FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sve ce to dovesti na svoje mjesto celava hinjica, yebo mu pogubljeni Mirva sve a i on njemu. Gledajte šte nam uradise od svetinje!
Yebo vam Bašic i Dudic i Masna kosica i Vole sve pomrle! Pa majkw vam yebem gledate li vi ovo, pa citate li koliko nam se svi smiju!
Na kyrac nabijem onog pyckastog navijaca sto ovdje danima prica protiv istoka, mora da ga je neko ispljuvao ili nekog njegovog mezimca. Kyrca mi se napusi i istoku cijelom, tek cu da im yebem pomrle!
Yebo vam Bašic i Dudic i Masna kosica i Vole sve pomrle! Pa majkw vam yebem gledate li vi ovo, pa citate li koliko nam se svi smiju!
Na kyrac nabijem onog pyckastog navijaca sto ovdje danima prica protiv istoka, mora da ga je neko ispljuvao ili nekog njegovog mezimca. Kyrca mi se napusi i istoku cijelom, tek cu da im yebem pomrle!
Marš **** smrdljiva
I zvanično naša najgora sezona od početka Premijer lige. Hvala vam
-
- Kontakt:
Ja kritikujem Mirvica u svemu, ali sa ovom ekipom on nema ništa! Trebamo biti realni. Nadam se da ce on uraditi dobre poteze, ako se ne povuče, za narednu sezonu, mada odabir SD mi ne ulijeva nadu u to. Ovo je sve posljedica svega onog što je se dešavalo posljednju godinu u klubu.
Svi znamo ko treba napustiti klub, a i Suljicu treba objasniti da je fudbal kolektivna igra i da nije cilj trčati ko muha bez glave. Nisam iznenađen porazom, koliko sam iznenađen načinom i pristupom utakmici. Kada sam vidio sastav bilo mi je jasno. Hvala Bogu pa je ovo pokazalo zbog čega Dzeno nije nikada zavrsio licencu,jer on bolje poznaje sebe i svoje trenerske kvalitete od nas.
Hvala Bogu da je ova sezona završena i nadam se da ćemo iz ovoga izvući pouku.
Sad dovesti dobrog trenera, pokušati se kvalitetno pojačati i isforsirati mlade igrače iz akademije.
I jos nesto, Seferovic je sad kondicioni trener i ne znam hoće li ostati, mada ko god da bude treba spremiti ekipu da mogu trčati 120 minuta, ako to ne bude urađeno dzaba nam je sve. Ne mogu se oteti utisku da smo jedna od lošije fizički spremnih ekipa...
Svi znamo ko treba napustiti klub, a i Suljicu treba objasniti da je fudbal kolektivna igra i da nije cilj trčati ko muha bez glave. Nisam iznenađen porazom, koliko sam iznenađen načinom i pristupom utakmici. Kada sam vidio sastav bilo mi je jasno. Hvala Bogu pa je ovo pokazalo zbog čega Dzeno nije nikada zavrsio licencu,jer on bolje poznaje sebe i svoje trenerske kvalitete od nas.
Hvala Bogu da je ova sezona završena i nadam se da ćemo iz ovoga izvući pouku.
Sad dovesti dobrog trenera, pokušati se kvalitetno pojačati i isforsirati mlade igrače iz akademije.
I jos nesto, Seferovic je sad kondicioni trener i ne znam hoće li ostati, mada ko god da bude treba spremiti ekipu da mogu trčati 120 minuta, ako to ne bude urađeno dzaba nam je sve. Ne mogu se oteti utisku da smo jedna od lošije fizički spremnih ekipa...
Evo i oni tebe selame!
Ma dovoljno je jasno kada vidis kako krle tersa hamzi sto je pucao ovaj zadnji slobodni, facu bodula poslije tekme i standardno psovanje kobiljara.
Ako ne otjeramo barem 90% ekipa onda nije bitno ke ce biti trener.
Ako ne otjeramo barem 90% ekipa onda nije bitno ke ce biti trener.
Samo 2004/05 smo manje bodova osvojili, tačnije 45.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Iskreno bzvz mi i komentarisati bilo šta,ono bilo bi klasicno sviranje kur.cu.
Jeb.em im rod i porod eto bar toliko da ne dužim nesto,ne vratili se nikako aBd sa ove utakmice.
Jeb.em im rod i porod eto bar toliko da ne dužim nesto,ne vratili se nikako aBd sa ove utakmice.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Sta je sa Avramom, je li umro lik? Joj kako ce ovo Celavi, Ajle, Poture i Mirva da dovedu u red iduce sezone! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
U svoj ovoj prici mirvic je najmanje kriv, nemas igraca, sve hadalj do hadalja, **** njih boli za pobjedama i titulama, plate imaju sve na vrijeme, koliko hoce, pojedini ne trebaju da imaju u 700km, manekeni po terenu, nikakve zelje, htjenja za igrom, zara ma nista, da su pametni da sami odu sad, bar pola njih , stidite se ovakve armije kakva vas podrzava, a libo vas tuki uostalom !!!
04.10.2009 !
