oooooo,ovaj nije los...ma ovo je mashina naspram onog devilovogAnaliticar=Ahmo je napisao/la:Joj alfa tebi sve mrsko![]()
![]()
![]()

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
oooooo,ovaj nije los...ma ovo je mashina naspram onog devilovogAnaliticar=Ahmo je napisao/la:Joj alfa tebi sve mrsko![]()
![]()
![]()
Pa znas,moj golfac.Samo F.K.S !! je napisao/la:Kakva je ta sadasnja masina ?
Ma ovaj moj je u odlicnom stanju bio kad sam uzeo, jedino sam onaj kardan morao popravljati, a i to nisam vise od 200-ak km platio .. A uzmi u obzir da je, ja mislim, 2.0 TDI, oko 9-10 litara trosi, uopste me ne kosta puno, sve u svemu. Ma nisam ni ja prije bio fan, ono uglavnom to iskompleksirani tipovi voze, ne smatram se takvim, ali nemas pojma koliko je bolji osjecaj kad se u ovome vozis, mogu rec da ih i shvatam pomalo. E sad, jedino sto sam ja jos uvijek "pocetnik" u prometu, tek par mjeseci imam vozacku, a ovo cudo je 3 puta teze vozit nego npr. golf 4. A taj tvoj mi se isto jako isplativ cini, al' provjeri ti to uglavnom, i savjerujem ti da automehanicara kakvog sa sobom povedes, platis mu malo i covjek ce svaki problem uvidit, nece ga moc' prevarit nikako.Devil je napisao/la:Ima tu jos dosta da se realizuje,moram malo ispitati ovo,pa moram prvo sadasnju masinu prodati,i tek onda ovo.Samo F.K.S !! je napisao/la:Hoce moci krug jedan u toj zvjeri ?
@kop koliko vidim ovde je cena 13600 KM nova(bar tako pise),dakle nekih 6800e,uzmes u obzir jedino da je gti motor ova mu ga cena dodje i realna.
A iskreno ja dzipa nikada ne bi uzeo da mi ne znam za koliko daju jedino neku Bemku.
Fico je imao ono sto nece imati danasnji audiji, bmw-i, mercedesi i slicne pizdarije, imao je dushu i svaka voznja ficom je imala svoje anegdote, svoje price, a danas ima hiljade i hiljade nostalgicnih sjecanja
Pa i te su bile zanimljive, odes na put, pokvari se fico u nekoj zabiti, dodju "seljani", pametuju, popravljaju, upoznas ljude, odvedu te na konak, rucak, pun utisaka krenes dalje.Emir_ZENICA je napisao/la:Najcesce anegdote su one sa GURANJEM![]()
pa ispricaj namPuma je napisao/la:Joj kad je meni stari pricao sta je radio sa tzv "tristacem"ma haos
dobra vecer i tebi,sta se radi? Kako na FB?Faraon iz Visokog je napisao/la:Dobra vecer
Ja bombu bacioMegamon je napisao/la:Nije 100%,barem se Gunner ne preziva muhovic.Analiticar=Ahmo je napisao/la:Gunners Muhovic ?![]()
![]()
![]()
tek sad sazno
pa nema nesto gunnersa? sta li je snjim,ili je to ovaj muhovicEdinTM87 je napisao/la:Ja bombu bacioMegamon je napisao/la:Nije 100%,barem se Gunner ne preziva muhovic.Analiticar=Ahmo je napisao/la:Gunners Muhovic ?![]()
![]()
![]()
tek sad sazno![]()
Ne pomaze sa CS-om OTYNS YNWA
moj stari burazu ofarbo ficu u rozaPuma je napisao/la:Joj kad je meni stari pricao sta je radio sa tzv "tristacem"ma haos
Najbrzi nacin kako od sina cerku napraviti.Frutek je napisao/la:moj stari burazu ofarbo ficu u rozaPuma je napisao/la:Joj kad je meni stari pricao sta je radio sa tzv "tristacem"ma haos
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()