Premijer liga BiH - aktuelno
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ahmetović je klasa bio, ali neshvatljivo je bilo produžiti ugovor igraču od 35-36, koji se oporavlja od povrede ligamenata.
Dali su mu ugovor iz sentimentalnih razloga. I da im mahalski navijači ne psuju porijeklo.
Dali su mu ugovor iz sentimentalnih razloga. I da im mahalski navijači ne psuju porijeklo.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- Sjevernokorejskipas
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
Dolaskom na celo ŠSŠ F.K Sarajevo gosp.Feđe Dudica u paketu dolazi i Feđin ljubimac Dzenan Zajmovic

Iz Zelje u Levski
Ugovorom je obuhvaćena I faza radova u 2022.godini, za pet stadiona i to: „Gradski stadion“ Banja Luka, stadion „Tušanj“ Tuzla, stadion „ Asim Ferhatović Hase“ Sarajevo, stadion „Rođeni“ Mostar i „Gradski stadion“ Mostar.
Znaci odma dva kluba skidaju sa ovim TC i Sloboda. I ako Igman bude na Grbavici igrao bit ce 80% lige na dobrim terenima. Znaci jos Posusje Leotar i Siroki.
Samo zna li se kad pocinju ovi radovi. Nesto govore u BL vec slijedece sedmice. Ovo je pravo bitno za kvalitet lige. Jer ko bude fakat jak nema vise mogucnoati da se ekipe cupaju na kaljuzama ko Radnik u Bijeljini i slicno.
Znaci odma dva kluba skidaju sa ovim TC i Sloboda. I ako Igman bude na Grbavici igrao bit ce 80% lige na dobrim terenima. Znaci jos Posusje Leotar i Siroki.
Samo zna li se kad pocinju ovi radovi. Nesto govore u BL vec slijedece sedmice. Ovo je pravo bitno za kvalitet lige. Jer ko bude fakat jak nema vise mogucnoati da se ekipe cupaju na kaljuzama ko Radnik u Bijeljini i slicno.
- Simpatizer
- Kontakt:
Vinko novi trener.
Ivkovica s noge na nogu u Sarajevo.
Ivkovica s noge na nogu u Sarajevo.

- svrakino1921
- Kontakt:
Simpatizer je napisao/la: ↑28 maj 2022, 16:23Vinko novi trener.
Ivkovica s noge na nogu u Sarajevo.![]()

Jel to hoce opet u Zelju
A mozda hoce o kod komsija nasih

- svrakino1921
- Kontakt:
- Simpatizer
- Kontakt:
Eto ga Sarajevu, neka ga i oni malo probaju.svrakino1921 je napisao/la: ↑28 maj 2022, 16:28Simpatizer je napisao/la: ↑28 maj 2022, 16:23Vinko novi trener.
![]()
![]()
![]()
![]()
Jel to hoce opet u Zelju
![]()
Nemaju sta izgubiti.

- svrakino1921
- Kontakt:
Simpatizer je napisao/la: ↑28 maj 2022, 16:40Eto ga Sarajevu, neka ga i oni malo probaju.svrakino1921 je napisao/la: ↑28 maj 2022, 16:28Simpatizer je napisao/la: ↑28 maj 2022, 16:23Vinko novi trener.
![]()
![]()
![]()
![]()
Jel to hoce opet u Zelju
![]()
Nemaju sta izgubiti.![]()

1946
- svrakino1921
- Kontakt:
Eeee
Jest mi zao ovog momka
U protekle 4 godine-2 godine u Celiku i 2 godine u Zelji
On jadnik nije vidio plate
Non stop je bio kod onog Đidica u sindikatu profesionalnih fudbalera
Valjda ce ga Bugari redovno placat
-
- Kontakt:
Necete razbojniciGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑27 maj 2022, 22:02Ja mislim izjednačeno bilo. Nismo ni killa ni ja uzeli opkladu![]()

