Ivaylo Petev
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Re: Ivaylo Petev
Kovacevic
Dedic Ahmedhodzic Sanicanin Kolasinac
Prcic Amir Cimirot
Stevanovic Dzeko Hotic
Ovako bih ja isao. Moze Petev svasta nesto kombinovati u ova 4 meca, bit ce povreda, umora itd. Kako god okrenes imat ces uvijek jednog sporijeg debeloguza u prvih 11, bilo to Hotic, Duljevic, Prcic itd.
Prcic Amir Cimirot
Stevanovic Dzeko Hotic
Ovako bih ja isao. Moze Petev svasta nesto kombinovati u ova 4 meca, bit ce povreda, umora itd. Kako god okrenes imat ces uvijek jednog sporijeg debeloguza u prvih 11, bilo to Hotic, Duljevic, Prcic itd.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Sto si izbrisao post taman sam krenuo da odgovorim 
"Even if nobody believes me, supports me or recognizes my effort. I’ll keep on going."
Dobra formacija i odabir igraca. Vjerovatno bi Krunic igrao umjesto Cimirota. Imas isto Djurica kao opciju tako da nije sve na Edinu.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑24 maj 2022, 14:43Kovacevic
Prcic Amir Cimirot
Stevanovic Dzeko Hotic
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Krunic je dobar igrac, ali u reprezentaciji je kritican. Covjek ne zna sta igra, i gdje treba da se nalazi n terenu. Njega isto udara sindrom Edin Visca.Tristan10 je napisao/la: ↑24 maj 2022, 15:06Dobra formacija i odabir igraca. Vjerovatno bi Krunic igrao umjesto Cimirota. Imas isto Djurica kao opciju tako da nije sve na Edinu.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑24 maj 2022, 14:43Kovacevic
Prcic Amir Cimirot
Stevanovic Dzeko Hotic
⚜️~⚜️~⚜️
Ne bih se slozio. Krunic je odigrao nekoliko kvalitetnih utakmica, primjera radi protiv Sjeverne Irske je bio nas najbolji igrac. Onda protiv Francuske na domacem terenu isto kvalitetno.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑24 maj 2022, 15:17Krunic je dobar igrac, ali u reprezentaciji je kritican. Covjek ne zna sta igra, i gdje treba da se nalazi n terenu. Njega isto udara sindrom Edin Visca.Tristan10 je napisao/la: ↑24 maj 2022, 15:06Dobra formacija i odabir igraca. Vjerovatno bi Krunic igrao umjesto Cimirota. Imas isto Djurica kao opciju tako da nije sve na Edinu.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑24 maj 2022, 14:43Kovacevic
Prcic Amir Cimirot
Stevanovic Dzeko Hotic
Kako saznajemo na adresu Plemića stigla je koverta iz Saveza sa samo jednim imenom za predstojeće okupljanje.
Naime, poziv je dobio sjajni štoper Hrvoje Barišić koji je iza sebe imao fantastičnu sezonu i trenutno je možda i najbolji defanzivac Premijer lige.
No Bilbija? zato drugi igrac koji ima 31 godina
Naime, poziv je dobio sjajni štoper Hrvoje Barišić koji je iza sebe imao fantastičnu sezonu i trenutno je možda i najbolji defanzivac Premijer lige.
No Bilbija? zato drugi igrac koji ima 31 godina

-
- Kontakt:
Ajmoooo bosnjani...podmladjivanje repke Hrovje i bilbija iz Zrinjskom 30+
Begi ni ppdmladjivanja ni rezultataa a bosnje puse neke velike price i prave neke taktike od propalitetaa

