2.M&M crispy cca 7km za 170gr
3.Dorina Keks cca 1,30km 80do100gr
4.Knopers čokoladica sa 1,60km u bingu na 2,40km ali je meni predobra.
5.7days ljesnjak cca 90pf
I najbolja stvar mi je coko cips

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Te su baš dobre bile al žara užas, 1.80 vako čini mi se. Od ovih regularnih Airwaves koplje iznad Orbita koji ima šmek na pastu za zube i izlapi za 2 minute
Najbolje ubjedljivo. Još imale ono specifično pakovanje. Ali nešto ih nema nigdje za kupiti već 5-6 godina.BosniaBoston je napisao/la: ↑27 maj 2022, 18:55Te su baš dobre bile al žara užas, 1.80 vako čini mi se. Od ovih regularnih Airwaves koplje iznad Orbita koji ima šmek na pastu za zube i izlapi za 2 minute
Ja sam s kolegom dok smo radili u Belgiji jeo barem jedno pakovanje dnevno,lješnjak je top.Kompromis je napisao/la: ↑27 maj 2022, 18:52Definitivno meni najukusnija cokolada je ta koju pravi Perle d Or sa belgijskom zastavom (taj čips sto je kolega gore stavio)... sta sam je pojeo kako brat radi u Belgiji... nikome se ne obradujem sad kao njemu kad donese oni čokoladni školjki, tog čipsa, čokoladnih uskršnjih jaja, srce bombonjera itd... fakat preukusna čokolada i ne znaš kad stati još sam sad maltene u full zdravom rezimu hrane i trening modu pa ne mogu odoliti da nekad ne pojedem 100-150gr te čokolode odjednom...
Ma sve im je vrh samo steta sto kod nas u BiH osim školjki nema nista drugo od Perle d Ora a i njima su bas nabili cijenu... preko 8 maraka a gore 1 euro i 40 nekad bude kad je na snizenju... msm hajd manje vise cijena jer nekad treba i uzivati ali je grehota sto nema nista drugo osim skoljki...Rosicky je napisao/la: ↑27 maj 2022, 19:06Ja sam s kolegom dok smo radili u Belgiji jeo barem jedno pakovanje dnevno,lješnjak je top.Kompromis je napisao/la: ↑27 maj 2022, 18:52Definitivno meni najukusnija cokolada je ta koju pravi Perle d Or sa belgijskom zastavom (taj čips sto je kolega gore stavio)... sta sam je pojeo kako brat radi u Belgiji... nikome se ne obradujem sad kao njemu kad donese oni čokoladni školjki, tog čipsa, čokoladnih uskršnjih jaja, srce bombonjera itd... fakat preukusna čokolada i ne znaš kad stati još sam sad maltene u full zdravom rezimu hrane i trening modu pa ne mogu odoliti da nekad ne pojedem 100-150gr te čokolode odjednom...
Sada nekad mi donesu ali ima ne toliko loša alternativa u kauflandu u hrvatskoj.
Isto je belgijska samo ne od perla
Da su i nastavnici i drugi ucenici bili naoruzani ne bi bilo toliko
I meni je Milkyway nekada bio ubjedljivo broj 1, ali iskreno ne pamtim zadnji put kad sam ga kupio ili uopšte vidio.BosniaBoston je napisao/la: ↑27 maj 2022, 17:36Milkyway rahmetli je bio najbolja čokoladica ubjedljivo, ovako možda Mars. Al da se ne lažemo svaka je dobra
Jesi to ti u ženskoj trenerci?FabioMiretti je napisao/la: ↑27 maj 2022, 22:22na dijeti sam, samo mini varijante u ogranicenim kolicinama![]()
U hanuti sam kao dijete našao komad stakla,3x3cmFabioMiretti je napisao/la: ↑27 maj 2022, 22:22na dijeti sam, samo mini varijante u ogranicenim kolicinama![]()
nema gore trenerke boje me svak kad je uzeh adidas je stvarno pretjerao koliko su slim fit na terminu potrcati u njoj nemoguca misijaASD je napisao/la: ↑27 maj 2022, 22:47Jesi to ti u ženskoj trenerci?FabioMiretti je napisao/la: ↑27 maj 2022, 22:22na dijeti sam, samo mini varijante u ogranicenim kolicinama![]()
Kako iko može pit i mezit slatko?FabioMiretti je napisao/la: ↑27 maj 2022, 22:22na dijeti sam, samo mini varijante u ogranicenim kolicinama![]()