FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zasto neko misli da ce MIRVIC ili bilo koji investitor trositi 10 m€ godisnje da bi dobio 6 m€ nazad i pravio -4 m€ godisnje.
Husic vam je primjer covjek prijavio da mu radnici rade ispod minimalca (40 ljudi moras imat u klubu minimum)
Jer da je prijavio tacne podatke moraobi dat drzavi istu sumu koju trosi za uposlene sto je 5-6 m€
Zasto je dinamo vjeciti prvak jedan od najveci razloga je to sto mu drzava oprasta daje davala 70% budzeta 15 godina.. mozda zadnjih 5 godina da mogu bit na pozitivnoj nuli.. Niko ih nezeli da kupi, jer upravo zna da 60 m € koje trose da bi bili prvaci hrvaske je previse love..
Ista stvar je sa zrinjskim cim hdz zavrne pipu otice na 8 mjesto gdje su 50% vremena bili od 2002-2012
Pogledajte zeljeznicara gdje je kad je drzava zavrnula pipu. Cim smo mi prodali nasa prava a SDA skontala da mora sad da trosi 50% vise para nego je trosila na zelju digli su ruke i vidite da im je sad uspjeh 7 mjesto, gledaju da preko mrtvog covjeka (ivana, prodajom dresova sa njegovim imenim) zarade nesto para tuze komsiski klub za 2800 km itd..
Nije lahko doc do love koju mi imamo (odnosno koju Mirvic daje ili sto su davali kinezi prije njega)
Ako neko misli da ce navijaci cuvati Mirviceve pare bolje nego sto bi on sam sebi cuvao nije normalan..
U Ovom trenutku Hadzic je ok za sd, netreba tu neka pamet
Otjerat hebibovica krstu BAGARICA ahmeta cmiljenica oremusa kanurica na nacin kako je moj DRUG SAMOZDRAVLJE NAPISAO
DOVEST
3-4 igraca 2 juniora prekomandovat i to je to
Krste ahmet heba zaradjuju zajedno oko 900 k km godisnje..
Husic vam je primjer covjek prijavio da mu radnici rade ispod minimalca (40 ljudi moras imat u klubu minimum)
Jer da je prijavio tacne podatke moraobi dat drzavi istu sumu koju trosi za uposlene sto je 5-6 m€
Zasto je dinamo vjeciti prvak jedan od najveci razloga je to sto mu drzava oprasta daje davala 70% budzeta 15 godina.. mozda zadnjih 5 godina da mogu bit na pozitivnoj nuli.. Niko ih nezeli da kupi, jer upravo zna da 60 m € koje trose da bi bili prvaci hrvaske je previse love..
Ista stvar je sa zrinjskim cim hdz zavrne pipu otice na 8 mjesto gdje su 50% vremena bili od 2002-2012
Pogledajte zeljeznicara gdje je kad je drzava zavrnula pipu. Cim smo mi prodali nasa prava a SDA skontala da mora sad da trosi 50% vise para nego je trosila na zelju digli su ruke i vidite da im je sad uspjeh 7 mjesto, gledaju da preko mrtvog covjeka (ivana, prodajom dresova sa njegovim imenim) zarade nesto para tuze komsiski klub za 2800 km itd..
Nije lahko doc do love koju mi imamo (odnosno koju Mirvic daje ili sto su davali kinezi prije njega)
Ako neko misli da ce navijaci cuvati Mirviceve pare bolje nego sto bi on sam sebi cuvao nije normalan..
U Ovom trenutku Hadzic je ok za sd, netreba tu neka pamet
Otjerat hebibovica krstu BAGARICA ahmeta cmiljenica oremusa kanurica na nacin kako je moj DRUG SAMOZDRAVLJE NAPISAO
DOVEST
3-4 igraca 2 juniora prekomandovat i to je to
Krste ahmet heba zaradjuju zajedno oko 900 k km godisnje..
Zadnja izmjena: Pitar6785, dana/u 24 maj 2022, 14:04, ukupno mijenjano 1 put.
Manekene nagraditi ove pripreme Butmirom i Igmanom
Svaki klub i svaki grad u BH je ljubomoran na FK SARAJEVO I GRAD SARAJEVO.pitara je napisao/la: ↑24 maj 2022, 13:38Postujem ja i bakljadu, pogotovo na ovakvim utakmicama, svugdje se to radi osim mozda u engleskoj, samo sto se na tvu to sakrije pa se ne vidi. Al mi nije jasno koja je poanta ubacivanja baklji u teren ako se zna da se za to kazne bas rigorozne, brate zar nije logicnije bar na Kosevu bacit je u onaj tunel da nas ne jebu bezveze.
A Zenicani inače imaju neku neobnesnjivu ljubomoru prema glavnom gradu tako da ovo i me iznenadjuje previde on njih, mrze nas ljudi vise nego Lesinari
Nit ima ljepseg grada niti boljeg kluba od SARAJEVA U DRZAVI..
FK SARAJEVO je uvjek u zadnjih 76 godina moglo da kupi dovede igraca iz bilo kojeg kluba grada u bh rezultati isto platna moc itd
masta cini cudaGalileoGalilei je napisao/la: ↑24 maj 2022, 13:54Vladan proglašen najboljim golmanom u Poljskoj i umjesto da momak ide na još veći nivo, neko očekuje da bi se on vratio ovamo. Kakav car svega mi..![]()

