Majko draga ne kontam ove helanke , šta je sa muškarcima danas yebo vas slim-qrac ...ASD je napisao/la: ↑27 maj 2022, 22:47Jesi to ti u ženskoj trenerci?FabioMiretti je napisao/la: ↑27 maj 2022, 22:22na dijeti sam, samo mini varijante u ogranicenim kolicinama![]()
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
-
- Kontakt:
Jednom sam na nakom derneku bio , grozda se pila domaća i mezio sam baklavu , vrh mi biloMarsal je napisao/la: ↑27 maj 2022, 23:01Kako iko može pit i mezit slatko?FabioMiretti je napisao/la: ↑27 maj 2022, 22:22na dijeti sam, samo mini varijante u ogranicenim kolicinama![]()

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Vole gujicu pokazati, ne treniraju se noge i glutes tek onako, samo moraju se paziti iza coska uvijek neko vreba.bombaysaphire je napisao/la: ↑27 maj 2022, 23:10Majko draga ne kontam ove helanke , šta je sa muškarcima danas yebo vas slim-qrac ...ASD je napisao/la: ↑27 maj 2022, 22:47Jesi to ti u ženskoj trenerci?FabioMiretti je napisao/la: ↑27 maj 2022, 22:22na dijeti sam, samo mini varijante u ogranicenim kolicinama![]()
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Ova trenerka ili šta je već se odlično uklapa u temu sinoć vođenu.
41:34
- HuseinKapetan9
Gefufna je definitivno rekorder po broju napravljenih accounta na ovom forumu,jedno 20 accounta ima lik 

Patrice Evra is the player with the most UEFA Champions League final losses- 4.
Trent Alexander-Arnold is 23 years old,and he already has 2.
Trent Alexander-Arnold is 23 years old,and he already has 2.
- FabioMiretti
- Kontakt:

btw, osjecam se ko pedofil iz mostara - petorica me napadose, nadam se da ce admin zadrzati isti kriterij i da se ih naruziti

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
- FabioMiretti
- Kontakt:
Kupi portal i uvedi red ovdje.

Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
Mozda se i isplati biti perac guzova. I Gefufna i ona Azra uzivaju.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Sredinom ljeta u Sarajevu otvara se prvi KFC restoran, ali i prvi veliki Drive Thru restoran koji će biti jedan od najvećih u široj regiji.
KFC je brend sa višedecenijskom tradicijom i prisustvom u 145 država sa preko 25.000 restorana. KFC Meni čine jedinstveni proizvodi ručno pravljeni od svježeg pilećeg mesa sa dodatkom začina.
KFC podržava i ohrabruje franšizere da omoguće uvođenje lokalnih dobavljača u sistem snabdijevanja, shodno tome i njihova kompanija već duže vrijeme radi na podršci u procesu certifikacije lokalnih porizvođača pilećeg mesa, salata, zemički i slično
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- Marsal
- Kontakt:
Da pojedem kockicu čokolade uz alkohol ispovraćo bih i ono malo duše što je u meni ostalo.bombaysaphire je napisao/la: ↑27 maj 2022, 23:11Jednom sam na nakom derneku bio , grozda se pila domaća i mezio sam baklavu , vrh mi bilo![]()
Eh ovo je već za gospodina poput tebe.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- ASD
- Kontakt:
Ja sam za novu godinu prije par godina kupio nekih slatkiša uz alkohol. Gadan osjećaj kasnije, povraća ti se, a ne možeš. Sreća, slike Zahiragića bile dostupne na netu.
Gefufna, to je već klasa gore.
Gefufna, to je već klasa gore.

Tanko bgmFabioMiretti je napisao/la: ↑27 maj 2022, 22:22na dijeti sam, samo mini varijante u ogranicenim kolicinama![]()
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ako kantica bude ispod 25 kerma Bog me ubioAsteriks je napisao/la: ↑28 maj 2022, 11:32Sredinom ljeta u Sarajevu otvara se prvi KFC restoran, ali i prvi veliki Drive Thru restoran koji će biti jedan od najvećih u široj regiji.
KFC je brend sa višedecenijskom tradicijom i prisustvom u 145 država sa preko 25.000 restorana. KFC Meni čine jedinstveni proizvodi ručno pravljeni od svježeg pilećeg mesa sa dodatkom začina.
KFC podržava i ohrabruje franšizere da omoguće uvođenje lokalnih dobavljača u sistem snabdijevanja, shodno tome i njihova kompanija već duže vrijeme radi na podršci u procesu certifikacije lokalnih porizvođača pilećeg mesa, salata, zemički i slično![]()
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- FabioMiretti
- Kontakt:
Cuj Rizama.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
U Zagrebu npr. kosara za jednu osobu, 7 hot wings uz priloge - 35 kuna.
Sad imas ti neke strips kosare 15x strips uz svakakve zaebancije i priloge oko 100 kuna, plus ona ultimativna mega kosara 115 kuna al' tu dodje kentacky piletina, strips (dvije vrste) hot wings - svega po najmanje 4 do pet puta, prilozi itd.
Ipak pored tog gušta te raznovrsnog izbora za klijente ovdje je vazno sto ce ukljuciti lokalne proizvodjace i domacu radnu snagu.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 28 maj 2022, 17:13, ukupno mijenjano 1 put.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- Marsal
- Kontakt:
20 kermi za ćejf nije puno.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Pa svi oni koji žive vani ovako razmišljaju. Ja im uopšte ne zamjeram. Svakako su bolji od ovih kvazidomoljuba koji žive vani i prodaju priču o ljubavi prema Bosni u koju ni sami ne vjeruju.
41:34
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 8 gostiju.