Invalid.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Samo ga ovaj put istrpiti, ne dopustiti da klosari otjeraju jos jednog dobrog trenera.
You are someone else I am still right here
3 roka dati, dok se ovi antifudbaleri otjeraju, pa vidjeti na čemu smo, a ne za 10 utakmica da kažemo da pojma nema.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Slazem se. Nema nista od instant uspjeha pa onda se cupamo naredne 3god i tako se evo vrtimo zadnjih 27god.
Dati covjeku 3god i reci nista nije pod moranjem ni titula ni nista. Pravi sistem, pravi ekipu jer samo kroz sistem se moze dugorocno doci do cilja.
Evo nismo ove godine otisli u Evropu. Jel smak svijeta, nije. Zivot ide dalje.
Ako zelimo da ovaj nakaradni sistem vise ne gledamo onda moramo pustiti covjeka da napravi sistem koji se ne pravi preko noci.
Taman i kad igramo lose i izgubimo na Kosevu i kad meda ne budemo mogli treba istrpiti 3god.
Dati covjeku 3god i reci nista nije pod moranjem ni titula ni nista. Pravi sistem, pravi ekipu jer samo kroz sistem se moze dugorocno doci do cilja.
Evo nismo ove godine otisli u Evropu. Jel smak svijeta, nije. Zivot ide dalje.
Ako zelimo da ovaj nakaradni sistem vise ne gledamo onda moramo pustiti covjeka da napravi sistem koji se ne pravi preko noci.
Taman i kad igramo lose i izgubimo na Kosevu i kad meda ne budemo mogli treba istrpiti 3god.
- ElCartel11
- Kontakt:
Neka se zna da sam ja prvi napisao tu vijestMaroonBjelave je napisao/la: ↑24 maj 2022, 18:33Pa ko yebo ga ti![]()

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Husref

Samo je jedan pravi izbor a to je Oruc.
You are someone else I am still right here
Ja i dalje ne mislim da je Kodro toliko glup da se vrati u BiH.
Nemojte samo skauta Avdica tjerati ko i ranije njega se vazda na zub uzimalo,i njega on vodi gdje god da radi 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Je li fkt mislite da je Kodro rjesenje?
Ni njegova trenerska karijera nije nesto posebno bogata,pitanje je je li pravi izbor.
Ni njegova trenerska karijera nije nesto posebno bogata,pitanje je je li pravi izbor.
Samim tim logicno bi bilo da se i Tatar vrati jel ga zastupa Mehin brat 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- SarajevoForza
- Kontakt:
Dati Kodri šta hoće i pustiti ga da radi, taman kad vici istekne mandat za 2 godine da se vratimo na vrh. Do tada otjerati 70% sadašnje ekipe, gurati akademce i sa ciljanim pojačanjima praviti tim.
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
- napoleon72
- Kontakt:
A jbg, ne mozemo bas Kloppa dovest. Kodro ima iskustva i u ovoj ligi a i vani, principijelan je covjek i pravi strucnjak. Pogledaj youtube video "svi golovi FKS u sezoni 14/15" i pogledaj koliko sansi se stvaralo na utakmicama Sarajeva. Da je imao Benku na jesen, imali bismo 6-7 bodova vise. Na proljece krenuo bojkot balerina, fulali su prazne golove, i kad s ga otjerali, dobili 6/7 zadnjih utakmica. Ako covjek fkt dodje, stat iza covjeka i nek radi po svom, taman otjerao sve "najbolje" igrace i krenuo od nule po svom.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
Od svih bivsih uposlenika Kodro mi je jedini kojeg bi volio vidjet u drugom mandatu. Više od Kovacevica, Tatara i Rahmanovića zajedno.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
napoleon72 je napisao/la: ↑24 maj 2022, 20:03A jbg, ne mozemo bas Kloppa dovest. Kodro ima iskustva i u ovoj ligi a i vani, principijelan je covjek i pravi strucnjak. Pogledaj youtube video "svi golovi FKS u sezoni 14/15" i pogledaj koliko sansi se stvaralo na utakmicama Sarajeva. Da je imao Benku na jesen, imali bismo 6-7 bodova vise. Na proljece krenuo bojkot balerina, fulali su prazne golove, i kad s ga otjerali, dobili 6/7 zadnjih utakmica. Ako covjek fkt dodje, stat iza covjeka i nek radi po svom, taman otjerao sve "najbolje" igrace i krenuo od nule po svom.