Vi vidite samo rezultate i igru, a instagram, a party i vip loza, a jala brat... Pojma vi nemate , navijaci rezultata a ne instagrama !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Idite djeco, bježite, od nas nema hajra sa ovim dedama. Prvi put u životu gledam utakmicu sa tolikom količinom gorčine u grlu i nekom mržnjom da to nisu istine. Ne znam jesam li ohladio ali ovu dozu nezainteresiranosti i amaterizma tokom jedne sezone nisam u životu vidio, nikad do sada slabije Sarajevo nisam vidio najradije bih sada ove dede od igrača i njima slične išamarao. Bog dragi zna da sam skakao na golove protiv Goška i Celtica sa istom radošću i snagom (naravno nije to isto ali). Nemam snage a ni volje više da pratim Sarajevo k'o prije kada vidim ko je sve u upravi i pita se za svašta, ko su kandidati za mjesto trenera, ko su igrači nemam volje više prelaziti 300 km da gledam ovakav (anti)fudbal. Raja vama iz Sarajeva i okolice sretno u idućoj sezoni na Koševu ali iduću In Shaa Allah gledam iz kuće.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Gledajući rezultate zadnjih 15 godina samo smo 3 puta bili lošije plasirani. I to na 5 mjestu u sezonama 08/09; 09/10 i 15/16. Još jednom smo bili 4 i to u sezoni 11/12.
Međutim gledajući prosjek osvojenih bodova u posljednjih 15 godina, ova sezona je daleko najlošija. 1,39 bod po utakmici. I po broju postignutih golova također najlosija ( 1,12 po utakmici) Uz to imali smo 2 utakmice u kojima smo postigli po 6 golova. I po primljenim golovima druga najlošiji sezona. Primili smo okrugli gol po utakmici.
Uzme li se u obzir i katastrofalna Evropa definitivno najlošija sezona u posljednjih 15 godina.
Međutim gledajući prosjek osvojenih bodova u posljednjih 15 godina, ova sezona je daleko najlošija. 1,39 bod po utakmici. I po broju postignutih golova također najlosija ( 1,12 po utakmici) Uz to imali smo 2 utakmice u kojima smo postigli po 6 golova. I po primljenim golovima druga najlošiji sezona. Primili smo okrugli gol po utakmici.
Uzme li se u obzir i katastrofalna Evropa definitivno najlošija sezona u posljednjih 15 godina.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Podrska Mirvicu i novom treneru puno srece, posla ima ovo ljeto i previse. Bez 7-8 odlazaka ce se tesko popraviti situacija.
Veceras bi momci i od 17 godina pokazali vise motiva i zelje i ne bi im niko zamjerio ni duplo vise golova da su primili
Veceras bi momci i od 17 godina pokazali vise motiva i zelje i ne bi im niko zamjerio ni duplo vise golova da su primili
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- Osttribine
- Kontakt:
Bas tako, ono bi zastitnu ogradu na Istoku pomjeralo do slova R, j.ebo mu Istok nanu i njemu i ovim hadaljima na terenu, ali i u Upravi koje i Mirvic i prethodnici navukose. A i ovi sto opravdavaju svaki Mirvicev potez popustite malo, ovaj klub je postojao i prije Mirvica i osvajao trofeje i igrao Evropu, ne opravdavam vrijedjanje Mirvica, ali ne pravite od njega svetu kravu, i on ima svojih gresaka.brojjedan je napisao/la: ↑27 maj 2022, 21:53Sve ce to dovesti na svoje mjesto celava hinjica, yebo mu pogubljeni Mirva sve a i on njemu. Gledajte šte nam uradise od svetinje!
Ne može se posmatrati ekipa kroz individualne "zvijezde" predstavljene kroz godinu. Kvazielitna pojačanja i nadmeni pogledi iz malog mozga na neke velike ciljeve. Nema uigranosti, povezanosti na bilo kom osnovu. Zato i jeste odron ovakav.
Škartirati bilmeze jer od ovog nema boljitka.
Škartirati bilmeze jer od ovog nema boljitka.
A papak s juga uvijek plakat će
Jer je bordo Saraj'vo!
Jer je bordo Saraj'vo!
- skullcrusher
- Kontakt:
ISTOK JE BLAG OVI D.EBILI ZASLUŽUJU PUNO PUNO GORE !!
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Ako Mirvić poslije ovog ne otjera 8 igrača BAREM mi nemamo sta da trazimo sljedece godine opet
-
- Kontakt:
Izvinite što pišem al ako Nermin Bašić bude trener ne gine vam borba za opstanak. Dok je bio u Travniku on je najpametniji i nikad nije on kriv već igrači Venera otšla u sazvjede medvjeda pa loša igra. Ako nije kakve tobe došo nek vam je Bog na pomoći sa njim. Sretno u nastavku
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Ma samo Husref dolazi u obzir sa ovim **** bez mudaMatemotika je napisao/la: ↑27 maj 2022, 22:11Izvinite što pišem al ako Nermin Bašić bude trener ne gine vam borba za opstanak. Dok je bio u Travniku on je najpametniji i nikad nije on kriv već igrači Venera otšla u sazvjede medvjeda pa loša igra. Ako nije kakve tobe došo nek vam je Bog na pomoći sa njim. Sretno u nastavku