Dobar je ali RJ daleko bolji
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
RJ rent free
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Vidim piše se o Jamesu na temi.
Reece James recorded the joint-most goal contributions of any defender in the Premier League this season (14).
He did so by playing 1000 minutes less than his closest rival, Alexander-Arnold…

Reece James recorded the joint-most goal contributions of any defender in the Premier League this season (14).
He did so by playing 1000 minutes less than his closest rival, Alexander-Arnold…
Smorise papani
Sve je to ok, ali AWB
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Nisam ti ruznu rijec napisao. Ako imamo razlicita misljenja i to je dio svakog foruma.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Pratite li

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Pa kad moderator jednog ss ba foruma pise da neko pusi qrac jer je pun nekih frustracija zbog foruma, smijem i ja rijec papan koristit. Pozz
-
- Kontakt:
Slično je i Guardiola radio u Barceloni, a evo i Klopp koliko možemo vidjeti.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑23 maj 2022, 19:16
Presmijesno.
Navodno 63% ekipe imaju astmu i daju im se preskripcije koje znatno pomazu u performansama. Mislim da ne bude zabune, ovo svi rade.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
I onda se neko pita sto svi zele da City uzme naslov, pa gledaj ovaj jad
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Vise ljudi bude na koncertu dine merlina
Pa ko bi trebao uzet nego oni da ne bi trebao luzerpul pa da je city ostao 0-2 ne bi oni nikad zabili wolverhamptonu to je jedan luzerski klub koji je prije 2 god skoro prokockao 30 bodova prednosti a cl uzeli protiv jos vecih luzera iz londona. Protiv Reala nisu imali sanse niti ce imati za par dana
Odakle više ispadaju ovi likovi.