FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BegovicRamiz
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
svaka cast za navijanje i podrsku ali ovo je sramota
jel se mora na svakom stadionu gdje se pojavis napraviti steta ybt zivot kakva je car unistavat stolice i toalet samo da mi je znati
jel se mora na svakom stadionu gdje se pojavis napraviti steta ybt zivot kakva je car unistavat stolice i toalet samo da mi je znati
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Nemoj, oni vole Klub, to je dokaz ljubavi. Čista emocija.BegovicRamiz je napisao/la: ↑23 maj 2022, 17:22svaka cast za navijanje i podrsku ali ovo je sramota

Ne postoji ni jedan validan dokaz za Hadžića. Ako ko ima kakve dokaze nek iznese da ga teretimo.
🇵🇸
Nikad se mi necemo pomaci naprijed ni milimetra.Tapkamo u mjestu evo godinama cak smo i nazadovali,misljenja sam da sa Hadzicem nista nismo dobili.
Sve dok se vrte isti ljudi oko i u klubu zajedno sa ovim instagramusama nema od ovog hajra.
Samo stranci nama mogu poomoci ovo ostalo je samo ubleharenje.
Al sto kazu njegove su pare (Mirviceve) pa neka dovodi koga hoce
Sve dok se vrte isti ljudi oko i u klubu zajedno sa ovim instagramusama nema od ovog hajra.
Samo stranci nama mogu poomoci ovo ostalo je samo ubleharenje.
Al sto kazu njegove su pare (Mirviceve) pa neka dovodi koga hoce
Druze da su svi kao HZ lako bi mi nego sta cemi sa ovin ravaku na terenu i klubu? Da se odma zna ne podrzavam ovo ali RA nije nista bacao jel? Nek nad ka.raju i nek nam daju po 100 zutih,nek nas kaznjavaju za zastavu BH a drugi nek prodju bez kazne sve re raspalo dao Bog dragiGalileoGalilei je napisao/la: ↑23 maj 2022, 17:34Nemoj, oni vole Klub, to je dokaz ljubavi. Čista emocija.BegovicRamiz je napisao/la: ↑23 maj 2022, 17:22svaka cast za navijanje i podrsku ali ovo je sramota
jel se mora na svakom stadionu gdje se pojavis napraviti steta ybt zivot kakva je car unistavat stolice i toalet samo da mi je znati![]()
Dizdarević je loš golman u igri nogom i centaršutevima.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Prva stvar, ne miješati babe i žabe. Tema su uništene stolice i teren, seljakluk po ko zna koji put. Tema sad nisu igrači, Uprava, trener, čistačice itd.zagor1987 je napisao/la: ↑23 maj 2022, 18:03Druze da su svi kao HZ lako bi mi nego sta cemi sa ovin ravaku na terenu i klubu? Da se odma zna ne podrzavam ovo ali RA nije nista bacao jel? Nek nad ka.raju i nek nam daju po 100 zutih,nek nas kaznjavaju za zastavu BH a drugi nek prodju bez kazne sve re raspalo dao Bog dragiGalileoGalilei je napisao/la: ↑23 maj 2022, 17:34Nemoj, oni vole Klub, to je dokaz ljubavi. Čista emocija.BegovicRamiz je napisao/la: ↑23 maj 2022, 17:22svaka cast za navijanje i podrsku ali ovo je sramota
jel se mora na svakom stadionu gdje se pojavis napraviti steta ybt zivot kakva je car unistavat stolice i toalet samo da mi je znati![]()
Druga stvar, ne zanima me da li je bacio Red Army, mene zanima samo moja avlija. Po ko zna koji put se ovo dešava i po ko zna koji put pokazujemo samo primitivizam i debilizam. Također, bilo ko da je akter, ružno je, ali kažem mene zanima samo moj Klub.
Sd je odgovoran samo za dovodjenje igraca.. Emir je radio posao za tanku 4 vorku..