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Treba Rahmana i Cimija pitati, ako vole Klub, vratiće se.FCUM je napisao/la: ↑24 maj 2022, 14:12masta cini cudaGalileoGalilei je napisao/la: ↑24 maj 2022, 13:54Vladan proglašen najboljim golmanom u Poljskoj i umjesto da momak ide na još veći nivo, neko očekuje da bi se on vratio ovamo. Kakav car svega mi..![]()
![]()

Majke mi jos uvijek nisam siguran je li se lik zajebaje ili je fakat ozbiljanGalileoGalilei je napisao/la: ↑24 maj 2022, 13:54Vladan proglašen najboljim golmanom u Poljskoj i umjesto da momak ide na još veći nivo, neko očekuje da bi se on vratio ovamo. Kakav car svega mi..![]()

Ovo su oni sto se javljaju mirvicu da dovede ronalda, ogledalo 92% istokaspezial je napisao/la: ↑24 maj 2022, 14:40Majke mi jos uvijek nisam siguran je li se lik zajebaje ili je fakat ozbiljanGalileoGalilei je napisao/la: ↑24 maj 2022, 13:54Vladan proglašen najboljim golmanom u Poljskoj i umjesto da momak ide na još veći nivo, neko očekuje da bi se on vratio ovamo. Kakav car svega mi..![]()
![]()
NEMA NAZAD
Takvima treba ukinuti internet.spezial je napisao/la: ↑24 maj 2022, 14:40Majke mi jos uvijek nisam siguran je li se lik zajebaje ili je fakat ozbiljanGalileoGalilei je napisao/la: ↑24 maj 2022, 13:54Vladan proglašen najboljim golmanom u Poljskoj i umjesto da momak ide na još veći nivo, neko očekuje da bi se on vratio ovamo. Kakav car svega mi..![]()
![]()
-
- Kontakt:
Nazalost sa ovakvim ljudima mozemo samo ocekivati scenariji "Nam" gdje vlasnik bude opuhan koliko god moze a rezultata nigdje i na kraju digne sidro da ne ide vise u minus, Hadzija i njegovi pajdasi ce mozda i Mirvica oguliti,samo ce mu Sabra malo faliti.BegovicRamiz je napisao/la: ↑24 maj 2022, 01:11ko da gledam ide prvi potez produzenje ugovora jaranu Oremusu taman kad je zaglibilo
Mislio sam da ce Mirvic malo pametnije ulagati svoj novac,jer bio je dobro poceo,al ocigledno je ono, dzaba vam novci moji sinovci.
Koho Medro !!! 
Eo sance ratnika, u zvijezde zakivao Mirvica sad mu ne valja
yebo bi se za cvaju...
Eo sance ratnika, u zvijezde zakivao Mirvica sad mu ne valja

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- MaroonBjelave
- Kontakt:
desnog beka
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
- MaroonBjelave
- Kontakt:
-
- Kontakt:
2 na desnom beku, 5 na stoperu
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Prethodni post uz dodatak i Dupovca nabiti nogom u pola prezimena.umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑24 maj 2022, 16:002 na desnom beku, 5 na stoperu
On je sve igrao ko desni bek.
. Škotski mediji navode da bi njegov transfer u Rangerse mogao koštati oko 2 miliona eura što bi i Bordo klubu donijelo sasvim dobru zaradu.
Kada je odlazio s Koševa u prodajnom ugovoru ugrađena je klauzula kojom se Sarajevu garantuje pravo na 20% od narednog transfera.
To znači da bi u slučaju da Kovačević bude prodat za 2 miliona eura, Sarajevo dobilo oko 400.000 eura
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Po mom misljenju, Rangers je idealan klub za Vladana.
Mcgregor konacno ide u penziju, a i rezervni golman ima 34 godine. Zagarantovana jedinica, a jos veliki klub koji redovno igra Evropu.
Plus, na radaru si Englezima. Jedina je mana sto osim Celtica, i eventualno Hibsa, Heartsa, nema neke jace konkurencije u toj ligi u odnosu na Poljsku, ali hajde momak je veliki radnik zelim mu samo srecu.
Mcgregor konacno ide u penziju, a i rezervni golman ima 34 godine. Zagarantovana jedinica, a jos veliki klub koji redovno igra Evropu.
Plus, na radaru si Englezima. Jedina je mana sto osim Celtica, i eventualno Hibsa, Heartsa, nema neke jace konkurencije u toj ligi u odnosu na Poljsku, ali hajde momak je veliki radnik zelim mu samo srecu.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, Aduka87, BeHighirly, boki86, Bordo10, bordobijeli, cookiech, Fudo, galia95, gh0stHZ, Haksss, Hazre, hurem, HyperOS, James1987, Kabinet1987, Lecler, mercurial, miguelramos, MokraKifla, mosarajvosa83, n0dix, napoleon72, plisek, relativizam, siroliver69, stokastoka23, tajsamja, Venom, Zagor i 263 gosta.