100%napoleon72 je napisao/la: ↑24 maj 2022, 20:03A jbg, ne mozemo bas Kloppa dovest. Kodro ima iskustva i u ovoj ligi a i vani, principijelan je covjek i pravi strucnjak. Pogledaj youtube video "svi golovi FKS u sezoni 14/15" i pogledaj koliko sansi se stvaralo na utakmicama Sarajeva. Da je imao Benku na jesen, imali bismo 6-7 bodova vise. Na proljece krenuo bojkot balerina, fulali su prazne golove, i kad s ga otjerali, dobili 6/7 zadnjih utakmica. Ako covjek fkt dodje, stat iza covjeka i nek radi po svom, taman otjerao sve "najbolje" igrace i krenuo od nule po svom.
Dodao bi da vodje hz okupe svoje saradnike i posjete istok i zapad zaprijete psovacima i prebiju par njih radi prevencije da se na vrijeme reaguje..
MEHO KODRO JE NAJBOLJI TRENER STO JE IKAD KROCIO U PL BH
DOBRO DOSAO MEHAGA, radi sta ti dusa zeli stavljaj golmana na spica ako treba al samo radi po svom, **** mater ovim sadasnjim rastjeraj djubrad, ovim koji nehtjednu radkinut ugovor na svoju stetu, spucaj kondicione treninge da unesvjest padaju
DOBRO DOSAO
Ma Kodro je prije svega gospodin i ljudina bojim se da bi se prica opet zavrsila na slican nacin.napoleon72 je napisao/la: ↑24 maj 2022, 20:03A jbg, ne mozemo bas Kloppa dovest. Kodro ima iskustva i u ovoj ligi a i vani, principijelan je covjek i pravi strucnjak. Pogledaj youtube video "svi golovi FKS u sezoni 14/15" i pogledaj koliko sansi se stvaralo na utakmicama Sarajeva. Da je imao Benku na jesen, imali bismo 6-7 bodova vise. Na proljece krenuo bojkot balerina, fulali su prazne golove, i kad s ga otjerali, dobili 6/7 zadnjih utakmica. Ako covjek fkt dodje, stat iza covjeka i nek radi po svom, taman otjerao sve "najbolje" igrace i krenuo od nule po svom.
Mi kao navijaci sumnjam da bi imali strpljenja,a vrlo tesko da bi i uprava bila principjelna do kraja.
A slazem se da je to sto si naveo jedini ispravan nacin.
Šta reći, koju posluku porati?
Tan došao 2014 evo nas u 2022 a mi se nismo izdigli iznad ovog cirkusa od lige ni 2%. Umjesto očekivane dominacije uspjeli smo ono što niko nije, prosuti 13 bodova prednosti i izgubiti sigurnu titulu. Finale Kupa 2022 godina a nama u prvih 11 Hebibović i Ahmetović. Dal šuta penal iako je svaki navijač znao da će promašiti osim trenera koji Čatakovića drži na klupi ali zato uvodi igračinu Oremuša.
Sljedeća sezona je ključna, titula se mora napasti pogotovo jer je Mirvić najavio da će uložiti deset puta više novca. Ako Kodro odbije da se vrati, trener bi mogao biti Bašić, mislim da bi to bilo dobro rješenje.
Igrači kojima ističe ugovor:
Lazić
Bodul
Bagarić
Cmiljanić
Pidro
Ne bih nikome produžio ugovor. Svi su imali ogromne plate za naše uslove i fina svota će se otvoriti da dovedeš pojačanja koja će praviti razliku na terenu.
Sporazumno raskinuti ugovor:
Palić
Hebibović
Oremuš
Kobiljar
Šećerović
Penzija/rad u Akademiji:
Ahmetović
Velkoski
Transferi:
Šabanović
Đokanović
Dal
To je 15 igrača. Neko će reći da je puno ali nije. Odlazak ovih igrača se neće osjetiti ni najmanje. Ova skupina amatera se mora razići, nama treba potpuno nova ekipa.
Igrači iz naše lige kojima ističe ugovor a koji bi bili pojačanja:
Doffo
Amoah
Santos
Ovčina
Pantelić
Nedavno se spominjao lijevi bek Bagayoko da je završen ako se nešto u međuvremenu nije promijenilo odlaskom Kepčije.
Tan došao 2014 evo nas u 2022 a mi se nismo izdigli iznad ovog cirkusa od lige ni 2%. Umjesto očekivane dominacije uspjeli smo ono što niko nije, prosuti 13 bodova prednosti i izgubiti sigurnu titulu. Finale Kupa 2022 godina a nama u prvih 11 Hebibović i Ahmetović. Dal šuta penal iako je svaki navijač znao da će promašiti osim trenera koji Čatakovića drži na klupi ali zato uvodi igračinu Oremuša.
Sljedeća sezona je ključna, titula se mora napasti pogotovo jer je Mirvić najavio da će uložiti deset puta više novca. Ako Kodro odbije da se vrati, trener bi mogao biti Bašić, mislim da bi to bilo dobro rješenje.
Igrači kojima ističe ugovor:
Lazić
Bodul
Bagarić
Cmiljanić
Pidro
Ne bih nikome produžio ugovor. Svi su imali ogromne plate za naše uslove i fina svota će se otvoriti da dovedeš pojačanja koja će praviti razliku na terenu.
Sporazumno raskinuti ugovor:
Palić
Hebibović
Oremuš
Kobiljar
Šećerović
Penzija/rad u Akademiji:
Ahmetović
Velkoski
Transferi:
Šabanović
Đokanović
Dal
To je 15 igrača. Neko će reći da je puno ali nije. Odlazak ovih igrača se neće osjetiti ni najmanje. Ova skupina amatera se mora razići, nama treba potpuno nova ekipa.
Igrači iz naše lige kojima ističe ugovor a koji bi bili pojačanja:
Doffo
Amoah
Santos
Ovčina
Pantelić
Nedavno se spominjao lijevi bek Bagayoko da je završen ako se nešto u međuvremenu nije promijenilo odlaskom Kepčije.
Sta je sa Salcinom, njemu posudba istice hocel on ostat u vrapcicima da igra u evropi,?
Ima finih igrača na TM kojima je istekao ugovor i nemaju kluba
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, boki86, Varijantas8 i 110 gostiju.