Kobe je top 10 svih vremena. Sta si konzumirao tiBosniaBoston je napisao/la: ↑25 maj 2022, 22:34Giannis po meni sa još jednom titulom i FMVP neće biti posebno manji igrač od Bryanta čisto po dostignućima, blaga prednost Kobeu zbog 3 titule sa Shaqom al svakako će bit bliži Kobaji neg Kobaja BronuNEZALAGANJE je napisao/la: ↑25 maj 2022, 22:24Da se ne lazemo, tesko ce iko s desne strane stici Jamesa ili Kobea, ali je poenta ds je preuranjeno pricati o downgradeu kad su ljudi fakticki tek "preuzeli" ligu.
NBA Playoffs 2021/22
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Playoffs 2021/22
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nista on nije ostecen.Ovakvo biranje petorki je prisutno desetljecima.Nisi najbolji na svojoj poziciji i to je to. Ta positionless sra.nja o kojima i Tatum prica i jesu samo zbog tih bonusa tj. para. To mi se ne dopada, jer im je toboze "malo" ako uzmu 200, a mogli su 230mil.emir18 je napisao/la: ↑25 maj 2022, 22:29Pa to je razumno, ali Embiid nakon onakve sezone je mogao biti ispred Tatuma i Giannisa.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑25 maj 2022, 22:26Obzirom na nacin na koji se biraju All NBA petorke, Embiid nikako nije mogao biti u prvoj ispred MVPa Jokica.
Oštetili su ga, kako god okrenes.
Isto kao što Tatum nije bio u prvim petorkama prošle godine i popušio bonus od 30mil$.

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Prvo, Kobe ima 5 titula. Drugo, kao sto ti @Lillard rece, radi se o top 10 igracu svih vremena. Jos puno, puno pure da se moze u recenicu sa njim.BosniaBoston je napisao/la: ↑25 maj 2022, 22:34Giannis po meni sa još jednom titulom i FMVP neće biti posebno manji igrač od Bryanta čisto po dostignućima, blaga prednost Kobeu zbog 3 titule sa Shaqom al svakako će bit bliži Kobaji neg Kobaja BronuNEZALAGANJE je napisao/la: ↑25 maj 2022, 22:24Da se ne lazemo, tesko ce iko s desne strane stici Jamesa ili Kobea, ali je poenta ds je preuranjeno pricati o downgradeu kad su ljudi fakticki tek "preuzeli" ligu.
GrobteyeboBosniaBoston je napisao/la: ↑25 maj 2022, 22:34Giannis po meni sa još jednom titulom i FMVP neće biti posebno manji igrač od Bryanta čisto po dostignućima, blaga prednost Kobeu zbog 3 titule sa Shaqom al svakako će bit bliži Kobaji neg Kobaja Bronu

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Kobe je Kobe, ne znam kako neko može porediti to, gura se Giannis u sve diskusije bespotrebno.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- Felixians4
- Kontakt:
Tu negdje top10. Pa nije u krivu. LeBron je top3,a Giannis da sada završi karijeru,blizu top15.Lillard je napisao/la: ↑25 maj 2022, 22:40Kobe je top 10 svih vremena. Sta si konzumirao tiBosniaBoston je napisao/la: ↑25 maj 2022, 22:34Giannis po meni sa još jednom titulom i FMVP neće biti posebno manji igrač od Bryanta čisto po dostignućima, blaga prednost Kobeu zbog 3 titule sa Shaqom al svakako će bit bliži Kobaji neg Kobaja BronuNEZALAGANJE je napisao/la: ↑25 maj 2022, 22:24
Da se ne lazemo, tesko ce iko s desne strane stici Jamesa ili Kobea, ali je poenta ds je preuranjeno pricati o downgradeu kad su ljudi fakticki tek "preuzeli" ligu.
Kobe nema 5 titula ko prvo ime i NE MOŽEMO računati titule 1 za 1. To čak ni u individualnom sportu kod ovakvih rasprava i usporedbi ne bi smjelo jer kontekst je ključ.
Danas bukvalno osvojis jednu titulu i guraju te u GOAT diskusije
primjer- Grk

