I da ne bude zabune novinar nije od onih koji pišu za cvaju...radi u dobrom mediju i ima dobre konekcije kako sa našom Upravom tako i sa raznim menadžerima
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Here we go Romano

A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Čiji je ovo skor?SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑26 maj 2022, 17:57
sa ovakim skorom zasluzuje poziciju
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Do tada ova liga neće ni postojati, što im i jeste cilj.Lucas je napisao/la: ↑26 maj 2022, 17:07Begić je bio predsjednik 8 godina, u dva mandata. Vjerovatno ce i Vico toliko ostati, pakao nam je do 2029. godine.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Eno i Mučo sjedi u svom Popaju i nešto tužnjikavo gleda ka ulici, pa nešto kontam trebalo bi i njega vratiti u sigurnu kuću zvanu FKS.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
.
Zadnja izmjena: Miron, dana/u 29 maj 2022, 00:29, ukupno mijenjano 1 put.
Šta bi dao da si na mom mjestu? Da te mrze a da ti se dive...
+ ispadanje od autsajdera Borca u 1/4 finalu kupa, bruku nerješenih rezultata, loša igra, svaka utakmica drugaciji sastav, izmišljanje pozicija igračima.
Ali vjerujem da je postao bolji trener u ovih sedam godina i da je sazrijo, mislim da bi to sada bila bolja i pozitivnija prica.
-
- Kontakt:
E cuj bruku nerijesenih, a cetiri nerijesena ukupno.
U 17 utakmica imati 11 pobjeda 4 nerijesena i 2 poraza je skroz okej rezultatski. Gol razlika 33:9. Jednostavno ne znamo nekoga izgurati kad naleti los period i tjt. Da se Husref otjero nakon atalante mozda ne bismo duplu krunu ocima vidjeli. Ako Ismir uspije angazovati Kodru za trenera ja prezadovoljan, mada ako ne promijeni dosta igracki kadar onda moze i zizovic umjesto kodre bit ce nam isti klinac.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑26 maj 2022, 19:04E cuj bruku nerijesenih, a cetiri nerijesena ukupno.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
trenutno najnebitnija pozicija je šef struke, da ste samo svjesni kao što niste
NEMA NAZAD
3 naša u kristalih 11 po izboru igraca i trenera PL. Dizdarevic
Pidro
Jakovljevic
Barisic
Corluka
Radovac
Basic
Doffo
Dzafic
Suljic
Bilbija
Najbolji u21 Ivan Basic
Najbolji trener Sergej Jakirovic
Najbolji igrac Nemanja Bilbija
Najbolji sudija Irfan Peljto
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
miky_hz je napisao/la: ↑26 maj 2022, 20:003 naša u kristalih 11 po izboru igraca i trenera PL. Dizdarevic
Pidro
Jakovljevic
Barisic
Corluka
Radovac
Basic
Doffo
Dzafic
Suljic
Bilbija
Najbolji u21 Ivan Basic

1946
+ Sabanovic je UFC Fighter godine
- MaroonBjelave
- Kontakt:
A Hebib ni u Swarowskom ne bi bio kristalan.
Haha danima sjedi na istom mjestu svaki dan ga vidim baš je tužnjikav dobro si to primjetioMaroonBjelave je napisao/la: ↑26 maj 2022, 18:47Eno i Mučo sjedi u svom Popaju i nešto tužnjikavo gleda ka ulici, pa nešto kontam trebalo bi i njega vratiti u sigurnu kuću zvanu FKS.

ISTINA ZA VEDRANA!
-
- Kontakt:
Bagaric,Hebibovic,Dupovac,Velkoski?miky_hz je napisao/la: ↑26 maj 2022, 20:003 naša u kristalih 11 po izboru igraca i trenera PL. Dizdarevic
Pidro
Jakovljevic
Barisic
Corluka
Radovac
Basic
Doffo
Dzafic
Suljic
Bilbija
Najbolji u21 Ivan Basic
Danas objavise Hadzic prije 9 godina u jednoj utakmici zabio 5 komada,Bagaric za citavu sezonu 30 utakmica 4 gola

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!