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
killafrommanilla je napisao/la: ↑28 maj 2022, 16:49Necete razbojniciGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑27 maj 2022, 22:02Ja mislim izjednačeno bilo. Nismo ni killa ni ja uzeli opkladu![]()
![]()

Ali hocemo Feđu razbojniče

E iskreno to bi vam vec bio veliki problem da ode Feđa ( neovisno jel bi kod nas ili gdje god drugo )
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Ma ja nesto ne vjerujem da ce Fedja igdje. Ne bi bio problem ako slicni kriteriji budu za novog trenera. Samo, mlado, perspektivno, a zeljno rada i karakterno ispravno. Fedja je vrhunski covjek i zato je sve ovo ovako i uspjelo. Ali kontam da ce se naci zajednicki jezik s UO, i da ce se krenuti i ka tituli u narednim godinamaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 maj 2022, 17:04killafrommanilla je napisao/la: ↑28 maj 2022, 16:49Necete razbojniciGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑27 maj 2022, 22:02
Ja mislim izjednačeno bilo. Nismo ni killa ni ja uzeli opkladu![]()
![]()
![]()
E iskreno to bi vam vec bio veliki problem da ode Feđa ( neovisno jel bi kod nas ili gdje god drugo )
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Dobro ima i te. Mislim da mi ne bi fulali ni sa Nerminom Basicem, i on mi izgleda kao dobar izbor.killafrommanilla je napisao/la: ↑28 maj 2022, 17:59Ma ja nesto ne vjerujem da ce Fedja igdje. Ne bi bio problem ako slicni kriteriji budu za novog trenera. Samo, mlado, perspektivno, a zeljno rada i karakterno ispravno. Fedja je vrhunski covjek i zato je sve ovo ovako i uspjelo. Ali kontam da ce se naci zajednicki jezik s UO, i da ce se krenuti i ka tituli u narednim godinamaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 maj 2022, 17:04![]()
-
- Kontakt:
Dali su već Feđi ponudu, Hadzic i Mirvić, dosta dobra ponuda za naše uslove ali Feđa ne bi da razikuje ono što je napravio u zadnje tri godine i da do nove godine završi sa otkazom i minusom u CV.Zato ne želi ni kod nas ostati ako mu se ne dovedu top igrači,ako da onda ok,napada titulu i ako uspije u tome otvaraju mu se brojna vrata na iduće ljeto.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 maj 2022, 18:15Dobro ima i te. Mislim da mi ne bi fulali ni sa Nerminom Basicem, i on mi izgleda kao dobar izbor.killafrommanilla je napisao/la: ↑28 maj 2022, 17:59Ma ja nesto ne vjerujem da ce Fedja igdje. Ne bi bio problem ako slicni kriteriji budu za novog trenera. Samo, mlado, perspektivno, a zeljno rada i karakterno ispravno. Fedja je vrhunski covjek i zato je sve ovo ovako i uspjelo. Ali kontam da ce se naci zajednicki jezik s UO, i da ce se krenuti i ka tituli u narednim godinamaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 maj 2022, 17:04
![]()
Da li će naša uprava uspjeti zadovoljiti njegove uslove zaista ne znam,ako ne čekaju ga klubovi iz Srbije i Slovenije ,njegovo je da odabere.
Mislim da iskreno nema ni 1 % šanse da će na Koševo.
Moje mišljenje je
Ostaje u Veležu 60%
Odlazi u Sloveniju/Srbiju 40%
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Sve je moguće druže, vidjet cemo.Espiritosanto je napisao/la: ↑28 maj 2022, 18:30Dali su već Feđi ponudu, Hadzic i Mirvić, dosta dobra ponuda za naše uslove ali Feđa ne bi da razikuje ono što je napravio u zadnje tri godine i da do nove godine završi sa otkazom i minusom u CV.Zato ne želi ni kod nas ostati ako mu se ne dovedu top igrači,ako da onda ok,napada titulu i ako uspije u tome otvaraju mu se brojna vrata na iduće ljeto.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 maj 2022, 18:15Dobro ima i te. Mislim da mi ne bi fulali ni sa Nerminom Basicem, i on mi izgleda kao dobar izbor.killafrommanilla je napisao/la: ↑28 maj 2022, 17:59
