Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Ma držali smo se mi super u tom finalu uzimajući u obzir sve okolnosti. Nama je ta sezona prva ozbiljna u LP još od Rafinog vremena, i odma puf finale. Prezeleni, malo loše sreće, katastrofa sa Kariusom i eto. Da me se ne shvati pogrešno, zasluženo je Real onu noć pobjedio, ali se i mi možemo sa ponosom prisjetiti te utakmice ma kako bolna bilaStevieG8 je napisao/la: ↑28 maj 2022, 13:14Meni je iz tog finala najjace bilo kako se Lovren dobro drzao protiv RonaldaFernandoGago je napisao/la: ↑28 maj 2022, 13:00Po meni u kijevskom finalu Liverpool i bez obzira na Salahovu povredu nije uopće imao velike izglede protiv Reala. Ove sezone je priča drukčija. Imate bolji igrački kadar od Reala, igrate bolji nogomet, konzistentniji, sama ekipa je već sazrila za velike utakmice i velika finala tako da po meni Liverpool je puno veći favorit za osvajanje i vrlo vjerovatno će osvojiti.
Nikako ne vidim kako se Realova odbrana može u ovakvoj utakmici nositi sa takvim napadom Liverpoola.
Mi s druge strane ako osvojimo, a opet kažem šanse protiv ovog Kloppovog Liverpoola sa ovom ekipom koju imamo nisu velike, bio bi to najbolji run u historiji Lige Prvaka. Sve u svemu, bolje finale od ovog nikako nije moglo.![]()
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Sa Realom u finalu taman da se igra na Anfildu si u najboljem slučaju 50-50%. Vjerujem navijački u ovaj tim, igraju nevjerovatan fudbal i kruna svega bi bio klempo.
Dres kapitena već na meni, teleći ražnjići spremni a Carlsberg već otvoren
sretno
Dres kapitena već na meni, teleći ražnjići spremni a Carlsberg već otvoren
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Ja nikako nisam optimistican, mada kad god sam bio ove sezone lose je proslo 
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
Pijem od sinoć, na hajr da se dočeka tekma uopšte
Ja nikakav osjećaj nemam. Ide vrijeme sporo, ali sam miran.
Imamo kvalitetu, imamo iskustvo. Nismo favoriti, ali nismo ni autsajderi. Devedeset minuta, pa šta bude bude. Dva trofeja su tu, sutra je parada u svakom slučaju.
Ali bilo bi lijepo zaspati sa titulom prvaka Evrope
Imamo kvalitetu, imamo iskustvo. Nismo favoriti, ali nismo ni autsajderi. Devedeset minuta, pa šta bude bude. Dva trofeja su tu, sutra je parada u svakom slučaju.
Ali bilo bi lijepo zaspati sa titulom prvaka Evrope
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Blago tebi, meni muka ko da ja igramOtelo je napisao/la: ↑28 maj 2022, 14:29Ja nikakav osjećaj nemam. Ide vrijeme sporo, ali sam miran.
Ali bilo bi lijepo zaspati sa titulom prvaka Evrope![]()
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Pobjedom u finalu LP ti se automatski donosi sansa za jos 2 trofeja sljedece sezone u vidu WC i Superkupa Europe. Uzmes u obzir Charity Shield sa Cityem i eto triplete.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
StevieG8 je napisao/la: ↑28 maj 2022, 14:40Blago tebi, meni muka ko da ja igramOtelo je napisao/la: ↑28 maj 2022, 14:29Ja nikakav osjećaj nemam. Ide vrijeme sporo, ali sam miran.
Ali bilo bi lijepo zaspati sa titulom prvaka Evrope![]()
bas mi je nesto bitno da krunisemo ovu sezonu najvecim trofejem.
Nasmij se malo
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Zar nisu nesto sjebali CWC, ne znam nešto da će ga biti narednu sezonu. Superkup protiv Eintrachta je free trofej.
fake osim13 loži raju
- FabioMiretti
- Kontakt:
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
ŠTA BI SVE DAO ZA POBJEDU VEČERAS AAAAAAAAAAAAAAAA
AJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
MOLIM AVVAS
MOLIM
POMAGAJ PETRIJO, USTVARI, KAKO NAM SE ZVAŠE VEĆ SVETICA OVE TEME
AJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
MOLIM AVVAS
MOLIM
POMAGAJ PETRIJO, USTVARI, KAKO NAM SE ZVAŠE VEĆ SVETICA OVE TEME
jooooooooooooooooj jes usitnilo **** te daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan
bio sam miran sve do sad, haman sam odmamuro.
bio sam miran sve do sad, haman sam odmamuro.
RITAAAA
JFENFIEANVSNDMUJVSCDVDS
JOŠ ČETIRI SATAAAAAAAAAAAAAAAAA
AJ MENE MAJKA JEDNU IMA PA IMAAAAAAAAA
JOŠ ČETIRI SATAAAAAAAAAAAAAAAAA
AJ MENE MAJKA JEDNU IMA PA IMAAAAAAAAA
one kiss is all it takes