FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Zar ste stvarno ocekivali da možemo parirati Veležu sa 4 igrača manje? Dodjite malo sebi, pa po sastavu se vidjelo, da nemamo sta traziti dole.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Basic inace prvi trener u BiH koji je zatrazio da mu tokom treninga dronovi nadlijecu stadion u simin hanu. Ovi ovdje mu se smijali, a onda mu azmir iz amerike posalje 2 komada. Poslije par losih rezultata ga otjerase jer su mislili da imaju dobru ekipu predvodjenu mrtvim kosticem, a ustvari su samo preplaceni bili (slicno mi i vasoski). Za mene dobar izbor
NEMA NAZAD
Da dodje Tuchel na klupu, budu li Krste, ahmetovic, heba i dupovac u ekipi iduce godine ja utakmice ni gledat necu
Dizdarević i Ramić jedine svijetle tačke ove utakmice
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Ma znam, pisao sam i ja gore da je trenutno trener najnebitnija pozicija u nasem klubu. Medjutim klub nema plana, sistema niti vizije pa kad vec ne mozemo nista eto da se komentarise.
NEMA NAZAD
Koja smo mi ka rina os ekipe,fuj..
Jos 45 minuta mazohizma ove sezone...zelja za iducu sezonu je da bar 10 igraca vise ne gledamo, a trener moze basic ili dudic imaju elana obojica svakako im bez pojacanja ne gine noga za 3 mjeseca
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Fuj majku vam raspalu
-
- Kontakt:
Sta se nervirate bolan?Pa imaju 13 poraza ove sezone,sta ste ocekivali?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ovo je vec za skidanje dresova na kraju utakmice,i za dobar degenek svakog pojedinacno.Bezobrazluk na maksikum sta rade.
Gledam iza gola Mirza momak u kolicima dosao da ih gleda,oni šetaju po terenu,pa kako covjek da ostane imun na ovo,pa sevap ih je izudarat
Gledam iza gola Mirza momak u kolicima dosao da ih gleda,oni šetaju po terenu,pa kako covjek da ostane imun na ovo,pa sevap ih je izudarat
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- NisamInSajder
- Kontakt:
Nek je Sablić ovdje okarakterisan kao ubleha, a Vasoski i Dzeno sa 70% jačom ekipu u odnosu na Goranovu, sa idealnom situacijom u klubu i sa pripremama osvojiše duplo manje bodova od Gorana.
Ekipa koja ima Dizdarevića, Pidru, Lazića, Mujakića, Šabanovića, Đokanovića, Kapića, Avramovskog, Suljića, Čatakovića.. A onda i Oremuša, Cmiljanića, Šećerovića, Ramića, Varešanovića, Traku je morala biti 2. na tablici ovu polusezonu. A oni će završiti 7. ili 8.
Ekipa koja ima Dizdarevića, Pidru, Lazića, Mujakića, Šabanovića, Đokanovića, Kapića, Avramovskog, Suljića, Čatakovića.. A onda i Oremuša, Cmiljanića, Šećerovića, Ramića, Varešanovića, Traku je morala biti 2. na tablici ovu polusezonu. A oni će završiti 7. ili 8.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 27 maj 2022, 20:56, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Evo licno nek mi se napusi qurca ko god je ista rekao istoku sto im psuje.Smeta balerinama jel?Sve im yebem.SKINITE DRESOVE!!!
MNOGO BOLJIM GENERACIJAMA SE SKIDALI DRESOVI
MNOGO BOLJIM GENERACIJAMA SE SKIDALI DRESOVI
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 27 maj 2022, 21:04, ukupno mijenjano 2 puta.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Sve je moguce,samo sastavljamo rebus ko mahalci

Kakva je dosadasnja karijera ovog Basica?
Pičqe su već na odmoru, treba im odbiti svima po 3 plate najmanje. 

- SarajevoForza
- Kontakt:
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
Trenutno korisnika/ca: NazorUso, propoklopac i 48 gostiju.