Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Andres
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Andres » 07 feb 2011, 15:33

-Paja je napisao/la:Nismo mi 2 koraka ispred Barcelone u svim segmentima mi smo u skroz drugom segmentu sa klubovima iz Premiershipa a ostatak evroep je u onim ostalim nizim segmentima.
Naravno vi ste visa Sila , 16nestog ce vam se citav svijet klanjat .
btw: pajo imas reprizu najvece kradje u historiji , gdje sude najbolji sudci , na Arenisport!
nadam se sa ces dokaze i svoje tvrdnje iznjeti pred disciplinsku komisiju

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 07 feb 2011, 16:09

To je strasno kako kvaziforumasi tipa Andres zive u zabludi, znaju da politicki klub ima samo takvu pomoc sudija i opet dolaze na temu dominantog kluba (u odnosi na politicki) kojeg unistavaju sudije da se sprdaju sa pametnijim forumasima....

Samo lagano !
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

osgood
Kontakt:

Post Postao/la osgood » 07 feb 2011, 16:19

Mi jesmo zijanili, možda je taj poraz teži radi Toresa, ali vi ste definitivno gubitnici sedmice... Sad se još šuška da je tekma namještena, i da je pod istragom Interpola...

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 07 feb 2011, 17:11

osgood je napisao/la:Mi jesmo zijanili, možda je taj poraz teži radi Toresa, ali vi ste definitivno gubitnici sedmice... Sad se još šuška da je tekma namještena, i da je pod istragom Interpola...
dakako da je namjestena, Interpol jos treba samo da odredi kolika kazna ce biti i u kojem obliku...Vjerovatno ih ceka Championship , nesto slicno rade poput Juventusa.
Arsenal got fingered

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 07 feb 2011, 17:12

Andres je napisao/la:
osgood je napisao/la:Mi jesmo zijanili, možda je taj poraz teži radi Toresa, ali vi ste definitivno gubitnici sedmice... Sad se još šuška da je tekma namještena, i da je pod istragom Interpola...
dakako da je namjestena, Interpol jos treba samo da odredi kolika kazna ce biti i u kojem obliku...Vjerovatno ih ceka Championship , nesto slicno rade poput Juventusa.
Arsenal got fingered
Premiershippoli :roll:
Nije mi jasna jedna stvar očigledno namještanje tekme i opet se te lige i ti klubovi svrstavaju u velike :(
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

niccolo
Kontakt:

Post Postao/la niccolo » 07 feb 2011, 17:16

niccolo je napisao/la:
Monolog je napisao/la:
chily-rz je napisao/la:Diaby sent off,dva penala i ponisten gol RVP-a u 92 minut
Utakmicu si mog'o gledati, a ne čitati izvještaj na nekom portalu. Diaby je dobio crveni zbog UDARANJA Bartona, penal prvi sam vidio tek sinoć(to sam i jučer napis'o), a drugi penal je čist k'o suza. Gol RVP-a u 92. minuti je iz offside-a dubokog 5 metara. Da, u pravu si, nepravedno je poništen gol. :lol:

A gol Besta koji je poništen je baš išao u korist Newcastle-a. :lol:

Naravno, isfrustriran sam i stoga dolazim ovdje da se naslađujem i tako liječim komplekse. :lol:
Evo je prijatelju... kako bi ti shvatio ovu recenicu da sam je ja napisao?

Ocigledno je da monolog nije primijetio moje pitanje. E pa da ponovimo gradivo. Drug monolog je izjavio da bi NU osvojio sva 3 boda da nije bilo sudijskih gresaka, a uvom njegovom postu koji sam citirao indirektno kaze da prvi penal nije postojao. Da zakljucimo po monologovoj logici : NU bi osvojio sva tri boda da nije dobio prvi penal na poklon.

P.S. Ima li kakvih informacija o Djuri?

ensadek
Kontakt:

Post Postao/la ensadek » 07 feb 2011, 18:39

Definitivno oko ove subotnje utakmice nesto smrdi.
Nikako ne mogu da shvatim da nam je prosjecna ekipa mogla uvaliti 4 gola za 20 minuta.
Neki ce se i sjetiti da smo u jos nekim utakmicama igrali sa igracem manje,pa smo uspijevali davati golove i pobjedivati.
Sto nam sandrlend nije mogao uvaliti 4 komada,i ako smo i protiv njih igrali sa igracem manje,još ako uzmemo u obzir da je sandrlend jaca ekipa od njukastla. :roll:

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 07 feb 2011, 18:41

Jasno je ko dan da u normalnim okolnostima poluamateri iz Newcastla nama ne bi mogli dati gol ni sa tri igraca vise, sudija je taj koji je rezirao ovaj remi pristrasnim sudjenjem gdje je nase iskljucivao a one antitalente nije i naravno dva penala koja bi mozda samo Ovrebo Barceloni svirao ili Webb Unitedu.
Dio Arsenala

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 feb 2011, 18:44

Trebali su vam ljudi i peti zabiti, zato slavite bod kao da su tri :lol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 07 feb 2011, 18:48

Meireles dominira! Chelski je pateticna mala ekipica Arsenalu sudije uzmu bodove a Chelski potrosi 70 miliona i opet Arsenal povecava prednost :lol:
Dio Arsenala

ensadek
Kontakt:

Post Postao/la ensadek » 07 feb 2011, 19:22

-Paja je napisao/la:Meireles dominira! Chelski je pateticna mala ekipica Arsenalu sudije uzmu bodove a Chelski potrosi 70 miliona i opet Arsenal povecava prednost :lol:
:lol: :lol:
Ma paja mi cemo do kraja sezone nad njima imati 15 bodova prednosti

