Opet kažem Tatum čini igrače boljim u ovom PO, pronalazeći ih otvorene, kreirajuci za njih, Grant, PP, Al, svi imaju strašne % za 3 što za sezonu što u PO, Smart isto na najvećem levelu % šuta za 3, imam oci ispratio sam 90% utakmica Bostona i niko me ne može ubijediti da je Luka 5 klasa iznad, bolji jeste, neminovno, jer mu je to primarna pozicija i to je radio i usavršavao od Reala do Mavsa, Tatumu to nije primarna igra, ali je evo sezone, pogotovo u ovom PO to digao na jedan elitni nivo.Stepp je napisao/la: ↑26 maj 2022, 08:30Tatum je okej kreator za jedno krilo,i to je to otprilike.Neki KD nivo.Porediti ga sa Lukom sto se tice kreacije je smesno.Tatum je naucio ove sezone da malo vise kreira za druge,dok je Luka rodjen sa tim talentom.emir18 je napisao/la: ↑26 maj 2022, 08:11Naravno da to za Luku nije tačno 3 asista više u ovom PO, večeras u drugom poluvremenu 10 potencijalni asista, kakvih 5 klasa ispoddscile je napisao/la: ↑26 maj 2022, 07:51
Strucnjace, niko nije rekao da je los nego da je makar 5 klasa ispod Luke, kao sto i jeste. Pa ti ga svrstavaj u lose, prosjecne, dobre ili koje god hoces.
I naravno da Miamiu fali Herro. Ni blizu koliko je Bucksima falio Khris, ali im i dalje fali jer je prakticno treci igrac ekipe. Suprotno moze tvrditi neko ko je subjektivan ili nema veze o kosarci.
Boston ovo mora zavrsiti na domacem terenu. A posle da se pokolje sa Warriorsima koji ce biti blagi favoriti, ali ja opet vjerujem da se moze doci do prstena.![]()
Ako to nije eltino ne znam šta je, Luka jeste bolji primarni playmaker, ali ne toliko koliko se ovdje želi prikazati, da ne pričam koliko je teže bilo igrati protiv Netsa, Bucksa, Miamia i ovo ostvariti.
Daj mi naprednu statistiku dokaži mi to što tvrdis, ja ću tebi dati argumentaciju za ovo što ja tvrdim.
Herro je sutao 27% 3, prije ove serije, protiv Bostona je to još niže bilo pogodio 1/14 što je svega 7.14%.
Čiste brojke koje govore da uopće nije bio bitan, lik je minus igrač u odbrani i većina navijača Miamia žele da ga se riješe.
NBA Playoffs 2021/22
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Playoffs 2021/22
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Cuj elitni nivo, kao da mi nismo gledali Tatuma ovaj PO, nista u njegovoj igri ne vrišti elitno
Ti si priznao da mrziš Boston, ko tebe možeš uzeti za relvatno mišljenje.
Zadnja izmjena: emir18, dana/u 26 maj 2022, 09:31, ukupno mijenjano 2 puta.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
-
- Kontakt:
Ma ja , klasika očekivano kad te ljudi popišaju tvojim argumentima ti piši o nečemu drugom , jadu jadniBrokula je napisao/la: ↑26 maj 2022, 04:30Jesu te roditelji odgojili, svaka častbombaysaphire je napisao/la: ↑25 maj 2022, 23:53Pravi se budala i dalje , @S-Y-L-A-R ti popišao omiljenog igrača tvojim argumentima i ti lafo to nisi primjetio![]()
![]()
![]()
Kakav jad moraš biti , prva hinja foruma![]()
![]()

Bolje nego tebe , naučili su te od malih nogu da budeš hinja

Hinja broj 1 foruma definitivno , garant si u školi prijavljivao učiteljici kukao i plakao kako drugi prepisuju

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Nego, sta kazu oni strucnjaci...
Butler za klasu bolji igrac od Tatuma.
Vodi li Jayson ovaj tim do finala ili cemo ga i ovaj put osporavati ?
Ma klasa je Slovenac za njega sto se tice playmakinga. Cijelih 0.4 asistencija vise od Tatuma u ovom PO.
Plus, Tatum pimpla loptu 40 min, a Dallas igra timsku kosarku.
Butler za klasu bolji igrac od Tatuma.