Begi ni ppdmladjivanja ni rezultataa a bosnje puse neke velike price i prave neke taktike od propalitetaa
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
-
- Kontakt:
Ivaylo oprošteno ti je
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Kad moze Barisic mogu i ja.
Zasluzio je poziv a i mjesto u prvih 11...Klasa, ponajbolji stoper u domacem prvenstvu i jedan od najboljih u regionu.
"Even if nobody believes me, supports me or recognizes my effort. I’ll keep on going."
Zukanovic sa 35 je bolji od Barisica a ni Zuka nije relevantan. Toliko o Barisicu.
Zadnja izmjena: Tristan10, dana/u 24 maj 2022, 22:39, ukupno mijenjano 1 put.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Hrvoje dobar ove sezone, ali samo zbog onih ispadanja protiv veleza ne bi trebo doc ni u kakav kontekst A reprezentacije. Bilbija je vec prozvakana prica..ako on ne dobije poziv ne treba niko iz BiH lige ni dobijat poziv..niti se trudit i ocekivat isti nakon dobrih igara
Ko je po tvom vise zasluzio poziv, Nemanja Bilbija ili Milan Djuric?tutankamon1905 je napisao/la: ↑24 maj 2022, 22:39Hrvoje dobar ove sezone, ali samo zbog onih ispadanja protiv veleza ne bi trebo doc ni u kakav kontekst A reprezentacije. Bilbija je vec prozvakana prica..ako on ne dobije poziv ne treba niko iz BiH lige ni dobijat poziv..niti se trudit i ocekivat isti nakon dobrih igara
Al je izj.ebo Bilbiju ako ovo fkt ovako bude,ovaj mu se izvinuo i nema poziva 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Sprdanje sa repkom se nastavlja.Bravo Ivaylo,Djeko i co. 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Bilbija. S Milanom ne dobijamo nista sto nemamo vec sa Dzekom. Bilbiju ipak smatram drugim tipom igraca.Tristan10 je napisao/la: ↑24 maj 2022, 22:46Ko je po tvom vise zasluzio poziv, Nemanja Bilbija ili Milan Djuric?tutankamon1905 je napisao/la: ↑24 maj 2022, 22:39Hrvoje dobar ove sezone, ali samo zbog onih ispadanja protiv veleza ne bi trebo doc ni u kakav kontekst A reprezentacije. Bilbija je vec prozvakana prica..ako on ne dobije poziv ne treba niko iz BiH lige ni dobijat poziv..niti se trudit i ocekivat isti nakon dobrih igara
U prvih 11 ne moze nijedan, ali bi prije zvao Nemanju ako se mora birat
Upravo nama treba Djuric kao back-up za Dzeku. Vidilo smo na sta lici kad Dzeko ne igra a igra se dosta utakmica u kratkom intervalu. Fakticki nam treba losija verzija Dzeke, a to je Djuric koji ipak igra redovno u Serie A. Moze se reci da je u dobroj formi. Jedino ako pozove Jasmina Mesanovica, onda bi mogao i Bilbija. Doduse, nije me ni Prevljak zadnjih utakmica odusevio. Ja se samo pitam, sto ga niko nece. Svako vidi golove u nasoj ligi, evo klubovi iz regije vide. Sto ga Dinamo nece kao back-up napadac? Nije ni Komnen Andric neka igracina.tutankamon1905 je napisao/la: ↑24 maj 2022, 23:23Bilbija. S Milanom ne dobijamo nista sto nemamo vec sa Dzekom. Bilbiju ipak smatram drugim tipom igraca.Tristan10 je napisao/la: ↑24 maj 2022, 22:46Ko je po tvom vise zasluzio poziv, Nemanja Bilbija ili Milan Djuric?tutankamon1905 je napisao/la: ↑24 maj 2022, 22:39Hrvoje dobar ove sezone, ali samo zbog onih ispadanja protiv veleza ne bi trebo doc ni u kakav kontekst A reprezentacije. Bilbija je vec prozvakana prica..ako on ne dobije poziv ne treba niko iz BiH lige ni dobijat poziv..niti se trudit i ocekivat isti nakon dobrih igara
U prvih 11 ne moze nijedan, ali bi prije zvao Nemanju ako se mora birat
Ma nije to bit toga sto sam napisao,iskreno zaboli me za to,i da ga zovne nebi mu dao da igra duze od 3 minute vec cisto da "ohladi " javnost koja ga nesto proziva za taj kao poziv
Vec mi je ovo smjesno kako je ispalo,Bilbija pljuje po Petevu cijelo vrijeme,sad se kao culo da ce dobiti poziv izvinuo se i na kraju izgleda nema poziva,bezveze se izvinjavao,matiro ga Petev

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: General505, Proximic i 45 gostiju.