Covjek i igra i trenira istovremeno.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
osjeti se ovo kad gledaš. nije toga bilo u game1 i game2, u drugom poluvremenu su vas zasuli i djelovalo je da ste nedorasli,no možda je to baš bio dvosjekli mač njima da vas podcijene,a Mavsi peglaju i pametno nastupaju koristeći sve što imaju maksimalno pokušavajući skriti mane. velike zasluge trebaju ponijeti svi igrači rotacije i staff na čelu s kiddom mada je logično istaknuti lukicu.
Podatak da je od 48 opucanih 3ica 44 bilo open ili wide open svakako govori da ima velikog prostora za napredak. Ne može gore od 22.9%. Ja nemam ništa protiv ako i u nastavku serije budemo kreirali na ovom nivou.
apsolutno.ne toliko za mavse kolko za luku,odnosno da ne dobiju hateri taj argument.. mada,ako netko radi playoff senzacije,to ste vi. 2011. pa i sada,a recimo i vaše ispadanje upravo od warriorsa prd 15 godina. zna se da nitko nikad preokrenuo 0-3 nije što mi je malo i prečudno..
Ne treba obraćati pažnju na hejtere, pogotovo ako su im to neki argumenti pored svega što radi i postiže.Felixians4 je napisao/la: ↑25 maj 2022, 14:29apsolutno.ne toliko za mavse kolko za luku,odnosno da ne dobiju hateri taj argument.. mada,ako netko radi playoff senzacije,to ste vi. 2011. pa i sada,a recimo i vaše ispadanje upravo od warriorsa prd 15 godina. zna se da nitko nikad preokrenuo 0-3 nije što mi je malo i prečudno..
a,hbg,ko to može,zna si rasporediti život. taj nisam. daleko sam od fana dončića ili zapravo ikog,no baš mi je sranje stalno nabasati na iste koji potom izazovu iznova i stalno na isti račun reakcije dok na konstruktivu i normalu tog nema neg u tragovima tu i tamo.dirkules je napisao/la: ↑25 maj 2022, 16:03Ne treba obraćati pažnju na hejtere, pogotovo ako su im to neki argumenti pored svega što radi i postiže.Felixians4 je napisao/la: ↑25 maj 2022, 14:29apsolutno.ne toliko za mavse kolko za luku,odnosno da ne dobiju hateri taj argument.. mada,ako netko radi playoff senzacije,to ste vi. 2011. pa i sada,a recimo i vaše ispadanje upravo od warriorsa prd 15 godina. zna se da nitko nikad preokrenuo 0-3 nije što mi je malo i prečudno..
Nema promjene, ovo je najbolji način na koji ovaj roster može igrati. Šut za 3pt mora biti 35%+, podatak da u ovogodišnjim konferencijskim finalima smo ubjedljivo ekipa sa najviše otvorenih trica u kreciji, ne mogu sada naći tačan podatak. Bilo je nešto 101 trica Dallas, ostali na 50i nešto. I naravno odbrana.Felixians4 je napisao/la: ↑25 maj 2022, 22:48dirkules je napisao/la: ↑25 maj 2022, 16:03Ne treba obraćati pažnju na hejtere, pogotovo ako su im to neki argumenti pored svega što radi i postiže.Felixians4 je napisao/la: ↑25 maj 2022, 14:29
apsolutno.ne toliko za mavse kolko za luku,odnosno da ne dobiju hateri taj argument.. mada,ako netko radi playoff senzacije,to ste vi. 2011. pa i sada,a recimo i vaše ispadanje upravo od warriorsa prd 15 godina. zna se da nitko nikad preokrenuo 0-3 nije što mi je malo i prečudno..
dosta o njima na "vašem" topicu. može li kidd smiksati štagod niotkud ili se uzdati u ekipu rotacijama i načinom veoma uspješnim dosad?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.