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
a eto Shaq je imao vrhunski sut, pa jaci sut Giannis ima. Opet ti kazem zamisli Shaqa iz Orlanda da je morao napadati sa perimetra.Tracy3McGrady je napisao/la: ↑25 maj 2022, 21:39Pa nije mu niko kriv sto nema šut i mora na fizikalije da ide. Zato uvijek biram KDa prije Janisa. Poredite 6/7 godina mlađeg igrača sa KD i Stephom. Prime KD i prime Steph uvijek ispred Grka, koji će teško više uzeti prsten.
i slazem se, tesko da ce uzeti prsten. Zamisli sastavi se recimo sa Doncicem i Jaylenom Brownom recimo, kao sto su KD i Steph pravili timove. Bas ne bi favorit bio
ja ne bih isao nikad da je Giannis bolji od Kobea jer Kobe je nesto najblize Jordanu sto smo imali, ali bih rekao da je u svakom obliku kompletnija i bolja verzija Shaqa. Ljudi Giannisa posmatraju i porede sa vanjskim igracima, kud ce mu veci kompliment.
zato opet naglasavam strasno mi je zao sto necemo docekati osim ako se sastavi sa Lukom ili Bookerom ili Morantom da vidimo sta je u stanju kao PF/C da uradi.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Kakva je ovo nova generacija dbla
Prvo smo imali ona dva mentola koja su hardena ravnali s wadeom a sad ova dva
Cuj grk level kobea ili bolji od shaqa
Bolji je i od duncana zar ne ?, sta ce on levat s 15 ppg kroz karijeru

Prvo smo imali ona dva mentola koja su hardena ravnali s wadeom a sad ova dva

Cuj grk level kobea ili bolji od shaqa

Bolji je i od duncana zar ne ?, sta ce on levat s 15 ppg kroz karijeru

Treba neki pouzdan izvor, ali kruzi priča, da su otkazali raspucavaje danas i da je par članova ostalo u Bostonu zbog pozitivnog testa.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
-
- Kontakt:
Znači Grk sa 27 godina će teško više uzeti prsten ?!? Aferim momčino , prime Steph i prime Durant su igrali zajedno , stavi prime Grka u GSW , a izbaci jednog od njih pa da vidiš onda rezultata ... Dok Žvaljo ima jednu titulu bez Duranta , Durant ima metlu u prvom kruguTracy3McGrady je napisao/la: ↑25 maj 2022, 21:39Pa nije mu niko kriv sto nema šut i mora na fizikalije da ide. Zato uvijek biram KDa prije Janisa. Poredite 6/7 godina mlađeg igrača sa KD i Stephom. Prime KD i prime Steph uvijek ispred Grka, koji će teško više uzeti prsten.ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑25 maj 2022, 19:44velicanje Grka dolazi iz dijela gdje on ima nestvaran ucinak na oba dijela parketa a prisiljen je da radi stvari koje nisu njegova snaga. On mora da radi za poziciju pa onda napada iz te pozicije na postu, pa je jos postao i primarni kreator ekipe, nevjerovatna potrosnja da bi uopste dosao u zeljenu poziciju da napadne, mora sebi kreirati poziciju za napad pa odatle jos i napasti, dupla potrosnja energije. I jos potrosnja na drugom kraju parketa.
dok recimo Durant, kojeg smatram ponajboljim napadacem u historiji kosarke, uvijek je imao nekoga ko mu moze pomoci da lakse dodje u zeljenu poziciju, ko mu iole olaksa pripremu pa da odatle on napada. Dakle vec 40% posla koje Giannis mora da radi sam za sebe mu neko pripremi, da li Russ/Harden ili Curry/Green , pa sad cak i Irwing pomaze, pa i Harden je bio tu. Dakle puno manje se trosi u pripremi napada a opet manje doprinosi u odbrani
Ja Giannisa vidim kao bolju verziju Shaqa, i ne usudjujem se ni pomisliti sta bi bilo kada bi njemu prikljucio nekog vrhunskog vanjskog kao sto je Shaq imao Kobea ili Wadea, to bi nezamisliv teror bio. Da moze lagano poentirati na lobove, da moze rolati iz picka, da moze dobiti pripremljenu poziciju na postu pa da napada iz pripremljene pozicije, da samo zida, a da ga lopte nadju na postu. Haos, covjek bi imao ove poene koje ima sad sa 60% snage.
sto bi onda ostavilo prostora za dodatni angazman u odbrani za koji sad nema toliko snage,a vidjeli smo na Tatumu kako je kad se Grk spusti u stav, ili kako odzepari Smarta na po terena kad zagrize u stavu.
bojim se da njegovim insistirnajem da ostane u Bucksima nikad necemo otkljucati puni i pravi potencijal Giannisa.

