Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
molićete vi i da vam se Amauri vrati kad zabije 10 do kraja sezonejuventus 0244 je napisao/la:Šta ovi Juventusovi igrači rade za druge timove nevjerovatno!. Samo zabijaj Amuri daleko ti dom bio od Torina, a da nam se Giovinco vrati sljedeće sezone.
Vjeruj da ja neću nikad, vrijeme će pokazati. Dosta je on mene života i živaca skrati da bi me sa desetak golova kupio ima tu Matrix, Quagliarella i aBd naredne godine još jedan pravi napadač. A volio bi da zabije desetak golova kako bi mogli više zaraditi od Parme kad ga otkupemuXmania je napisao/la:molićete vi i da vam se Amauri vrati kad zabije 10 do kraja sezonejuventus 0244 je napisao/la:Šta ovi Juventusovi igrači rade za druge timove nevjerovatno!. Samo zabijaj Amuri daleko ti dom bio od Torina, a da nam se Giovinco vrati sljedeće sezone.
nek zabije 25 samo neka ide dalje iz Juventusa!muXmania je napisao/la:molićete vi i da vam se Amauri vrati kad zabije 10 do kraja sezonejuventus 0244 je napisao/la:Šta ovi Juventusovi igrači rade za druge timove nevjerovatno!. Samo zabijaj Amuri daleko ti dom bio od Torina, a da nam se Giovinco vrati sljedeće sezone.
Btw: Može li se anketa ubaciti u ovu temu umjesto posojeće ili treba otvarati novu temu? I ko to radi..spielführer_21 je napisao/la:Ma možemo mi predlagati igrača utakmice s onih utakmica koje gledamo. Mi koji pratimo Romu (Evil, Admir, Google...) predlažemo s Rominih utakmica, naravno ne mora (i ne smije) to biti igrač Rome ako izgube, već tima koji nas je pobjedio. Tako ovi što prate Juve, Inter, Milan, Napoli + uvijek neko pogleda utakmice tipa Udinese-Fiorentina, pa i oni predlože nekog.
Jedini je problem što niko neće gledati npr. Catania-Lecce al jbga tu ionako igrača nemaŠalim se nešto ćemo i za njih skontati.
Eh sad 3 igrača koja najviše puta budu predložena idu u anketu.. I onda glasamo.. I tako dalje, i tako bliže..
Šta velite?
Interista di cuore je napisao/la:sutra Italija protiv Njemacke u Dortmundu (gol di Grosso![]()
) igra prijateljsku.mogu zamslit kako ce fino docekat Italiju radi onog polufinala
![]()
Vjerovatni sastav :
_____________Buffon
Cassani_Ranocchia_Bonucci_Chiellini
___Motta__De Rossi__Montolivo
____________Mauri
_______Pazzini_Cassano
Forza Italia![]()
znas li kompletan spisak pozvanih ?Interista di cuore je napisao/la:sutra Italija protiv Njemacke u Dortmundu (gol di Grosso![]()
) igra prijateljsku.mogu zamslit kako ce fino docekat Italiju radi onog polufinala
![]()
Vjerovatni sastav :
_____________Buffon
Cassani_Ranocchia_Bonucci_Chiellini
___Motta__De Rossi__Montolivo
____________Mauri
_______Pazzini_Cassano
Forza Italia![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.