Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Sad će po tebi udariti ove forumske pedderčine.MaroonBjelave je napisao/la: ↑26 maj 2022, 20:59Znam da nam je zdravstvo u qurcu, ali da ne postoji baš nijedan psihijatar kojem bi se ovi iz povorke mogli obratiti, to čisto sumnjam.
Evo moram gastal popiti zbog sekiracije.Miron je napisao/la: ↑26 maj 2022, 21:05Sad će po tebi udariti ove forumske pedderčine.MaroonBjelave je napisao/la: ↑26 maj 2022, 20:59Znam da nam je zdravstvo u qurcu, ali da ne postoji baš nijedan psihijatar kojem bi se ovi iz povorke mogli obratiti, to čisto sumnjam.
AshburtonG je napisao/la: ↑26 maj 2022, 22:13Pa dobro, to stoji da su organizatori tih povorki uglavnom ekstremi i isfrustrirane budale. Uglavnom ekipa, koja nije sigurna u svoju seksualnost i zeljna nekog dokazivanja i(li) prihvatanja, dok su ove prave gay osobe normalna ekipa, koja se uglavnom i ne pojavljuje na tim dogadjajima. LGBT pokret trpi jos gore srozavanje nego feministkicki pokret, ali dijele tu zajednicku osobinu pustanja ekstremima da vode glavno kolo. Ogromna greska. Totalna preslika religija, koje su sve manje i manje zastupljene, upravo zbog ekstremnih budaletina.
Sjecam se jedne godine u Becu, 3 frajera i dvoje bas male djece(nisu imala ni 10 godina) idu ispred mene u nekoj random ulici na dan povorke. Sve bi to bilo super, da ova tri lika nisu bila u crnim lateks kombinezonima, sa rupama na guzovima. Dvojica puzu, a ovaj treci ih voda na povocu kao kerove jednom rukom, a drugom drzi dvoje djece.![]()
![]()
Pa upravo i religija i seksualnost trebaju biti privatna stvar. A ne da mi neko landara po ulici i nosi trans "ja sam derpas ili lezba".TheChief je napisao/la: ↑26 maj 2022, 22:20AshburtonG je napisao/la: ↑26 maj 2022, 22:13Pa dobro, to stoji da su organizatori tih povorki uglavnom ekstremi i isfrustrirane budale. Uglavnom ekipa, koja nije sigurna u svoju seksualnost i zeljna nekog dokazivanja i(li) prihvatanja, dok su ove prave gay osobe normalna ekipa, koja se uglavnom i ne pojavljuje na tim dogadjajima. LGBT pokret trpi jos gore srozavanje nego feministkicki pokret, ali dijele tu zajednicku osobinu pustanja ekstremima da vode glavno kolo. Ogromna greska. Totalna preslika religija, koje su sve manje i manje zastupljene, upravo zbog ekstremnih budaletina.
Sjecam se jedne godine u Becu, 3 frajera i dvoje bas male djece(nisu imala ni 10 godina) idu ispred mene u nekoj random ulici na dan povorke. Sve bi to bilo super, da ova tri lika nisu bila u crnim lateks kombinezonima, sa rupama na guzovima. Dvojica puzu, a ovaj treci ih voda na povocu kao kerove jednom rukom, a drugom drzi dvoje djece.![]()
![]()
![]()
I sta bi ovo trebalo reci osim da muslimani radjaju puno djece a uz to cine i mladje stanovnistvo?TheChief je napisao/la: ↑26 maj 2022, 22:20AshburtonG je napisao/la: ↑26 maj 2022, 22:13Pa dobro, to stoji da su organizatori tih povorki uglavnom ekstremi i isfrustrirane budale. Uglavnom ekipa, koja nije sigurna u svoju seksualnost i zeljna nekog dokazivanja i(li) prihvatanja, dok su ove prave gay osobe normalna ekipa, koja se uglavnom i ne pojavljuje na tim dogadjajima. LGBT pokret trpi jos gore srozavanje nego feministkicki pokret, ali dijele tu zajednicku osobinu pustanja ekstremima da vode glavno kolo. Ogromna greska. Totalna preslika religija, koje su sve manje i manje zastupljene, upravo zbog ekstremnih budaletina.
![]()
![]()
Na koji način će ih liječiti i na koji način je to dokaz da je zdravstvo loše?MaroonBjelave je napisao/la: ↑26 maj 2022, 20:59Znam da nam je zdravstvo u qurcu, ali da ne postoji baš nijedan psihijatar kojem bi se ovi iz povorke mogli obratiti, to čisto sumnjam.
Pa ako nam se za djecu skupljaju pare za liječenje u inostranstvu, ako je politika totalno u zdravstvu, onda naravno da nam je zdravstvo loše. A to kako će ih liječiti, pa valjda oni znaju bolje od mene kako se F dijagnoze tretiraju i liječe.ASD je napisao/la: ↑26 maj 2022, 22:51Na koji način će ih liječiti i na koji način je to dokaz da je zdravstvo loše?MaroonBjelave je napisao/la: ↑26 maj 2022, 20:59Znam da nam je zdravstvo u qurcu, ali da ne postoji baš nijedan psihijatar kojem bi se ovi iz povorke mogli obratiti, to čisto sumnjam.
Kako liječiti nešto što nije bolest? To je nemoguće ni mnogo naprednijim zdravtvenim sistemima.MaroonBjelave je napisao/la: ↑26 maj 2022, 22:56Pa ako nam se za djecu skupljaju pare za liječenje u inostranstvu, ako je politika totalno u zdravstvu, onda naravno da nam je zdravstvo loše. A to kako će ih liječiti, pa valjda oni znaju bolje od mene kako se F dijagnoze tretiraju i liječe.ASD je napisao/la: ↑26 maj 2022, 22:51Na koji način će ih liječiti i na koji način je to dokaz da je zdravstvo loše?MaroonBjelave je napisao/la: ↑26 maj 2022, 20:59Znam da nam je zdravstvo u qurcu, ali da ne postoji baš nijedan psihijatar kojem bi se ovi iz povorke mogli obratiti, to čisto sumnjam.
Kako nije bolest, donedavno bila po MKB pod slovom F? E sad i ptice na grani znaju zašto je skinuta s liste.ASD je napisao/la: ↑26 maj 2022, 22:58Kako liječiti nešto što nije bolest? To je nemoguće ni mnogo naprednijim zdravtvenim sistemima.MaroonBjelave je napisao/la: ↑26 maj 2022, 22:56Pa ako nam se za djecu skupljaju pare za liječenje u inostranstvu, ako je politika totalno u zdravstvu, onda naravno da nam je zdravstvo loše. A to kako će ih liječiti, pa valjda oni znaju bolje od mene kako se F dijagnoze tretiraju i liječe.
To je nešto što ćete morati prihvatiti kad tad. Mislim, to je opšte prihvaćeno. Ostali su samo forumi.![]()