Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
faking gomez fenmoustapha je napisao/la:Kein platz fur Gomez.![]()
dobra, haedotabako je napisao/la:
Mogao si Gomeza barem u zagradu staviti, valjda to nije puno, valjda je zaslužio.torrenteS je napisao/la: --------------muler-------------
riberi--------kroos------robben
-------gustavo----svajni--------
coent----badst.---breno----lam
--------------krrraft--------------
Mogu ti reći da bi mu se ovdje neki i obradovali.torrenteS je napisao/la:jok, planiraju dovesti ditera henesa.
naravno da nisi, a to ce biti tako sve dok drug secer bude hodio forumskim stazamaMonolog je napisao/la:O tome da sam ja najpametniji te da se takvim vidim, to je glupost nad glupostima. Nigdje to ne rekoh/napisah/, niti pomislih.
sto bola, napisao si odlican post.Monolog je napisao/la:Jbt, al' ja nasrah ovu temu, to je za ne povjerovati.
da se ja pitam k´o sto se ne pitam, taj vas marion bi mogao statirati u kukuruzu i nist´ vise.Mogao si Gomeza barem u zagradu staviti, valjda to nije puno, valjda je zaslužio.
Jos pored Mulera Klose u zagradi i idealnotorrenteS je napisao/la: --------------muler-------------
riberi--------kroos------robben
-------gustavo----svajni--------
coent----badst.---breno----lam
--------------krrraft--------------
Zar je Šećer još tu(sad nema onog smileya koji bi baš odgovar'o ovoj upitnoj rečenici)?torrenteS je napisao/la:naravno da nisi, a to ce biti tako sve dok drug secer bude hodio forumskim stazama
Eh, ovdje se pozivam na ono što napisah u prethodnom postu:torrenteS je napisao/la:dakle, do rjesenja cete doci ako budete znali iz kojih situacija nas najdrazi klub prima najvise golova.
Ne'am blage veze iz kojih situacija ste primili najviše golova, mogu samo nagađati. Nije valjda da su to prekidi(nekako mi je to čudno)?Monolog je napisao/la:Nisam gled'o sve Bayernove utakmice ove sezone
Posebno ovi gostujući.Centre forward je napisao/la:Forumasi su nam vrh, cista elita
Pa eto moze se recMonolog je napisao/la:Zar je Šećer još tu(sad nema onog smileya koji bi baš odgovar'o ovoj upitnoj rečenici)?torrenteS je napisao/la:naravno da nisi, a to ce biti tako sve dok drug secer bude hodio forumskim stazama
Eh, ovdje se pozivam na ono što napisah u prethodnom postu:torrenteS je napisao/la:dakle, do rjesenja cete doci ako budete znali iz kojih situacija nas najdrazi klub prima najvise golova.Ne'am blage veze iz kojih situacija ste primili najviše golova, mogu samo nagađati. Nije valjda da su to prekidi(nekako mi je to čudno)?Monolog je napisao/la:Nisam gled'o sve Bayernove utakmice ove sezone
Also(), otkud ti to da mi je self-confidence u qrcu?!
Posebno ovi gostujući.Centre forward je napisao/la:Forumasi su nam vrh, cista elita
Dolazim ja za trenera, upravo završavamo posao u hotelu “Vier Jahreszeiten”.moustapha je napisao/la:Ma Nerlinger je marioneta. U upravu treba Kahna i Effenebrga gurnuti.
iako sa zakašnjenjem, pozdrav novim forumašima @Centre Forward-u i @Insert-u.torrenteS je napisao/la: novajlije...
dooobroo dooosli, dooobbrroo dooslii
nadam se da niste poput ovih starosjedilaca koji pisu samo na dan utakmice
+moustapha je napisao/la:Dobro primjeceno. Tymoschuck je, recimo, dobar igrac, ali na poziciji zadnjeg veznog. Na stoperskoj poziciji se gubi, pokriva prazan prostor i u vecini slucajeva lako ispada iz igre. Naravno da je Badstuber mogao bolje odigrati, ali snaga jedne kvalitetne odbarne lezi u timskoj igri dvojice stopera, koji u svakom momentu mogu pokrivati jedan drugog.
