Dudic nije budala da napusti Velez. Basic nije trener koji moze "velike" ekipe vodit. on pravi iz malog nesto. jedino ostaje Kodro ali bio bi bas glup da se vrati u BiH.
Ako je istina ova lista onda ovaj klub nema dobru buducnost.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Sto Vule nije za trenera??Zukanovic je napisao/la: ↑27 maj 2022, 07:57Krunoslav RendulicIbrakovic
da nakon svake pobjede bude "punac kupio" Vule nije za trenera isto ko Mirza i Dzeno.
Dudic nije budala da napusti Velez. Basic nije trener koji moze "velike" ekipe vodit. on pravi iz malog nesto. jedino ostaje Kodro ali bio bi bas glup da se vrati u BiH.
Aaaa sta uradiše od FKS???
Sta ceka onda 2 godine? sto nije u prvoj ligi trener? mlad je treba svaku priliku primit da uci i ide dalje korak po korak. a on ceka da zove ga Sarajevo ili Borac.bordobijeli je napisao/la: ↑27 maj 2022, 08:10Sto Vule nije za trenera??Zukanovic je napisao/la: ↑27 maj 2022, 07:57Krunoslav RendulicIbrakovic
da nakon svake pobjede bude "punac kupio" Vule nije za trenera isto ko Mirza i Dzeno.
Po meni ima karakteristike da bude uspješan
Definitivno. Svaka čast majstore!napoleon72 je napisao/la: ↑27 maj 2022, 08:38Ako vec ne mozemo dobit Kodru ili nekog tog kalibra, radije bih gledao Vuleta nego Ibrakovica ili Varesanovica. Bolje nekog mladjeg i jeftinijeg pa da proba nego ove olinjale vucibatine za koje znamo da su qarine od trenera, a i od ljudi. A i vise para bi izmuzli sigurno.
Ne znam gdje je i kako razmišlja i sta čeka. Samo kazem da ima dobre karakteristike da bude uspješan trener. Vodja je, bio autoritet na terenu, ima tu neku i kad prica ozbiljnost, odlucnost, profesionalac . Vule dok je igrao, ostavio baš dobar trag u klubu, pozitivna licnost u svakom smislu. Eh sad bil se dečko snašao u ovoj konfuziji oko kluba to je upitnik al o Vuletu sve pozitivnoZukanovic je napisao/la: ↑27 maj 2022, 08:33Sta ceka onda 2 godine? sto nije u prvoj ligi trener? mlad je treba svaku priliku primit da uci i ide dalje korak po korak. a on ceka da zove ga Sarajevo ili Borac.bordobijeli je napisao/la: ↑27 maj 2022, 08:10Sto Vule nije za trenera??Zukanovic je napisao/la: ↑27 maj 2022, 07:57Krunoslav RendulicIbrakovic
Po meni ima karakteristike da bude uspješan
tebi su ova gora imena ozbiljna ? Mirza Varesanovic , Ibrakovic, Vule , nakvi hrvati sto su Sibenik vodilipropoklopac je napisao/la: ↑27 maj 2022, 08:17Aaaa sta uradiše od FKS???
Ako ostane Jakir u Zrinji mi mozemo pokusati biti samo dostojan konkurent, jer kod nas ce biti dosta novih igraca novi trener to se ne poslaze tako lagano za titulu, na to sve pritisak veci nego proslih godina. Za ozbiljnu ekipu i trenera potrebna su ti dva prelazna roka (rekose neki mudri znalci) tako da budimo realni i podrzimo klub.
Za sve one koji su pisali nije bitno ko je SD, samo mu daj pare, e, vidite da je bitno.
Ovo jos nije zvanicno
A koga je vodio jakirovic, na kojeg svrsavate, prije zrinjskog? goricu koja je ime u rangu istre, sibenika i ostalih tih ekipa koje je rendulic vodio i maribor gdje se i nije bas proslavio. Ne znam ali po meni ili dudic ili kodro, a rendulic tek treca opcija. varesanovic je samo medijski spin koji se vrti po medijima svaki put kad trazimo trenera.FCUM je napisao/la: ↑27 maj 2022, 09:00tebi su ova gora imena ozbiljna ? Mirza Varesanovic , Ibrakovic, Vule , nakvi hrvati sto su Sibenik vodilipropoklopac je napisao/la: ↑27 maj 2022, 08:17Aaaa sta uradiše od FKS???
Ako ostane Jakir u Zrinji mi mozemo pokusati biti samo dostojan konkurent, jer kod nas ce biti dosta novih igraca novi trener to se ne poslaze tako lagano za titulu, na to sve pritisak veci nego proslih godina. Za ozbiljnu ekipu i trenera potrebna su ti dva prelazna roka (rekose neki mudri znalci) tako da budimo realni i podrzimo klub.![]()
Kakva bolan imena novinari mlate...sve sto napise novinar za svoj klik nama je to mjera neka za nesto...FCUM je napisao/la: ↑27 maj 2022, 09:00tebi su ova gora imena ozbiljna ? Mirza Varesanovic , Ibrakovic, Vule , nakvi hrvati sto su Sibenik vodilipropoklopac je napisao/la: ↑27 maj 2022, 08:17Aaaa sta uradiše od FKS???
Ako ostane Jakir u Zrinji mi mozemo pokusati biti samo dostojan konkurent, jer kod nas ce biti dosta novih igraca novi trener to se ne poslaze tako lagano za titulu, na to sve pritisak veci nego proslih godina. Za ozbiljnu ekipu i trenera potrebna su ti dva prelazna roka (rekose neki mudri znalci) tako da budimo realni i podrzimo klub.![]()
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], rimljanin90 i 34 gosta.