Haj što si pedofilska drtina ali što nemaš ni smisla za humor.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Nije humor nego tvoja realnost nevini 30 godišnjaku i forumski plačljivko.
Šta misliš da pošalješ adminu neku poruku na pp sa mojim postovima, možda me banujeOldFashioned je napisao/la: ↑26 maj 2022, 16:19Nije humor nego tvoja realnost nevini 30 godišnjaku i forumski plačljivko.
Ti si trajno banovan iz života ž.roda, kud ćeš bolnije. Ali tješi se, to ti ide!Marsal je napisao/la: ↑26 maj 2022, 16:22Šta misliš da pošalješ adminu neku poruku na pp sa mojim postovima, možda me banujeOldFashioned je napisao/la: ↑26 maj 2022, 16:19Nije humor nego tvoja realnost nevini 30 godišnjaku i forumski plačljivko.![]()
Radim seminarski na faxu na temu vrsnjackog nasilja ni psiholozi/sociolozi ne znaju u cemu je razlika izmedju banter(zajebancije) i maltretiranja. Svi ovi slucajevi koji su kod nas zavrsili tragicno od Mahira do Alekse Jankovica u Srbiji su imali elemente ozbiljnog nasilja ali zbog toga sto je takve stvari tesko dokazati nije se na vrijeme reagovalo. Fizicko nasilje je obicno kulminacija visemjesecnog psihickog nasilja. Ne samo u skolama znam jedan slucaj u auto skoli gdje je instruktor vrijedjao kandidata a onda kad su se zalili na njega pravdao se roditeljima da je to samo sala, da je on se tako ponasao jer su oni muskarci i da je normalno to "zajebavanje". Tesko je odrediti granicu izmedju zajebancije u drustvu i maltretiranja
koliko znam min. 40 sati mozes rasporediti kako hoces al da je toliko sedmicno npr. radnim danima manje radis a vikedom vise i slicno .. mozda se i promjenilo sta u medjuvremenu eto mozda su na 30 spustiliCYN3 je napisao/la: ↑26 maj 2022, 15:54Imao sam probnu voznju prosli vikend. Navodno moze, 30 je minimalno ali niko nece da kaze koliko se otprilike moze zaraditi![]()
miky_hz je napisao/la: ↑26 maj 2022, 15:58
Evo ovaj objasnjava u klipu(istina klip je od prije godinu pa mozda se nesto mjenjalo?) Ali kaze sat 2 marke,1,5 po dostavi i 25 feninga po kilometru za gorivo. Pa eto racunaj jbg i nadaj se bakšišu jos![]()
Stvarno ste dosadni sa ovakvim stvarima na ovoj temi. Kao da si postavio nešto novo. Za mene je budala ko se u 2022oj godini iznenadi ovim stvarima.jasmin10 je napisao/la: ↑26 maj 2022, 17:07Majku bolesnu fašističku.
https://www.klix.ba/vijesti/regija/matu ... /220526036
https://www.index. hr/vijesti/clanak/foto-pogledajte-facebook-profil-profesorice-iz-broda-zds-thompson-kolinda/2367349.aspxMaroonBjelave je napisao/la: ↑26 maj 2022, 19:02Kako mlado, tako i staro. Joj ujkani, ko vas ne zna skupo bi vas platio
Profesorica učenika koji su se slikali s nacističkim pozdravom: Zar je sramota biti patriota?
Ma ja, možda se djeca ne bi ni slikala, ali ih natjerala bedasta profesoricaKSG je napisao/la: ↑26 maj 2022, 19:04https://www.index. hr/vijesti/clanak/foto-pogledajte-facebook-profil-profesorice-iz-broda-zds-thompson-kolinda/2367349.aspxMaroonBjelave je napisao/la: ↑26 maj 2022, 19:02Kako mlado, tako i staro. Joj ujkani, ko vas ne zna skupo bi vas platio
Profesorica učenika koji su se slikali s nacističkim pozdravom: Zar je sramota biti patriota?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.