_karabaja_ je napisao/la:mexy_whites je napisao/la:volimliverpool je napisao/la:Gledam snimku i ne vjerujem.
1.Svi ste spominjali poništeni gol Besta,a niko nije spomenuo da je Best igrao rukom kod svog prvog gola,odnosno drugog za "Svrake".
2.Svi govorite kako je Diaby zaslužio crveni.I jeste,ali je ga onda i Nolan zaslužio nakon hrvačkog zahvata Szczesnya.I još golman dobija žuti.
3.Istina da je Rosicky odgurnuo Williamsona kod drugog penala,ali da se onakvi penali sviraju,utakmice bi završavale vaterpolskim rezultatima.
4.Zaista mi je drago što je Diaby (uprkos tome što je dobio crveni) malo spustio na zemlju prvo Bartona uhvativši ga za vrat i oborivši na zemlju,a onda je i gurnuo drugog "krvnika",Kevina Nolana.Svaka mu čast na tome.
5.Kod petoga poništenog gola Arsenala Van Persie je bio u navodnom ofsajdu.Očigledna linija tako da se to moglo pustiti.
Linija je ofsajd. Ne mogu da vjerujem da se Arsenal zali. Sad sam vidio Bestov ponisteni gol. Znaci arsenalov igrac se nalazi prvi do pomocnog sudije i on svira ofsajd. Stvarno sramota. Oba penala su bila ako sam dobro vidio. Ali trenutak utakmice je golcina Tiotea. Kakav volej, valja ono uhvatiti.
Sad ocekuj broje kritike zato sto razumno pristupas problemu.
Stvarno mi jos nije jasno kako navijaci Arsenala a i drugi kao objektivni posmatraci sa strane ne mogu cestitati Newcastleu na nevjerovatnoj zelji za povratkom u utakmicu i osvojenom bodu. Sudija je grijesio ali sada da je on direktni krivac za izgubljeno vodstvo od 4:0 za 20-ak minuta nikako mi ne ide u glavu. Malo realnosti, i moze se navijati za neki klub a ujedno uputiti i neku negativnu kritiku prema treneru igracima tog kluba kada se desi nesto ovako kao u ovoj utakmici, a ne odmah osuti paljbu po sudijama i protivnicima. Neki su naucili samo velicati i uzdizati svoje cak kada to i ne zasluze.
volimliverpool je napisao/la:
Kad se samo sjetim 25.minute i kako pojedini navijači odlaze i kako jedan psuje nešto (najvjerovatnije Pardewu),a onda kasnije 4:4.Svaka čast.
Linija ofsajd?Možda u PL BiH.
A vidio si Bestov poništen gol,a nisi vidio Bestovo igranje rukom kada je dao gol.Još sam ti to napisao gore.
I komentarišeš samo tu petu situaciju gdje je možda RvP i bio u ofsajdu,a nije,bila je linija,a to se ne svira (odnosno svira kod tebe).
A prve četiri situacije,daj neki komentar(tačnije prve tri,pošto četvrta ne upućuje na sudijsku pogrešku)?
You'll never walk alone.