Svako ko stavlja Sehica, Sanicanina i Bilbiju u prvih 11 voli poraze
Asmir Begović - Najbolji golman u Bh. historiji

Justin
Kontakt:

Post Postao/la Justin » 28 maj 2022, 17:02

h1a2s3o4 je napisao/la:
28 maj 2022, 13:39
h1a2s3o4 je napisao/la:

slika
Vjerovatno najbolje sto mozemo izvesti. Svaka cast. :salut:
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 28 maj 2022, 17:16

CevapiPrijeUtakmice je napisao/la:
28 maj 2022, 16:58
Pogotovo ovu zadnju dvojicu, prvi je tu da smiruje situaciju oko izlazaka na derneke

RaZuti
Kontakt:

Post Postao/la RaZuti » 28 maj 2022, 20:13

harixs je napisao/la:
28 maj 2022, 06:43
RaZuti je napisao/la:
28 maj 2022, 04:40
harixs je napisao/la:
28 maj 2022, 00:59

Brdzane, DE malo kulture. U kakvoj si ti vukojebini odrasto mater ti glupu...e cuj DE izbrisi hahaha
:kafa: uči me neko na forumu naš jezik :kafa: de spusti se na zemlju
Glupane, ismijavas neciji post a glup si ko qrac
Pa neka sam, ako mi zavidiš de eto budi i ti. Ne smeta meni :opaopa:

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 28 maj 2022, 21:50

RaZuti je napisao/la:
28 maj 2022, 20:13
harixs je napisao/la:
28 maj 2022, 06:43
RaZuti je napisao/la:
28 maj 2022, 04:40

:kafa: uči me neko na forumu naš jezik :kafa: de spusti se na zemlju
Glupane, ismijavas neciji post a glup si ko qrac
Pa neka sam, ako mi zavidiš de eto budi i ti. Ne smeta meni :opaopa:
Haj Mrš..

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 28 maj 2022, 23:00

Justin je napisao/la:
28 maj 2022, 17:02
h1a2s3o4 je napisao/la:
h1a2s3o4 je napisao/la:

slika
A nije da imamo puno za ponudit. :D
Ovako je bar pokušaj rješavanja problema kojih imamo.
Saničanin je mislim jedini izraziti ljevak od stopera. Čini mi se da Kovačević igra sa obje noge. A u formaciji sa tri, ali i sa dva, jako je bitno da stoper igra lijevom (lijevi stoper). Više je razloga.
Pa ti sad izaberi između njih dvojice. :mrgreen:
Čim budemo imali boljeg ljevonogog štopera ili kada Muharemović počne igrati ozbiljan seniorsku fudbal mislim da će Saničanin na klupu.

Što se tiče Šehića i Kovačevića mislim da su oni "tu negdje" ili da je Kovačević možda malo u boljoj formi, ali da Šehić ima prednost zbog staža u reprezentaciji. Nije neki argument, ali tako je i mislim da će se tim i voditi.

Bilbija je već prodiskutovana priča. Koga to boljeg imamo, a da ga nismo probali? Demirović se i nije baš proslavio.

RaZuti
Kontakt:

Post Postao/la RaZuti » 28 maj 2022, 23:09

Smatram da je Kodro bolji od Prevljaka i Demirovića trenutno. Džeku mislim da godine sustižu, ali vidjeti ćemo

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 29 maj 2022, 04:13

h1a2s3o4 je napisao/la:
28 maj 2022, 23:00
Justin je napisao/la:
28 maj 2022, 17:02
h1a2s3o4 je napisao/la:

A nije da imamo puno za ponudit. :D
Ovako je bar pokušaj rješavanja problema kojih imamo.
Saničanin je mislim jedini izraziti ljevak od stopera. Čini mi se da Kovačević igra sa obje noge. A u formaciji sa tri, ali i sa dva, jako je bitno da stoper igra lijevom (lijevi stoper). Više je razloga.
Pa ti sad izaberi između njih dvojice. :mrgreen:
Čim budemo imali boljeg ljevonogog štopera ili kada Muharemović počne igrati ozbiljan seniorsku fudbal mislim da će Saničanin na klupu.

Što se tiče Šehića i Kovačevića mislim da su oni "tu negdje" ili da je Kovačević možda malo u boljoj formi, ali da Šehić ima prednost zbog staža u reprezentaciji. Nije neki argument, ali tako je i mislim da će se tim i voditi.

Bilbija je već prodiskutovana priča. Koga to boljeg imamo, a da ga nismo probali? Demirović se i nije baš proslavio.
Bitno je kad je u pitanju stoper a Sanicanin prvo treba da nauci biti stoper, sto je vec kasno, pa tek onda da se raspravlja o nijansama....momak se pogubi u malo jacim utakmicama

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 29 maj 2022, 07:08

Hotic nema šanse da upadne u prvih 11, realno.
On je zadnju utakmicu odigrao 9.aprila. Na dan utakmice protiv Finske to će biti maltene 2 mjeseca neigranja. Isti slučaj s Cimirotom i Prevljakom.
Drugo, svaka formacija bez Hadziahmetovica mi je u ovom trenutku tesko zamisliva.

Ako bih mogao mijenjati 2 stvari, odnosno prirediti nekakvo iznenađenje Fincima, to bi bila promjena formacije (bez 3 nazad) i Bilbija (kad neko zabija kao na traci onda mu treba dati priliku taman igrao u federalnoj ligi...vjerujem da bi se našao na pravom mjestu u pravom trenutku).

