FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
ma opusteno nastavit cemo mi ovisiti o gradskom budzetu gledamo i u buducnosti borbu za opstanak 

"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
-
- Kontakt:
Hajde eto da vas obradujem, ako ništa bar Skya, on mi vjeruje svakako 
Istina je, želi već duže vrijeme da se vrati, samo mora pristati na određene uslove, ne može to tek tako "hop, eto mene opet."! Iskreno, mislim da će ovaj put preuzeti.
Istina je, želi već duže vrijeme da se vrati, samo mora pristati na određene uslove, ne može to tek tako "hop, eto mene opet."! Iskreno, mislim da će ovaj put preuzeti.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
-
- Kontakt:
Simone , ne bih volio iskreno da on dodje opetsimonknows je napisao/la: ↑25 maj 2022, 14:36Hajde eto da vas obradujem, ako ništa bar Skya, on mi vjeruje svakako
Neće selo iz seljaka nikad
- ASD
- Kontakt:
Pisao sam ovdje o ovome prije otprilike mjesec dva ako se sjwćate. 

Nek dodje bilo ko samo da se borimo za trofeje i igramo Evropu..
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Pomijesana "osjecanja", toliko hi volio da konacni izadjemo iz sivila i da dobijemo predsjednika sa parama. S druge strane Azmir kolko je pokazao u pocetku da mu nije zao trosit pare za Slobodu isto tako nakon sto je otiso pa sve do sad je pokazao kolko ga nije briga za istom, cak sta vise svoju "moc" nad svojim gradskim protivnicima je pokusavao pokazat preko Slobode, nanoseci joj ogromnu stetu
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Kako li ce se ovo zavrsit ostaje da vidimo.. Smatram da obje strane trebaju pristajat na kompromis, koji nece nikome stetit, al smo dokazali da sami ne mozemo. Tj mozemo al ne jos dugo.. Nadam se da ce uprava, grad otvorit se za kompromis, a isto tako i Azmir da nece postavljat ultimatume..
Al ipak mislim da ce sve ovo zavrsit kao šuplja priča..
Al ipak mislim da ce sve ovo zavrsit kao šuplja priča..
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
- ASD
- Kontakt:
Sve je ovo dio šire priče od fudbala. Pisao sam o tome. Gdje su SDA ratni profiteri i kriminalci zapeli da preuzmu vlast u Tuzli. Bilo je žestoko prije nekih 2-3 mjeseca i nikada bliže nisu bili. Nudile su se ogromne pare za kupovinu zastupnika u gradu ali ih je Jasmin preduhitrio. Ali je platio veliku cijenu zbog toga.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Da je bar iskren, a znamo da nije. Pa da mu oprosti covjek.
Ovdje se opet pali u ovo doba godine kada pocinju politicke kampanje i najgore od svega sto sada stvarno jeste SDA i Bakirov igrac. I u konacnici vjerovatno se iza ovih njegovih bombasticnih izjava krije to da on samo zeli preko simpatizera Slobode da podigne izborni rezultat za SDA na svim nivoima.
Isto kao sto je to radio 2018. kada je PDA dobro prosao zahvaljujuci njegovoj promociji preko Slobode.
Ovdje se opet pali u ovo doba godine kada pocinju politicke kampanje i najgore od svega sto sada stvarno jeste SDA i Bakirov igrac. I u konacnici vjerovatno se iza ovih njegovih bombasticnih izjava krije to da on samo zeli preko simpatizera Slobode da podigne izborni rezultat za SDA na svim nivoima.
Isto kao sto je to radio 2018. kada je PDA dobro prosao zahvaljujuci njegovoj promociji preko Slobode.
Ne mislim da Sloboda ima neku blistavu budućnost ako ostane ovakva situacija.
