Apsolutno, svi trofeji su zasluženi i plod su, reći ćemo, dobrog rada SDa koji je ubo sa Tatarom, Fanimom, Rahmanom itd itd. Isto tako taj je doveo i Cmiljanića i još par njih koji su bili promašaj. Al to je u suštini i posao SDa.miky_hz je napisao/la: ↑27 maj 2022, 14:00killafrommanilla je napisao/la: ↑27 maj 2022, 13:44A vraćanje Hadžića vam je dokaz da radite po mahalskom režimu i da neko opasno gura Mirviću ljude koji su već prodefilovali kroz klub i koji nisu napravili ništa.
Kako mislis nista nisu napravili? Ovo je klub osvojio sa Hadzicem kao sportskim direktorom(slika ispod).Mozda je mahalski mozda nije,ali ovo su cinjenice ,cuj nista nisu napravili,a vi osvojite kup i to je "wow"(uspjeh je svakako) a njegovi uspjesi su nista (dupla kruna),jbg neide ti prica
Btw da kazem da bi ja volio Fedja da dodje(da ne ispadam iz teme).Svakako mu je stan minut i po od stadiona![]()
Opet s druge strane, imao je ogroman budžet, mogao se razbacivati parama i dovoditi ovakve igrače, što mi ne možemo npr. I onda je kao takav, znajući za situaciju u UO gdje neko masno mlati pare na štetu kluba, nastavio raditi do trenutka kad je otjeran od strane Sabrine. Ja bih recimo i Šoši zamjerao da znam da je znao da se ide kontra kluba, a šutio jer on nije direktno nanosio štetu.
uglavnom, zaključak je da se na tu atmosferu, tu ekipu, taj kapacitet koji imate generalno kao klub što se para tiče, morao bolje iskoristiti i da je tu bio neko kome je više stalo od Hadžića, možda bi se afera sa Sabrinom ranije prekinula, i možda biste i sad bili na pobjedničkom kolosijeku. I prošli i Celtica koji je bio nikad zreliji za proć.
A dok je kod nas drugačije, mi smo sa ispodprosječnom ekipom, ispodprosječno plaćenom, federalnom ekipom bukvalno, osvojili kup i to jeste wow kad pogledamo da ima 5 ekipa s jačim rosterom od nas. I ne govori se bezveze da je to plod zajedničkog rada svih struktura, dok je to kod vas plod vrhunskih igrača kao što je Rahman, Tatar, Fanimo, Merso itd. I čim je tu puklo, počelo je svukuda pucat.