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 29 maj 2022, 07:52

harixs je napisao/la:
29 maj 2022, 04:13
Bitno je kad je u pitanju stoper a Sanicanin prvo treba da nauci biti stoper, sto je vec kasno, pa tek onda da se raspravlja o nijansama....momak se pogubi u malo jacim utakmicama
Ma svi se oni pogube, ali treba biti realan i reći da nakon Finske kada smo prešli na 3 pozadi nama je odbrana bila solidan ako ne i najbolji dio ekipe. Sa izuzetkom problema koji nikad nije rijesen, a to su prekidi. Bili su OK do opet utakmice sa Finskom kada smo se zahvaljujuci taktickim akrobacijama Peteva osramotili. Saničanin nije klasa tipa Bastonija, ali sasvim solidan štoper. Čak u većini slučajeva nije ni najlošiji od ove trojice pozadi.
Veća opasnost prijeti od Čivića. Mene više strah njega nego Pukija.

@hurem-e, pa kako onda početi u veznom? Krunić-Hadžiahmetović-Pjanić?
Mogli smo i jednog napadača izbaciti, pa početi i sa Bešićem ili Cimirotom da upotpunimo taj defanzivno orijentisani vezni red.
Sa takvim veznim redom imaćeš isti problem kao i na utakmici protiv Gruzije.

Tekashi
Kontakt:

Post Postao/la Tekashi » 29 maj 2022, 19:00

DzananMusa11 je napisao/la:
28 maj 2022, 06:02
Samo da mu yebem mater odmah i svakom od njih koji zagazi na teren. Idite žderite kod Seje najmasnije moguce meso i cuclajte alkohol i nargile yebem vam najmilije !

BOJKOT !!!
slika

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 29 maj 2022, 20:02

Jeste li vi odredili vise taj sastav i taktiku strucnjaci. Ne znam.....ja razmisljam da animiramo dusana kerkeza i Balju u napad. Krunic je alibi igrac i samo zaceplja rupe kad nema standardnog a cimirot je defanzivno dobar napreed se ne vidi a ćiru bi stavio na gol.🤣🤣🤣🤣🤣
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 29 maj 2022, 20:12

Imajednabrigada je napisao/la:
29 maj 2022, 20:02
Jeste li vi odredili vise taj sastav i taktiku strucnjaci. Ne znam.....ja razmisljam da animiramo dusana kerkeza i Balju u napad. Krunic je alibi igrac i samo zaceplja rupe kad nema standardnog a cimirot je defanzivno dobar napreed se ne vidi a ćiru bi stavio na gol.🤣🤣🤣🤣🤣
Sta predlazes pa da bolje bude?

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 29 maj 2022, 21:37

Trebamo uzeti provjerenu tatiku od Bordeauxa i Ahmedhodžića na lijevog štopera. :D
Lik ne da ne zna igrati lijevom nogom nego izgleda da nema lijevu stranu tijela nikako.

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 29 maj 2022, 21:51

Ja predlazem da mi ne seru ovdje pojedini i ne glume strucnjake nisam zeljan nicije pameti niti se kome cudim.
A koga zanima taktike i formacije neka upise skolu za ttrnere i neka tamo palamudi.

Isto predlazem da se bojkotuje ova repka sa sadasnjim vodstvom i nacinom rada jer ovako vise ne ide i varanje da ce biti bolje. Mozda mi i ne bi smetalo sto neki vecinom palamude gluposti ovdje da posle Finske nisu rekli da dizu ruke od repke dok su ovi ljudi tu i dok se nesto ne promjeni ...i danas ti isti koji su prvi digli ruke danas smaraju s tim postavaama i taktikama koje iole normalnog me zanimaju s ovakvim igracima i rukovodstvom u repki

Ocekujem ovdje da cu procitati neku progresivnu i zdravu ideju koja bi mozda sutra mogla pomoci nasem fudbalu a ne smaranje ko je glup ko pametan, ko je dijasporac a ko bosnjo, niti zelim vidjeti ovdje niciji egoizam i glupo namecanje ppstova koji nikakve logike nemaju.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 29 maj 2022, 22:03

Imajednabrigada je napisao/la:
29 maj 2022, 21:51
Ja predlazem da mi ne seru ovdje pojedini i ne glume strucnjake nisam zeljan nicije pameti niti se kome cudim.
A koga zanima taktike i formacije neka upise skolu za ttrnere i neka tamo palamudi.

Isto predlazem da se bojkotuje ova repka sa sadasnjim vodstvom i nacinom rada jer ovako vise ne ide i varanje da ce biti bolje. Mozda mi i ne bi smetalo sto neki vecinom palamude gluposti ovdje da posle Finske nisu rekli da dizu ruke od repke dok su ovi ljudi tu i dok se nesto ne promjeni ...i danas ti isti koji su prvi digli ruke danas smaraju s tim postavaama i taktikama koje iole normalnog me zanimaju s ovakvim igracima i rukovodstvom u repki

Ocekujem ovdje da cu procitati neku progresivnu i zdravu ideju koja bi mozda sutra mogla pomoci nasem fudbalu a ne smaranje ko je glup ko pametan, ko je dijasporac a ko bosnjo, niti zelim vidjeti ovdje niciji egoizam i glupo namecanje ppstova koji nikakve logike nemaju.
Kud ces progresivnije

Kovacevic; Gazibegovic, Hadzikadunic, Muharemovic, Ahmedhodzic, Dedic; Gigovic, Omic, Hasic; Kahvic, Cujic.

:mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Shogun i 24 gosta.