English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Kakvo je to klanjanje farmerskim igracima 

-
- Kontakt:
Kakvo ruganje ovih iz EPL. Ovo je Superliga
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Aston Villa dovela 3 ozbiljna igrača za 50ak miliona. I kaže ne može se za 150 miliona ništa. Normalno da ne može ako ne znaš.
Ovaj što je došao u Lic je pretpostavljam zamjena za Raphinju.
Ovaj što je došao u Lic je pretpostavljam zamjena za Raphinju.
41:34
Kralju Alvarez dogovoren u januaru za smijesne pare.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Pep je klasicni checkbook manager, nema para nema ni muzike, prvu sezonu u EPL cetvrti završi, a drugi s tim igracima osvajalo lige. Klopp s njegovim parama bi imao 100 bodova svake sezone.
Ma nije im lako, svi bi mrzili Pepa na njihovom mjestu, zbog njega ne osvajaju ligu sa 90 i kusur bodova vise sezona.
Sa druge strane, uzeli su LP, potencijalno i dvije, nije im losa utjesna nagrada.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Nije vama lako jer necete da priznate ono sto vam je pred očima. Klopp ga sa Domuzarima mazao po kupovima sa Livcijem ga izbacuje iz LP i FA kupa, a on ovamo na ligi gdje ima najširu ekipu skuplja poene kod navijača. Pellegrini i Mancini s tim parama osvajali lige, kakav je to sad uspjeh. Treba ga hvaliti sto je sa Bayernom osvajao ligu koju je Kovac uspio osvojiti?
Ok ovo je već @Chapman nivo,
a ja mislio Nerko ozbiljan forumaš
a ja mislio Nerko ozbiljan forumaš

Izbacivao ga iz kupova
pa Jurgen tek ove godine uspio uzeti kup bolan, kakav je to mega uspjeh izbaciti Pepa iz kupa.
Treba cijeniti obojicu jer su godinama najbolja dva trenera i to sa razlicitim stilovima igre.

Treba cijeniti obojicu jer su godinama najbolja dva trenera i to sa razlicitim stilovima igre.
Ma to je mac sa dvije ostrice. Neko odradjuje brutalan posao s ogranicenim budzetom, a kad mu das pare totalno se pogubi. Najbolji primjer za to je Pochettino, mozda i Tuchel.
Realno Pepu das $$$ i znas da ce odraditi posao maksimalno.
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Pa dajem ti cinjenice, znam da ga volis ali 3 finala LP sa ekipama koje je imao i budzetom koji je imao je dokaz da on i nema uspjeh koji bi trebao da ima.
Izbacio ga Klopp iz LP sa 5-1 gdje mu je OX igrao u sredini. Izbacili ga treneri sa 10x manjim budzetom, kako vama to ne smrdi?
Normalno da smrdi samo im ego ne dozvoljava da priznaju. Pep nikada nije imao priliku da radi pod pritiskom i vadi ekipu iz belaja.
Barca, Bayern, City - preuzme ekipu koja je najbolja u ligi, dobije neogranicen budzet i jedini cilj mu je da osvoji LP i drzi razliku od drugoplasiranog. Sa Bayernom mu je uspijevalo iz svima poznatih razloga, dok mu u EPL svake sezone Klopp puse za vratom. Uzeli im jednu titulu, svake sezone su u par bodova razlike, sto je smijesno kad skontas da je Liverpool bio miljama iza njih u trenutku kad je Klopp tek dosao.
A tek o LP nemamo sta pricati. Pa ono je cista blamaza sta im se desava iz sezone u sezonu, a svake godine su medju favoritima
Barca, Bayern, City - preuzme ekipu koja je najbolja u ligi, dobije neogranicen budzet i jedini cilj mu je da osvoji LP i drzi razliku od drugoplasiranog. Sa Bayernom mu je uspijevalo iz svima poznatih razloga, dok mu u EPL svake sezone Klopp puse za vratom. Uzeli im jednu titulu, svake sezone su u par bodova razlike, sto je smijesno kad skontas da je Liverpool bio miljama iza njih u trenutku kad je Klopp tek dosao.
A tek o LP nemamo sta pricati. Pa ono je cista blamaza sta im se desava iz sezone u sezonu, a svake godine su medju favoritima
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Da ponovimo po ko zna koji put,
Guardiola 2 LP u 13 godina
Ferguson 2 LP u 27 godina
Klopp 1 LP u 20 godina

Guardiola 2 LP u 13 godina
Ferguson 2 LP u 27 godina
Klopp 1 LP u 20 godina

-
- Kontakt:
Ferguson KPK s Aberdeenom i Unitedom dok je to bilo vrhunsko natjecanje
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Kralju jesi ti stvarno toliko lud da mislis da u ta 3 kluba koja si nabrojao nema pritiska?SMR187 je napisao/la: ↑27 maj 2022, 02:05Normalno da smrdi samo im ego ne dozvoljava da priznaju. Pep nikada nije imao priliku da radi pod pritiskom i vadi ekipu iz belaja.

Imao je kikseva u LP, svaki trener ima greske u karijeri, Klopp bio na putu da otjera Borussiju u cvajtaru.
Gledaj ti ovo, ti bi rekao Pep se blamira redom po ligama pa se ima sta pricati, a ono izgubio 3 lige otkako je trener.A tek o LP nemamo sta pricati.

Mislim to je već chapman stvar sto ti radiš, kad uzmeš ekipe koje je Pep trenirao plus novac koji mu je bio dostupan rekap bih da je u 13 godina 10× bio glavni favorit da osvoji a on ispadao od Monaca, Lyona od di Mattea itd.
Klopp je završio sezonu u Dortmundu i ni blizu druge lige tako da ne znam sta ovaj harden bunca. Klopp je s manje resursa dogurao do više finala LP od Pepa. Kovač ima isto ligaskih titula kao Klopp pa ne vjerujem da bi iko normalan uzeo taj argument i rekao evo Kovac je bolji trener.
Treba sakrit ostale igrace. Kako su gunneri krenuli nece imat ko da igra sa Haalandom

4-IN-A-ROW
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.