Ma klasa je Slovenac za njega sto se tice playmakinga. Cijelih 0.4 asistencija vise od Tatuma u ovom PO.

Plus, Tatum pimpla loptu 40 min, a Dallas igra timsku kosarku.

- baboedindzeko09
- Kontakt:
Samo osoba koja nije pogledala nijednu tekmu Heata ovaj PO može tvrditi da je Herro bitan faktor. Lik je igrač manje na obje strane.
Zanima me da li prema uvaženoj forumskoj eliti Boston ima ijednu čistu pobjedu u ovom playoffu jer se izgleda za svaku nađe neki izgovor...
Zanima me da li prema uvaženoj forumskoj eliti Boston ima ijednu čistu pobjedu u ovom playoffu jer se izgleda za svaku nađe neki izgovor...
Ne znam ggdje su nestali svi oni nakon game 1 kad su svi vec proglasili Da je Miami u finalu, al i bolje da je tako, ostao je samo ovaj Nerko koji mezi Boston pa ne moze nikako sebi doci sta se desava pa vuce neke paralele izmedju igraca
Kad se titula osvoji nije bitno jel ima neki ultra mega star, bitna je titula i kolektivna igra
Kad se titula osvoji nije bitno jel ima neki ultra mega star, bitna je titula i kolektivna igra
Reci ti meni da li nam KD dolazi na ljeto, vidim nezadovoljan je u NetsimaTheChief je napisao/la: ↑26 maj 2022, 09:32Nego, sta kazu oni strucnjaci...
Butler za klasu bolji igrac od Tatuma.![]()
Ma klasa je Slovenac za njega sto se tice playmakinga. Cijelih 0.4 asistencija vise od Tatuma u ovom PO.![]()
Plus, Tatum pimpla loptu 40 min, a Dallas igra timsku kosarku.![]()

Plus imali prelagane protivnike.hazarder je napisao/la: ↑26 maj 2022, 09:43Samo osoba koja nije pogledala nijednu tekmu Heata ovaj PO može tvrditi da je Herro bitan faktor. Lik je igrač manje na obje strane.

Najbolja ekipa koja je ispala u prvoj rundi - BKN
U drugoj - MIL
U finalu konf. - MIA

Ne bih zelio da on ili Tatum ostanu bez FMVPa. Tako da ne.emir18 je napisao/la: ↑26 maj 2022, 09:46Reci ti meni da li nam KD dolazi na ljeto, vidim nezadovoljan je u NetsimaTheChief je napisao/la: ↑26 maj 2022, 09:32Nego, sta kazu oni strucnjaci...
Ma klasa je Slovenac za njega sto se tice playmakinga. Cijelih 0.4 asistencija vise od Tatuma u ovom PO.![]()
![]()
A Celticsi vec imaju sampionsku ekipu. Ne slusaju mi se izgovori za titulu poput "imaju jaku ekipu, sramota je da ne osvoje".
Ma mogu svaki drugu dijeliti Larry MVP i FMVP.TheChief je napisao/la: ↑26 maj 2022, 09:50Ne bih zelio da on ili Tatum ostanu bez FMVPa. Tako da ne.emir18 je napisao/la: ↑26 maj 2022, 09:46Reci ti meni da li nam KD dolazi na ljeto, vidim nezadovoljan je u NetsimaTheChief je napisao/la: ↑26 maj 2022, 09:32Nego, sta kazu oni strucnjaci...
![]()
A Celticsi vec imaju sampionsku ekipu. Ne slusaju mi se izgovori za titulu poput "imaju jaku ekipu, sramota je da ne osvoje".
Taman da se nakupi titula dok ne uđe u prime i uči od najboljeg

