Hvala vam dragi ljudi što nas finansirate,veliki si jedini mostarski Veleže čitava federacija radi za tebe

Hvala vam dragi ljudi što nas finansirate,veliki si jedini mostarski Veleže čitava federacija radi za tebe
Bolje i ovo nego dugine boje
Jos bez petokrake i to je to
Da ti pisem cega se sve stidim pao bi u trans ali kao drustvo svi skupa napredujemo i trebamo raditi ka boljitku i povjerenju .Nadam se da cete uspjeti u svojoj borbi i otjerati SDA lopove iz kluba jer vam samo "nanose" stetu i kaljaju vas besprijekorni ugled.Nazvao si me fasistom jer sam napisao u tri reda istinu grada Mostara od 90ih pa do danas a to sto se ti pravis i takvi slijepcima nije moj osobni problem.Zivite u nekim iluzijama i necete da prihvatite danasnjicu a ona je ta da vam SDA vodi klub i trazi protivnika za 100.godisnjicu kluba.
Jao, tek sad vidim da si ti iz one grupe koju smo ugasili.
Ujedinjeni u razlicitosti
A sponzoruše ,sabrina,anelica to te ne sekira
Interesuje me isključivo sportski segment Sarajeva a o izgledu instagram profila, dostupnosti artikala u fanshopu, Ismirovim komentarima, Anelinim story-ima i sličnome neka brinu ostale kolege forumaši, Bog zna da ih ima dovoljno. Pozdrav
Pozdrav dođi sutra,da u prijateljskoj atmosferi zaključimo sezonu i da se iduće sezone borimo za titulu pa nek bolji pobijedihazarder je napisao/la: ↑26 maj 2022, 17:58Interesuje me isključivo sportski segment Sarajeva a o izgledu instagram profila, dostupnosti artikala u fanshopu, Ismirovim komentarima, Anelinim story-ima i sličnome neka brinu ostale kolege forumaši, Bog zna da ih ima dovoljno. Pozdrav
Čest sam gost, taman da se ospem u Pivnici pa sutra popravljam buredžicima iz Musale.Espiritosanto je napisao/la: ↑26 maj 2022, 18:01Pozdrav dođi sutra,da u prijateljskoj atmosferi zaključimo sezonu i da se iduće sezone borimo za titulu pa nek bolji pobijedi![]()
Ko vam je U21 iduće sezone,bašić ??Antipolitika3 je napisao/la: ↑26 maj 2022, 18:03Okrenimo se ljepsim temama od ovih budzetskih klubova i politickih projekata.
Jucer je u mostarski HSK Zrinjski stigla cestitka od Viktorie Plizen ceskog prvaka kao i vijest da ce jedina dva igraca iz lige igrati za BiH (ligi nacija) a dolaze iz sedmerostrukog sampiona najdraze nam![]()
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Krajina1999, Orvel, Zigazaga i 28 gostiju.