Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
To što je neko homosexualac ili musliman,budist,pripadnik neke subkulture ne šteti nikom i svi trebaju biti prihvaćeni..
Sve su to opredjeljenja koja ssmi biramo
Sve su to opredjeljenja koja ssmi biramo
Zadnja izmjena: Rosicky, dana/u 26 maj 2022, 23:14, ukupno mijenjano 1 put.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
- ASD
- Kontakt:
Ja sam imao psihičku bolest (depresija je u pitanju). SImptomi su veoma ozbiljni, čovjeka izujedaju, ubijaju ga. I u tom slučaju tražiš pomoć psihijatra.
Eh sad, u tom slučaju homoseksualnosti, stvarno ne vidim uopšte gdje je problem, zašto bi neko uopšte tražio liječenje. Prije nego idemo u diskusiju kako to uopšte liječiti.
reci mi da si suhog kur.ca bez da mi kazes da si suhog ku.rca
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ne vidiš gdje je problem u homoseksualnosti? Evo ovako, ne vidim ni ja, samo nemoj da me neko uvjerava da je to normalno kad nije.ASD je napisao/la: ↑26 maj 2022, 23:17Ja sam imao psihičku bolest (depresija je u pitanju). SImptomi su veoma ozbiljni, čovjeka izujedaju, ubijaju ga. I u tom slučaju tražiš pomoć psihijatra.
Eh sad, u tom slučaju homoseksualnosti, stvarno ne vidim uopšte gdje je problem, zašto bi neko uopšte tražio liječenje. Prije nego idemo u diskusiju kako to uopšte liječiti.
Homoseksualnost je obična devijacija. Kao što se neko rodi s Downovim sindromom, neko bez nogu, tako se neko rodi homoseksualac. Devijacija prirode. Tako ispalo u genetičkom kodu. Šta se tu ima liječiti?
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Da upitamo dole navedenog gospodina?
Da je homoseksualnost bolest koja se može liječiti potvrđuju i mnogi homoseksualci koji su uspjeli izliječiti ovaj, prvenstveno duhovni poremećaj. Neki od njih rado izlaze u javnost sa svojim svjedočanstvom ne bi li tako pomogli onima koji su zapali u strašnu kaljužu grijeha koju izaziva homoseksualni čin. Jedan od tih ljudi je i Richard Cohen koji je bio homoseksualac sve dok nije upoznao Isusa. Tada je počela njegova borba koja je trajala 10 godina, ali uspio je. Danas je u braku i otac je. Uz to Cohen piše knjige te vodi centre za ozdravljenje od homoseksualne bolesti. Cohen putuje po svijetu, a Zagreb je posjetio ove godine u svibnju. Cohen tvrdi kako se homoseksualci ne rađaju takvi nego je homoseksualnost isključivo bolest duha izazvana vanjskim poremećajem.
- ASD
- Kontakt:
Upoznao Isusa i izliječio homoseksualizam. To je taj lijek?
Upoznao Isusa, tu sam stao 

Don't hate what you don't understand.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Koliko provala veceras
Koliko je poznato nauka je dokazala da homoseksualnost nije bolest i nijedan skolovani psihijatar je ne bi tretirao kao takvu.
Koliko je poznato nauka je dokazala da homoseksualnost nije bolest i nijedan skolovani psihijatar je ne bi tretirao kao takvu.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Isus je bio muškarac također.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ne bih rekao
Dr. Robert Spitzer je znanstvenik koji je potaknuo Američko udruženje psihijatara 1973. na uklanjanje homoseksualnosti kao mentalnog poremećaja iz DSM. Spitzer je s vremenom pod teretom znanstvenih činjenica promjenio stav...
Damn opet najezda homofobnih retarda
Strasna mentalna gimnastika da se pokaze zaostalost, nista bolji od onih fasista iz Slavonskog Broda.

Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
- MaroonBjelave
- Kontakt:
. Robert Spitzer je znanstvenik koji je potaknuo Američko udruženje psihijatara 1973. na uklanjanje homoseksualnosti kao mentalnog poremećaja iz DSM. Spitzer je s vremenom pod teretom znanstvenih činjenica promjenio stav, naime. 2003. objavio je svoju analizu izliječenja homoseksualaca i zatražio je vraćanje homoseksualnost na listu bolesti. O prijetnjama fizičkom likvidacijom njegove obitelji koje su tada uslijedile, dr. Spizter je nerado govorio. I glavni homoseksualni aktivist iz tog vremena, dr. R. Choen uspio se izliječiti i danas sam uspješno liječi homoseksualce.
Sama pomisao na liječenje homoseksualaca kod gay aktivista izaziva agresiju, kako se netko tako nešto bogohulno i nemoralno samo i usudio pomisliti?! Međutim, znanstvene činjenice govore drugačije. Od onih bolesnika koji pristupe terapiji, oko 30 - 60 % bude potpuno izliječeno. Što je netko duže živio tim načinom života, naravno, šansa za izliječenje je manja. Samo zadnjih desetljeća u SAD-u i Nizozemskoj je izliječeno više od 25 000 homoseksulaca. Uspješno su liječili i danas liječe homoseksualce G.v. Ardweg, Ch. Meves, R. Cohen, J. Nicolosi, Ch. Vonholdt, L. Payne, W. Gasser, Anna Freud, V. Frankl, Ch. Sociarides...

Ten toes, I done laps in the trench
Ljubomora sto cak i homoseksualci imaju bolji seksualni zivot od njih, sta ces. Kad bi se njih rijesili, dosli bi na red i mi koji smo za razliku od njih vidjeli vaginu uzivo.
- HuseinKapetan9
Kako si se rijesio depresije? Tablete neke iliASD je napisao/la: ↑26 maj 2022, 23:17Ja sam imao psihičku bolest (depresija je u pitanju). SImptomi su veoma ozbiljni, čovjeka izujedaju, ubijaju ga. I u tom slučaju tražiš pomoć psihijatra.
Ako je previse privatno pitanje oprosti
Patrice Evra is the player with the most UEFA Champions League final losses- 4.
Trent Alexander-Arnold is 23 years old,and he already has 2.
Trent Alexander-Arnold is 23 years old,and he already has 2.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.