Postao/la killafrommanilla » 27 maj 2022, 13:44
Velika ekipa koju su vodili: Jesic, Oruc, Janjos, Musemic, Vasoski, Marinovic, Sablic, Uščuplić itd. itd.
Kako ćete bit velika ekipa kad vam svaka šuša može sjest na klupu. Dudić je bolji trener u svakom aspektu od svih vaših trenera izuzev Mehe Kodre u zadnjih 10 godina. Čovjek koji svaku utakmicu priprema 300%, taktički gleda da se unaprijedi protiv svakog protivnika, radi videoanalize protivnika, i što je najbitnije, zna reagovati i kad potpuno promaši pristup što je bio slučaj u prvom poluvremenu u finalu, gdje ste nas pregazili, dok je u drugom već s par rokada, umirio utakmicu i ostavio vas bez prilike, iako ni mi nismo napravili ništa specijalno al i sam Zeljković je rekao da je ovo duplo teže bilo za igrati od one protiv AEKa. I tu je malo i do neiskustva igrača, dok kod vas Suljić ima X takvih utakmica, recimo.
A sad druga stvar je što je medijima dostupna samo neka motivaciona slika iz svlačionice, pa vi kontate da on na tu foru uzima sve. Imate momaka iz SA što igraju u Veležu, pitajte kakvi su treninzi. Pitajte i Salčina kakva je razlika između treninga u FKS i ovdje, i zašto je tek skontao koliko nije spreman kad je došao ovamo.
To u ovoj ligi imaju samo Jakirović i Dudić, jer su mladi, gledaju, traže, uče, probaju na treninzima i jer ne prepuštaju ništa slučaju. I što je najbitnije, imaju ambicije da idu odavde i da pokušaju postati treneri.
A vi dok god živite u tripu da ste i od koga u ovoj ligi DRASTIČNO veći, nikad nećete ostvarit svoj puni potencijal. A vraćanje Hadžića vam je dokaz da radite po mahalskom režimu i da neko opasno gura Mirviću ljude koji su već prodefilovali kroz klub i koji nisu napravili ništa.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!