FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Ma znam, pisao sam i ja gore da je trenutno trener najnebitnija pozicija u nasem klubu. Medjutim klub nema plana, sistema niti vizije pa kad vec ne mozemo nista eto da se komentarise.
-
- Kontakt:
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Gledam iza gola Mirza momak u kolicima dosao da ih gleda,oni šetaju po terenu,pa kako covjek da ostane imun na ovo,pa sevap ih je izudarat
- NisamInSajder
- Kontakt:
Ekipa koja ima Dizdarevića, Pidru, Lazića, Mujakića, Šabanovića, Đokanovića, Kapića, Avramovskog, Suljića, Čatakovića.. A onda i Oremuša, Cmiljanića, Šećerovića, Ramića, Varešanovića, Traku je morala biti 2. na tablici ovu polusezonu. A oni će završiti 7. ili 8.
suti moj djecace plavi
-
- Kontakt:
MNOGO BOLJIM GENERACIJAMA SE SKIDALI DRESOVI
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Sve je moguce,samo sastavljamo rebus ko mahalci

- SarajevoForza
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Amazon [Bot], Amidzaa, Arhitekt, Armija1987, Babuka31, BeHighirly, Benko123, bhfanatic14, Bing [Bot], boki86, Bosniacum Lilium, budzak, bvsic, CentarsutNaClanak921, Confiance, Dadox, Fouzi1, gh0stHZ, HyperOS, Inspiracija, J1897, Jadnimi, JavierBosnia, johntravolta123, JuricaSpindl, Kabinet1987, Lecler, LegendKiller, Mana, MaroonWhite1946, mercurial, mohz1987, muhamedhulk, napoleon72, NazorUso, perodeformero, PingoFTW, pinki, Pitar6785, Pitaristok, Posejdon, Rauber33, roccosiffredi, Rodman, SAMO BORDO, seha77, selver79, siroliver69, skoJaa, strahmeipomisliti, strucnjak9, Taree, ubipara, unityvillage, USB, Varijantas8, Zagor, zagorski, Zeko87 i 542 gosta.