Kako stvari stoje plin ce biti prebacen do Splita.Ako je tako nek ga odvrne,zatvori prostoriju i kresne sibicu.vrebac86 je napisao/la:ma nek gorivo skupi hebe se njemu ,,on je sad plinski,,,,direktno iz gazproma te pozz![]()
Nebi ti, nebi Ibricic, al' bi Iniesta, Klose, Dzerard, Hernandez, Modric,...Iker C je napisao/la:Kraj priče, pogodio si u sridu! Ja lično nikada ne bih išao u SAD ako bih morao već za 2 dana igrati u Evropi.jacky09 je napisao/la:Pola bi vas prodalo vlastitu majku za 50 eura, a glumite ovde moralne vertikale.
On jos nije sklopio milionski ugovor, tako da se on ne racunaOgnjen Vranjes koji ce igrati u istoj ligi kao i Ibro.Isto tako u fazi privikavanja i ostalih ku-rcica.
Niti ima problema sa vizom niti sa odlaskom u Atlantu.
E pa Ibro,hebiga.
Prvo njemački savez nikada nebi ugovorio ovakvu utakmicu u tome je razlika. Kodro je radi jedne ovakve utakmice napustio selektorsko mjesto.Valencia je napisao/la:Nebi ti, nebi Ibricic, al' bi Iniesta, Klose, Dzerard, Hernandez, Modric,...Iker C je napisao/la:Kraj priče, pogodio si u sridu! Ja lično nikada ne bih išao u SAD ako bih morao već za 2 dana igrati u Evropi.jacky09 je napisao/la:Pola bi vas prodalo vlastitu majku za 50 eura, a glumite ovde moralne vertikale.
Harishp
On jos nije sklopio milionski ugovor, tako da se on ne racunaOgnjen Vranjes koji ce igrati u istoj ligi kao i Ibro.Isto tako u fazi privikavanja i ostalih ku-rcica.
Niti ima problema sa vizom niti sa odlaskom u Atlantu.
E pa Ibro,hebiga.. U reprezentaciji je postavljen standard po kojem igraci igraju kada im se igra. Ovog je kod nas uvijek bilo i bice dok su nam stvari nakaradno poslozene.
Zamisli da neki reprezentativac Njemacke postupi kao Ibricic ili Begovic![]()
.
menšćini da je svima poskupilo gorivoGoalgetter je napisao/la:harishp je napisao/la:Orilo gorilo,Ibro poskupilo gorivoKODRO je napisao/la:orilo gorilo Ibro mi te volimo![]()
![]()
Kako nema logike.vrebac86 je napisao/la:ZAMISLI NJEMACKI SAVEZ I BOSANSKI nema logike,,,,,poredis nesto sto nema smisla ni argumenata,,bitno je samo sad pisati nesto lose ,,a sta je prava istina??? ma istina je bolna nije to za nas hebes istinu,,,pa pjevaj,, lazi me lazi ti to radis najbolje,,![]()
Po meni se to nikako ne moze izjednacavati. Kao prvo Dzeko igra deset puta jacim tempom, liga u toku(za razliku od Ibre), utakmica sezone sa Manchesterom je tu i jos nekoliko stvari. To sve daje za pravo Susicu sto je Dzeki dao slobodno. Na kraju krajeva u svim reprezentacijama na svijetu najbolji igrac ima povlasten status, pa zasto ne i kod nas. Zasluzio je.Carlo je napisao/la:Ako može Džeko može i Ibričić. Neznam zašto Sušić pravi razlike, treba ga skinuti s pozicije.
Kad bi i Medunjanin ovo uradio,ovaj bi okivao u zvjezde.Jer protivrjeci Papetu a ovaj odmah likuje.A dobro znamo da ga @Curtmo ocima nemoze smisliti.Strauss je napisao/la:Po meni se to nikako ne moze izjednacavati. Kao prvo Dzeko igra deset puta jacim tempom, liga u toku(za razliku od Ibre), utakmica sezone sa Manchesterom je tu i jos nekoliko stvari. To sve daje za pravo Susicu sto je Dzeki dao slobodno. Na kraju krajeva u svim reprezentacijama na svijetu najbolji igrac ima povlasten status, pa zasto ne i kod nas. Zasluzio je.Carlo je napisao/la:Ako može Džeko može i Ibričić. Neznam zašto Sušić pravi razlike, treba ga skinuti s pozicije.
Dok Ibricic ima vremena skoknuti do Splita i igrati za klub sa kojim vise nema nikakve veze, a za repku ne moze il nece.
Uglavnom nadam se da ce Pape ustrajati i kazniti i njega(Ibru), a pogotovo Begovica. Mora se konacno tome stati u kraj.
znaci ti dzeku podrzavas zato sto je otiso za 35 miliona a ibricica ko **** .....potebi dzeko moze da radi sta hoce ili ti pokusavas samo papeta da podrzisharishp je napisao/la:100% ''u pravu 'nije spreman''ali za izlet u Split i zabijanje golova u pripremama jeste![]()
P.S Po tim stadijom spremnoscu ostalo bi 3 % od cjele repke.
Da ne govorim o izjavama kao na pijaci,ebote ko' da je ovaj otisao u M.C i premier ligu umjesto Dzeke za 35 miliona eura a ne u Sibir.
Ko je napisao da podrzaje Dzeku ili ga ne podrzaje.Nigdje veze,citaj malo bolje.hrk je napisao/la:znaci ti dzeku podrzavas zato sto je otiso za 35 miliona a ibricica ko **** .....potebi dzeko moze da radi sta hoce ili ti pokusavas samo papeta da podrzisharishp je napisao/la:100% ''u pravu 'nije spreman''ali za izlet u Split i zabijanje golova u pripremama jeste![]()
P.S Po tim stadijom spremnoscu ostalo bi 3 % od cjele repke.
Da ne govorim o izjavama kao na pijaci,ebote ko' da je ovaj otisao u M.C i premier ligu umjesto Dzeke za 35 miliona eura a ne u Sibir.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.