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
#factsBosniaBoston je napisao/la: ↑25 maj 2022, 22:34Giannis po meni sa još jednom titulom i FMVP neće biti posebno manji igrač od Bryanta čisto po dostignućima, blaga prednost Kobeu zbog 3 titule sa Shaqom al svakako će bit bliži Kobaji neg Kobaja BronuNEZALAGANJE je napisao/la: ↑25 maj 2022, 22:24Da se ne lazemo, tesko ce iko s desne strane stici Jamesa ili Kobea, ali je poenta ds je preuranjeno pricati o downgradeu kad su ljudi fakticki tek "preuzeli" ligu.
Kobe je oko 15. mjesta i Giannis je vec tu negdje sto se all time liste tice.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
-
- Kontakt:
Pravi se budala i dalje , @S-Y-L-A-R ti popišao omiljenog igrača tvojim argumentima i ti lafo to nisi primjetioBrokula je napisao/la: ↑25 maj 2022, 17:18De ti malo izadji iz mog šupka i ugledaj svjetlo dana jbt opcinjen si sa mnombombaysaphire je napisao/la: ↑25 maj 2022, 17:00Ma da mu Žvaljo rođenu majku ubije , nebi Brokula pisao protiv njega , jednostavno ne vidi svijetlo iz Žvaljinog šupka![]()
Kad mu napišeš činjenice i pokopaš mu Žvalju , onda se hinja ušuti i pravi se budala , najgora vrsta forumaša![]()
Nit sam spominjao Stepha nit ista, prica se o Grku ako ne mozes primijetiti

Kakav jad moraš biti , prva hinja foruma

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
harden je napisao/la: ↑25 maj 2022, 22:44GrobteyeboBosniaBoston je napisao/la: ↑25 maj 2022, 22:34Giannis po meni sa još jednom titulom i FMVP neće biti posebno manji igrač od Bryanta čisto po dostignućima, blaga prednost Kobeu zbog 3 titule sa Shaqom al svakako će bit bliži Kobaji neg Kobaja Bronu![]()
![]()

-
- Kontakt:
Daleko je Grk od Kobea , daleko ..
- Felixians4
- Kontakt:
po nba legacyu ne gledajući stilove,ne tako daleko,no to je offtopic,svima očito neodoljiv
Ako Giannisa racunamo kao PF vec je na 2. mjestu all-time. Jedino Duncan ispred.Justin je napisao/la: ↑25 maj 2022, 23:52#factsBosniaBoston je napisao/la: ↑25 maj 2022, 22:34Giannis po meni sa još jednom titulom i FMVP neće biti posebno manji igrač od Bryanta čisto po dostignućima, blaga prednost Kobeu zbog 3 titule sa Shaqom al svakako će bit bliži Kobaji neg Kobaja BronuNEZALAGANJE je napisao/la: ↑25 maj 2022, 22:24
Da se ne lazemo, tesko ce iko s desne strane stici Jamesa ili Kobea, ali je poenta ds je preuranjeno pricati o downgradeu kad su ljudi fakticki tek "preuzeli" ligu.
Kobe je oko 15. mjesta i Giannis je vec tu negdje sto se all time liste tice.
-
- Kontakt:
Ma kakvi stilovi , prvi ja ne mogu mamba debilizam i sve oko Kobea , ali treba biti realan ...Za sad je daleko , ali ako nastavi ovako nema mu granica ...Felixians4 je napisao/la: ↑26 maj 2022, 00:32po nba legacyu ne gledajući stilove,ne tako daleko,no to je offtopic,svima očito neodoljiv
- Felixians4
- Kontakt:
nije daleko. kobe je rubni top10,giannis top20,a 27 godina mu.bombaysaphire je napisao/la: ↑26 maj 2022, 00:37Ma kakvi stilovi , prvi ja ne mogu mamba debilizam i sve oko Kobea , ali treba biti realan ...Za sad je daleko , ali ako nastavi ovako nema mu granica ...Felixians4 je napisao/la: ↑26 maj 2022, 00:32po nba legacyu ne gledajući stilove,ne tako daleko,no to je offtopic,svima očito neodoljiv
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 57 gostiju.