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 07 feb 2011, 19:48

Ako Chelski bude ispred nas ja cu se ugristi za testise :lol: :mrgreen:

ko je ovo rek'o ?
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

NEWCASTLE
Kontakt:

Post Postao/la NEWCASTLE » 07 feb 2011, 19:56

E ovako .. registrirao sam se da vam mal ne reko šta!!! Kad bi ja zbrojio sve bodove sto su sudije uzele Newcastleu bili bi prvaci engleske 3 godine zareedoom !!!
kako vas nije stid pricat o namjestanju i sudijama .. cist gol je ponisten nama .. to dobro znate ako ste gledali utakmicu ..
a o "sumnjivom drugom penalu" mozete reci da je strogo dosuden ali da je krada TO DEFINITIVNO NIJE
Ne moze nijedan od vas koji buljite u neki mali ekran reci da je penal ili ne kojeg vraga vi znate
http://img84.imageshack.us/i/rosickyw.jpg/

"If the Arsenal players don't like being tackled, they should go and play basketball or netball or one of the other games."
Joey Barton

Mrzim vake retarde kojima je samo sudija kriv da sanjajte o tome da je utakmica namjestena ..
Hvala i dovidenja ..

P.S.

AND YOU FUCKED IT UP FOUR NIL,

AND YOU FUCKED IT UP FOUR NIL!!!!!!!!!!!!!!

http://www.realradionortheast.co.uk/pla ... sten-9175/

VELA
Kontakt:

Post Postao/la VELA » 07 feb 2011, 20:04

Jedini koji su osteceni u toj tekmi su igraci Newcastla. Arsenal ako hoce titulu treba je zaraditi a ne izvlaciti se na sudijske odluke, korumpiran FA ovo ono.
IN WEED WE TRUST!!!

Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.

Kum sa stalnim ugovorom.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 07 feb 2011, 22:06

Jack Willshire:"Nedosljedno suđenje mora prestati. To ubija utakmicu. Ako je Diaby isključen, koja je razlika u njegovom startu i onome Nolana na našem vrataru",
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 07 feb 2011, 22:09

A posto sam shvatio da ovde jedino djeca(bukvalno ni drkat jos nemogu-svako neka se pronadje) provociraju i da im je jedina namjera provociranje kada dodju na arsenalovu temu,vise se i ne obrazirem na njihove postove,a moderatore molim da brisu spam sa nase teme,jer ne odlazim ni ja na njihove teme(teme klubova za koje navijaju) pa da spamam,ovde dodjem iskljucivo da bih cuo konstruktivno misljenje ozbiljnih forumasa i kakvu novost vezanu za Arsenal.
Hvala. ;)

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 07 feb 2011, 22:14

U poluvremenu uplaćeno dva milijuna eura na 4:4

Na poluvremenu utakmice u trenutku kada je Arsenal imao 4:0, više od 2 milijuna eura uloženo je na remi na kraju utakmice!

Vijest je, tvrde Englezi, prvi objavio portal footanglais365.com, a njihove napise demantirali su iz Arsenala i Newcastlea te zaprijetili tužbom televiziji France 2 zbog objavljivanja informacije.

Interpol se također oglasio."Bilo kakvu istragu vodit će tamošnji istražitelji i policija. Nismo dobili niti jedan upit ni poziv za pomoć od bilo koga u vezi te utakmice", kazao je glasnogovornik Interpola za Teleghraph.

"Sudac Dowd je uništio utakmicu"

"Phil Dowd uništio utakmicu svojim smiješnim i očajnim odlukama", pišu neki engleski portali. Najprije je trebao isključiti Bartona zbog grubog prekršaja na Arshavinu, a istog je igrača propustio kazniti u 52. minuti kada je grubo startao na Diabyja koji je burno reagirao i odgurnuo Newcastelovog igrača te sam zaradio isključenje.

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 07 feb 2011, 22:18

Nije namjesteno, sudija posten. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Novo Panic !! :mrgreen:

Sta ovo znaci? Hoce li se Arsenalu vratit bodovi, jer oni nemaju prste u ovom, ovo je izmedju povremenog premijerligasa i gospon' su'ca... :mrgreen:
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 07 feb 2011, 22:21

Vojčeh Ščesni se izvinio navijačima Arsenala zbog nerešenog rezultata protiv Njukasla, pošto su Tobdžije uspele da izgube prednost od 4-0 koje su stekli u prvom poluvremenu. Iako su u klubu iz Londona uglavnom nezadovoljni suđenjem na ovom meču, mladi poljski golman je ipak ponudio izvinjenje.

"Nisam mogao da poverujem svojim očima, bio je to najgori osećaj koji sam ikada osetio u svom životu. Jedino mogu da kažem navijačima da mi je žao. Nisam nikada iskusio išta slično. Ne razumem šta se dogodilo. Sa deset igrača smo bili sposobni da ostanemo u igri, ali je bilo dosta stvari koje su krenule nizbrdo".
Razum mi govori da ovde nesto uzasno smrdi i da je tekma neregularna,garant.Nadam se ponovo zakazanom susretu.

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 07 feb 2011, 22:22

EdinTM87 je napisao/la:Nije namjesteno, sudija posten. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Novo Panic !! :mrgreen:

Sta ovo znaci? Hoce li se Arsenalu vratit bodovi, jer oni nemaju prste u ovom, ovo je izmedju povremenog premijerligasa i gospon' su'ca... :mrgreen:

Koji zaključak :lol:

I da je ovo istina, više veze s namještanjem ima Arsenal nego Newcastle.

Jesi ti uopće pročitao tekst?
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.