Naravno, nije potreba, ali lijepo je sanjati.
Teško je prevaliti preko tastature, da je Boston dokazao da nije fluke, ali da prvo ovi naši završe ovo u petak, još imam traume od Game6 2018.hazarder je napisao/la: ↑26 maj 2022, 09:43Samo osoba koja nije pogledala nijednu tekmu Heata ovaj PO može tvrditi da je Herro bitan faktor. Lik je igrač manje na obje strane.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
haman se ova sezona stvarno razvi u pravcu da ce svaki posten ljubitelj NBA morati u finalu navijati za povratak covida i naprasni prekid sezone, bez pobjednika
hajd makar cemo se naspavati, bez ustajanja u 3 ujutro

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Bit ce to najkvalitetnije finale u zadnjih X godina. Steta bi bila da ga ne ispratis.ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑26 maj 2022, 10:17haman se ova sezona stvarno razvi u pravcu da ce svaki posten ljubitelj NBA morati u finalu navijati za povratak covida i naprasni prekid sezone, bez pobjednika![]()
Golden State - Boston bi bilo finale za prave ljubitelje košarke.
Al Horford i Draymond dva majstora kojim je ekipa i pobjede na prvom mjestu, strasan duel.
Tatumu odgovara što ga GSW ne može čuvati kao Bucksi i Heat a Curry je Curry. Zbog širine odmora i šampionskog mentaliteta je Golden u prednosti u potencijalnom finalu.
Bruka za navijače Heata, zvižde igračima poslije promašenog šuta, izlaze 5-6 minuta prije kraja i ne zaslužuju finale. Nisam pogriješio u vezi Heata kad sam govorio da su najlošiji od ove prve četri ekipe istoka, Bam sramotan, Lowry također. Pitanje je kako ova serija već nije gotova.
Al Horford i Draymond dva majstora kojim je ekipa i pobjede na prvom mjestu, strasan duel.
Tatumu odgovara što ga GSW ne može čuvati kao Bucksi i Heat a Curry je Curry. Zbog širine odmora i šampionskog mentaliteta je Golden u prednosti u potencijalnom finalu.
Bruka za navijače Heata, zvižde igračima poslije promašenog šuta, izlaze 5-6 minuta prije kraja i ne zaslužuju finale. Nisam pogriješio u vezi Heata kad sam govorio da su najlošiji od ove prve četri ekipe istoka, Bam sramotan, Lowry također. Pitanje je kako ova serija već nije gotova.
- Shategabri
- Kontakt:
Pomalo s tom titulom, treba dobiti 4 puta GSW.ronaldo99 je napisao/la: ↑26 maj 2022, 09:43Ne znam ggdje su nestali svi oni nakon game 1 kad su svi vec proglasili Da je Miami u finalu, al i bolje da je tako, ostao je samo ovaj Nerko koji mezi Boston pa ne moze nikako sebi doci sta se desava pa vuce neke paralele izmedju igraca
Koševo Zapad
Ako prodju Golden i Boston bice to pobjeda kosarke i pametnog razvoja igracaTheChief je napisao/la: ↑26 maj 2022, 10:19Bit ce to najkvalitetnije finale u zadnjih X godina. Steta bi bila da ga ne ispratis.ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑26 maj 2022, 10:17haman se ova sezona stvarno razvi u pravcu da ce svaki posten ljubitelj NBA morati u finalu navijati za povratak covida i naprasni prekid sezone, bez pobjednika![]()
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Kakvim argumentima? Znam da places sto se Steph pojavio i osujetio Lebronov pohod na GOAT statusbombaysaphire je napisao/la: ↑26 maj 2022, 09:28Ma ja , klasika očekivano kad te ljudi popišaju tvojim argumentima ti piši o nečemu drugom , jadu jadniBrokula je napisao/la: ↑26 maj 2022, 04:30Jesu te roditelji odgojili, svaka častbombaysaphire je napisao/la: ↑25 maj 2022, 23:53
Pravi se budala i dalje , @S-Y-L-A-R ti popišao omiljenog igrača tvojim argumentima i ti lafo to nisi primjetio![]()
![]()
![]()
Kakav jad moraš biti , prva hinja foruma![]()
![]()
![]()
Bolje nego tebe , naučili su te od malih nogu da budeš hinja![]()
Hinja broj 1 foruma definitivno , garant si u školi prijavljivao učiteljici kukao i plakao kako drugi prepisuju![]()
![]()

Razumijem hejt

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.