daje nam rezultat od 26 primljenih golova u 21 utakmici!!!tony-mortale je napisao/la:dosta sam gledao bajern i čini mi se da je bezbroj kombinacija isprobao u odbrani ove sezone i na bekovskim i stoperskim pozicijama i naravno da su onda neuigrani
@Damir_BvB, zbilja care jesi siguran??torrenteS je napisao/la:momcino, jes ti siguran da navijas za dortmund
jbg, tako emotivno moze spikati samo insan kojeg je pravo pogodio bayin poraz
A kao da nije prolazila kad je on igrao.....Di baš njega nađeš.....effe_sa je napisao/la:....o van bommelu sam govorio dovoljno i potvrdilo se da fali, pa defanzivnom dijelu veznog reda je tolika praznina koja se pogotovo vidjela kod prvog gola koelna , tu je lopta tako lako prosla, kao kroz jednu ogromnu rupu....
Postoje još uvijek. Istina, sve su rjeđe ali postoje. Da samo 3 igrača velim koja mi padaju na pamet a koji su klasične desetke: Ozil, Sneijder, Diego.torrenteS je napisao/la:druze, nema toga, barem ne u ovim modernim formacijama. u nekim starinskim, izmedju ostalih u poznatoj i dugo vremena koristenoj 4-4-2 ima i tu se tacno zna sta je pos´o ´desetke´, ali je ´nestala´ u ovim modernijim formacijama u kojima se gura ´doppel-sechs´(zovu ih i kraljevi terena) + ´hängende spitze´.
ako mislis furati dvije sestice onda moras znati da jedan od njih mora biti defanzivno orjantisan, tj. pomagati odbrani i iznositi lopte, dok ce drugi posluzivati krila i napadace vezuci odbranu i napad, tacnije biti ce ofanzivnije orjentisan ali ce itekako pomagati u odbrani jer u toj formaciji igras sa 4 napadaca umjesto 2 kao sto je slucaj u zastarjeloj 4-4-2
dakle, ukinuta je klasicna ´desetka´, ukinuta je i klasicna ´osmica´ tako da su ´sestice´ prinudjene odradjivati taj pos´o. samo sto moraju trcati, puuuno vise trcati.
zato na toj poziciji moras imati vrhunske igrace a nikako otla i pranju.
svajni moze trcati k´o konj i zbog toga je odlican za tu poziciju. on i kroos su idalani partneri.
osim toga, ne podrzavam one koji govore da pranjica treba prodati.
pranjic je odlican igrac ali samo onda kada igra na riberijevoj poziciji.
Iako znam odgovor, neću sad da se pravim tu nešto pametan i tako to, pa reko hajde da i drugima pružimo šansu da odgonetnu gdje se krije ključ za rješenje misterija!!torrenteS je napisao/la:sto bola, napisao si odlican post.
pogodio si u sridu bas kao i klare samo sto vam fali ´slag na tortu´, tj. previdjeli ste glavne greske herr haalonjine...
et´, da vam mr. fudbal pruzi ruku spasa i dovede vas do konacnog rjesenja
ja sam dugo/ca. 15 min.) razmisljao o tom problemu i dosao sam do rjesenja
pomoci cu vam pitanjem...
dakle, do rjesenja cete doci ako budete znali iz kojih situacija nas najdrazi klub prima najvise golova.
Ne bi poslije ovog napis'o nešto, pa nek' sve gori. Nek' odgoneta ko hoće.Iako znam odgovor, neću sad da se pravim tu nešto pametan i tako to, pa reko hajde da i drugima pružimo šansu da odgonetnu gdje se krije ključ za rješenje misterija!!
nema sanse jer je svojim postovima dotjerao dotle da ga ubacim na listu gnjavatora. meni fino, vjerujem da je i njemu i miran forum. ostali su ekstra forumasi koji znaju napisati kvalitetan post. mozda mi je bas zbog toga cudno to sto se mona i klare ne podnosegeronimo je napisao/la:jos samo da shvati @antuna i ja mogu u peMziju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.