Isto tako ne znam kako se postaviti na ove "informacije" o ponovnom dolasku A.H. u Slobodu. Činjenica je da će biti bolje, da će se igrati bolji i ljepši fudbal, da će Sloboda ponovno biti u konkurenciji za vrh tabele i za izlazak u evropu. Ali šta ako se opet nakače gradske vlasti tj. Zna se 'ko na klub zbog istog..... Ostao je hajmo reći gorak ukus nakon ranijih dešavanja. Po nekoj logici bih se trebao radovati boljoj situaciji u klubu bar na kraće staze, ali jednostavno ne mogu.
Isto tako ne znam kako se postaviti na ove "informacije" o ponovnom dolasku A.H. u Slobodu. Činjenica je da će biti bolje, da će se igrati bolji i ljepši fudbal, da će Sloboda ponovno biti u konkurenciji za vrh tabele i za izlazak u evropu. Ali šta ako se opet nakače gradske vlasti tj. Zna se 'ko na klub zbog istog..... Ostao je hajmo reći gorak ukus nakon ranijih dešavanja. Po nekoj logici bih se trebao radovati boljoj situaciji u klubu bar na kraće staze, ali jednostavno ne mogu.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa to on i hoce da povjerujemo. Da u glavama stvori konflikt samom simpatizeru, a da onda tu ljutnju koju prosjecan Tuzlak ima prenese na izbore. Nazalost.
A da hoce da preuzme klub - hoce malo sutra. Svi igraju igrice neke i to je to. Nazalost nije nam blistavo ni sa jednima ni sa drugima. Ima li neko treci?
Mozda je najbolja opcija mobilizacija velikog broja ljudi koji mogu pomoci na bilo kakav nacin. Nema u Bosni nekog sa parama, a da ima ciste namjere.
A da hoce da preuzme klub - hoce malo sutra. Svi igraju igrice neke i to je to. Nazalost nije nam blistavo ni sa jednima ni sa drugima. Ima li neko treci?
Mozda je najbolja opcija mobilizacija velikog broja ljudi koji mogu pomoci na bilo kakav nacin. Nema u Bosni nekog sa parama, a da ima ciste namjere.
Činjenica je da čovjek voli Slobodu, bez obzira na sve što se događalo. Istina nikada nije do kraja crna ili bijela. Ovdje je bilo klasično čiji je da izvineš veći/ duži i u tome je jedino Sloboda ispaštala. Ovdje političari su hinje svih boja i to je istina, te gledaju samo ima li tu "đe" menetuzlak1987 je napisao/la: ↑25 maj 2022, 15:03Da je bar iskren, a znamo da nije. Pa da mu oprosti covjek.....
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Ako je istina sto govori ja nemam nista protiv.Sloboda je najvaznija.
- ASD
- Kontakt:
Ma nema od ovoga ništa. Kakav on i vlasnik.tuzlak1987 je napisao/la: ↑25 maj 2022, 15:03Da je bar iskren, a znamo da nije. Pa da mu oprosti covjek.
Pokušali preuzeti vlast u Tuzli, nisu uspjeli pa sad ovako okolo udaraju da bude neko drugi kriv jer on pere pare preko Glogova city, a ne da ulaže u Slobodu.
Ko ti ne bi vjerovao kad si sve pogađao...simonknows je napisao/la: ↑25 maj 2022, 14:36Hajde eto da vas obradujem, ako ništa bar Skya, on mi vjeruje svakako

Uglavnom, nakon ovako mučne sezone, ko ne bi prihvatio ovu ponudu hehe.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Ne znam stvarno kako se bilo koji iskreni navijač Slobode može radovati ovim vijestima...
Bingo
Deling
Menprom, Bony i slični
O strancima ne treba ni razmišljati.
Preostaje samo KamikAza, i ako on neće nama će svaka sezona biti ovakva kao što je bila ova tekuća. A još osjećam mučninu kad se sjetim svih grozota ove sezone.
Preostaje samo KamikAza, i ako on neće nama će svaka sezona biti ovakva kao što je bila ova tekuća. A još osjećam mučninu kad se sjetim svih grozota ove sezone.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Ako ostane ekipa ovakva kakva jest,mi sledeće godine ispadamo tako da znate
Zajebava se Azemica sta se lozite 

Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.