Ma ja nesto ne vjerujem da ce Fedja igdje. Ne bi bio problem ako slicni kriteriji budu za novog trenera. Samo, mlado, perspektivno, a zeljno rada i karakterno ispravno. Fedja je vrhunski covjek i zato je sve ovo ovako i uspjelo. Ali kontam da ce se naci zajednicki jezik s UO, i da ce se krenuti i ka tituli u narednim godinama
Da li će naša uprava uspjeti zadovoljiti njegove uslove zaista ne znam,ako ne čekaju ga klubovi iz Srbije i Slovenije ,njegovo je da odabere.
Moje mišljenje je
Ostaje u Veležu 60%
-
- Kontakt:
Naravno,ja vam želim da nađete dobrog trenera i da ostane ,tu mu treba i vaša podrška i uprave.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 maj 2022, 18:33Sve je moguće druže, vidjet cemo.Espiritosanto je napisao/la: ↑28 maj 2022, 18:30Dali su već Feđi ponudu, Hadzic i Mirvić, dosta dobra ponuda za naše uslove ali Feđa ne bi da razikuje ono što je napravio u zadnje tri godine i da do nove godine završi sa otkazom i minusom u CV.Zato ne želi ni kod nas ostati ako mu se ne dovedu top igrači,ako da onda ok,napada titulu i ako uspije u tome otvaraju mu se brojna vrata na iduće ljeto.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 maj 2022, 18:15
Dobro ima i te. Mislim da mi ne bi fulali ni sa Nerminom Basicem, i on mi izgleda kao dobar izbor.
Moje mišljenje je
Ostaje u Veležu 60%
Mislim i Sabljić i Vasovski su sigurno dobri treneri i trebalo ih je istrpiti,ali vi ste naviknuti na uspjehe i titule i hoćete rezultate odmah.
Kod vas se ne trpi dva kola loši rezultati.
Ništa zlonamjerno.Pozdrav prijateljima iz šehera
I Mostarske kiše kao da su stale
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Fino si ti to napisao, realno i jeste tako. Naravno da nije zlonamjerno.E sad jel baš Feđa ne bi kod nas, ne znam.. ja smatram da bi dosao ako bi mu obecali ono sto trazi od vas ( a da mu vi to ne ispunite )Espiritosanto je napisao/la: ↑28 maj 2022, 18:38Naravno,ja vam želim da nađete dobrog trenera i da ostane ,tu mu treba i vaša podrška i uprave.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 maj 2022, 18:33Sve je moguće druže, vidjet cemo.Espiritosanto je napisao/la: ↑28 maj 2022, 18:30
Dali su već Feđi ponudu, Hadzic i Mirvić, dosta dobra ponuda za naše uslove ali Feđa ne bi da razikuje ono što je napravio u zadnje tri godine i da do nove godine završi sa otkazom i minusom u CV.Zato ne želi ni kod nas ostati ako mu se ne dovedu top igrači,ako da onda ok,napada titulu i ako uspije u tome otvaraju mu se brojna vrata na iduće ljeto.
Moje mišljenje je
Ostaje u Veležu 60%
Mislim i Sabljić i Vasovski su sigurno dobri treneri i trebalo ih je istrpiti,ali vi ste naviknuti na uspjehe i titule i hoćete rezultate odmah.
Kod vas se ne trpi dva kola loši rezultati.
Ništa zlonamjerno.Pozdrav prijateljima iz šehera
Evo i Akrapović se spominje, može i on. Uglavnom nama treba remont igrački prije svega.
Pozzz i vama, sretno u Europi

Trenutno korisnika/ca: Anpa, aqarius, Balorda, Blackwargreymon, Combattente87, Direktorcic, Giuseppe1, JimmyPage, lakilone, MikiPirs, Necto, nedimmmm1337, opalaopala, Orvel, Rigoletto, rodjeeni1922, TheTruth34, tutankamon1905 i 121 gost.