FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
89
38%
Darko Milanič
34
14%
Miodrag Božović
4
2%
Fedja Dudić
35
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
20
8%
Samo stranac
54
23%

Ukupno glasova: 236

Unknown2
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Unknown2 » 27 maj 2022, 07:57

Krunoslav Rendulic :rol: Ibrakovic :tokralju: da nakon svake pobjede bude "punac kupio" Vule nije za trenera isto ko Mirza i Dzeno.

Dudic nije budala da napusti Velez. Basic nije trener koji moze "velike" ekipe vodit. on pravi iz malog nesto. jedino ostaje Kodro ali bio bi bas glup da se vrati u BiH.

Ako je istina ova lista onda ovaj klub nema dobru buducnost.

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 27 maj 2022, 08:09

Ma ovo je klasično lupanje imenima. Nekoliko ciklusa iste face se spominju, pa da ne bude baš skroz ofirno stave i Ibrakovića (mog mi oca, ko bi njega volio vidjeti :puke: )

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 27 maj 2022, 08:10

Zukanovic je napisao/la:
27 maj 2022, 07:57
Krunoslav Rendulic :rol: Ibrakovic :tokralju: da nakon svake pobjede bude "punac kupio" Vule nije za trenera isto ko Mirza i Dzeno.

Dudic nije budala da napusti Velez. Basic nije trener koji moze "velike" ekipe vodit. on pravi iz malog nesto. jedino ostaje Kodro ali bio bi bas glup da se vrati u BiH.

Sto Vule nije za trenera??
Po meni ima karakteristike da bude uspješan

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 27 maj 2022, 08:12

ako su ova imena u opticaju, halalite se odmah titule , Evropa nam je cilj max. Sta uradise od Sarajeva :cry:
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

samoSA
Kontakt:

Post Postao/la samoSA » 27 maj 2022, 08:17

Ova imena i ako su lupanja novinarska tuzno je da se neka pominju u kontekstu FKS.
Od nekog instant rezultata ja sumnjam da ce biti nesto jer treba mnogo vise novca izdvojiti nego sada a znamo ako hocemo nesto ozbiljno da treba sada 10 igraca otjerati.
Vjerovatno cemo u ovih godinu-dvije tek vidjeti kuda idemo dalje i da li imamo neki plan i program.

propoklopac
Kontakt:

Post Postao/la propoklopac » 27 maj 2022, 08:17

FCUM je napisao/la:
27 maj 2022, 08:12
ako su ova imena u opticaju, halalite se odmah titule , Evropa nam je cilj max. Sta uradise od Sarajeva :cry:
Aaaa sta uradiše od FKS???
Ako ostane Jakir u Zrinji mi mozemo pokusati biti samo dostojan konkurent, jer kod nas ce biti dosta novih igraca novi trener to se ne poslaze tako lagano za titulu, na to sve pritisak veci nego proslih godina. Za ozbiljnu ekipu i trenera potrebna su ti dva prelazna roka (rekose neki mudri znalci) tako da budimo realni i podrzimo klub.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 27 maj 2022, 08:30

Nek dovedu Kodru i nek kazu da titula nije cilj nikako, ja sam siguran da 90% ljudi nece ni A reci. Ovu sezonu iskoristit za sklapanje ekipe i razvoj 4-5 talentovanih igraca.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 27 maj 2022, 08:33

bordobijeli je napisao/la:
27 maj 2022, 08:10
Zukanovic je napisao/la:

Sta ceka onda 2 godine? sto nije u prvoj ligi trener? mlad je treba svaku priliku primit da uci i ide dalje korak po korak. a on ceka da zove ga Sarajevo ili Borac.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 27 maj 2022, 08:38

Ako vec ne mozemo dobit Kodru ili nekog tog kalibra, radije bih gledao Vuleta nego Ibrakovica ili Varesanovica. Bolje nekog mladjeg i jeftinijeg pa da proba nego ove olinjale vucibatine za koje znamo da su qarine od trenera, a i od ljudi. A i vise para bi izmuzli sigurno.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 27 maj 2022, 08:40

napoleon72 je napisao/la:
27 maj 2022, 08:38
Ako vec ne mozemo dobit Kodru ili nekog tog kalibra, radije bih gledao Vuleta nego Ibrakovica ili Varesanovica. Bolje nekog mladjeg i jeftinijeg pa da proba nego ove olinjale vucibatine za koje znamo da su qarine od trenera, a i od ljudi. A i vise para bi izmuzli sigurno.
Definitivno. Svaka čast majstore! :salut:

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 27 maj 2022, 08:42

Čisto sumnjam da bi Kodro htio ponovo doći nakon što je onako otišao prošli put.
Ovo licitiranje imenima, realno tanko.
Šta da se radi, to su nam očito mogućnosti.
Onako kad gledam, izbor i nije neki ovo što bi mi sebi mogli priuštiti.
Mislim i mimo ovih pomenutih imena.
Vule je naš, mlad trener. Mislim svakako bolja opcija od nekakvih metuzalema ili povratnika koji se i nisu baš nešto pokazali u prošlom mandatu.
Koševo Zapad

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 27 maj 2022, 08:54

Zukanovic je napisao/la:
27 maj 2022, 08:33
bordobijeli je napisao/la:
27 maj 2022, 08:10
Zukanovic je napisao/la:

Sta ceka onda 2 godine? sto nije u prvoj ligi trener? mlad je treba svaku priliku primit da uci i ide dalje korak po korak. a on ceka da zove ga Sarajevo ili Borac.
Ne znam gdje je i kako razmišlja i sta čeka. Samo kazem da ima dobre karakteristike da bude uspješan trener. Vodja je, bio autoritet na terenu, ima tu neku i kad prica ozbiljnost, odlucnost, profesionalac . Vule dok je igrao, ostavio baš dobar trag u klubu, pozitivna licnost u svakom smislu. Eh sad bil se dečko snašao u ovoj konfuziji oko kluba to je upitnik al o Vuletu sve pozitivno

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 27 maj 2022, 09:00

propoklopac je napisao/la:
27 maj 2022, 08:17
FCUM je napisao/la:
Ako ostane Jakir u Zrinji mi mozemo pokusati biti samo dostojan konkurent, jer kod nas ce biti dosta novih igraca novi trener to se ne poslaze tako lagano za titulu, na to sve pritisak veci nego proslih godina. Za ozbiljnu ekipu i trenera potrebna su ti dva prelazna roka (rekose neki mudri znalci) tako da budimo realni i podrzimo klub.
tebi su ova gora imena ozbiljna ? Mirza Varesanovic , Ibrakovic, Vule , nakvi hrvati sto su Sibenik vodili :urnebes:
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

obrijanopile
Kontakt:

Post Postao/la obrijanopile » 27 maj 2022, 09:11

so3 je napisao/la:
27 maj 2022, 07:39
slika
@NajvecaRadosti evo :D
Za sve one koji su pisali nije bitno ko je SD, samo mu daj pare, e, vidite da je bitno.
Ovi sto su nabrojani jedan od njih će biti trener, blago nama.
Jos jednom da čestitam "predsjedniku" Ismiru na odabiru SD i "viziji" za novu eru Sarajeva....
Sve ce nam biti jasnije za 6 mjeseci...
Neka nam je dragi Bog na pomoći
Evo i oni tebe selame!

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 27 maj 2022, 09:14

Pozitivno je što će se na vrijeme trener dovesti.
Ove godine nema ni Evrope, ima vremena da skonta ekipu.
Koševo Zapad

Tribinasjever
Kontakt:

Post Postao/la Tribinasjever » 27 maj 2022, 09:19

Fedja Dudic novi trener, ceka se kraj sezone.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 27 maj 2022, 09:24

Trener za male ekipe.
Ako kojim slučajem bude izbor, nadam se da griješim, al sve miriše na to.
Koševo Zapad

CYN3
Kontakt:

Post Postao/la CYN3 » 27 maj 2022, 09:30

Tribinasjever je napisao/la:
27 maj 2022, 09:19
Fedja Dudic novi trener, ceka se kraj sezone.
Ovo jos nije zvanicno :bih: razgovarali su prije par dana i Fedja im je postavio par uslova koje moraju ispuniti ako zele da preuzme vodjenje ekipe. Sve ce se znati jako brzo.
"Even if nobody believes me, supports me or recognizes my effort. I’ll keep on going."

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 27 maj 2022, 09:34

FCUM je napisao/la:
27 maj 2022, 09:00
FCUM je napisao/la:
tebi su ova gora imena ozbiljna ? Mirza Varesanovic , Ibrakovic, Vule , nakvi hrvati sto su Sibenik vodili :urnebes:
A koga je vodio jakirovic, na kojeg svrsavate, prije zrinjskog? goricu koja je ime u rangu istre, sibenika i ostalih tih ekipa koje je rendulic vodio i maribor gdje se i nije bas proslavio. Ne znam ali po meni ili dudic ili kodro, a rendulic tek treca opcija. varesanovic je samo medijski spin koji se vrti po medijima svaki put kad trazimo trenera.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!

propoklopac
Kontakt:

Post Postao/la propoklopac » 27 maj 2022, 09:44

FCUM je napisao/la:
27 maj 2022, 09:00
FCUM je napisao/la:
Kakva bolan imena novinari mlate...sve sto napise novinar za svoj klik nama je to mjera neka za nesto...

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bhfanatic14, Bordo10, Fouzi1, juka55, kontra, napoleon72, nedimmmm1337, OzmoodPinglewood i 30 gostiju.