Rezultati
Igrace koje doveo
Pogodci vs promasaji
Spahic muratovic nalic baljic su sigurno mnogo skuplji (trazili bi mnogo vise para na ovaj ili onaj nacin) a posao koji su radili bh Emir se pokazao mnogo bolje..
Ovi sto pisu vracaju se isti ljudi, ja nemam nista protiv ti ljudi ako su imali u prvom mandatu rezultat..ako pokrao klub Mirvic bi ga tuzio kao sto je kasuma tuzio i rumenig i sabrinu..
Kasum je prije nego sto je i pismo dobio za tuzbio poceo da se pravda i tip lagano napisa kaze nisam svjesno ostetio SARAJEVO..
Rezultati
Igrace koje doveo
Pogodci vs promasaji
Spahic muratovic nalic baljic su sigurno mnogo skuplji (trazili bi mnogo vise para na ovaj ili onaj nacin) a posao koji su radili bh Emir se pokazao mnogo bolje..
Ovi sto pisu vracaju se isti ljudi, ja nemam nista protiv ti ljudi ako su imali u prvom mandatu rezultat..ako pokrao klub Mirvic bi ga tuzio kao sto je kasuma tuzio i rumenig i sabrinu..
Kasum je prije nego sto je i pismo dobio za tuzbio poceo da se pravda i tip lagano napisa kaze nisam svjesno ostetio SARAJEVO..
- ElCartel11
- Kontakt:
Lomilo se i lomit ce se!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- napoleon72
- Kontakt:
Za golmana od 20 godina ja ne bih rekao da je los, samo neiskusan. To se moze rijesit treniranjem, posebno igra nogom. Poslije Vladana i Delaca, Belmin je najbolji golman kojeg smo imali jos od Voje Dragovica. Bolji za klasu od Adilovica, Alaima, Bandovica, Pavlovica, Hamzica i slicnih.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- f0rest1946
- Kontakt:
I ne samo kod nas vec u citavom svijetu se to radi, nego treba samo pljuvati naše.
- napoleon72
- Kontakt:
Svi svugdje lome, al svi se osilili nakon sto je klub platio Zelji onih 800 stolica 2016. godine, pa svi kontaju da mogu izmust od nas. Stave nepricvrscene stolice i poslije ispostave racun. Protiv sam huliganizma al eto svi drugi cvjecke samo mi stoka.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Iskreno bio sam na posljednjem derbiju na grbavici i tu se fakat lomilo, bacalo, katastrofa. Ali u zenici sam bio na sjeveru i nisam vidio nijednu stolicu da je neko otkinuo i bacio. A bio sam pri vrhu i u vidnom polju imao stotine ljudi. Ne iskljucujem da je bilo par slucajeva, ali nije bio masovni fenomen da se ciljano cupalo i bacalo naveliko.napoleon72 je napisao/la: ↑23 maj 2022, 18:30Svi svugdje lome, al svi se osilili nakon sto je klub platio Zelji onih 800 stolica 2016. godine, pa svi kontaju da mogu izmust od nas. Stave nepricvrscene stolice i poslije ispostave racun. Protiv sam huliganizma al eto svi drugi cvjecke samo mi stoka.
sta serete ba vi????
kakve stolice? one sto ne smijes sjesti na nju? sve i jedna visila, ili samo stavljena da stoji bez sarafa!
drugo, isto su na grbavici uradili samo ih poredali bez da se zavrnu i svaku koja nije bila na mjestu, brojali kao slomljenu!
nabijem ih na onaj smogovski ku.rac kakva jad i ljudska bijeda, velezovih pola navijaca kuci sa stolicama oni na onom jadu od tribine hoce da uzmu sta para ... ma marake ne dati, marke!
kakve stolice? one sto ne smijes sjesti na nju? sve i jedna visila, ili samo stavljena da stoji bez sarafa!
drugo, isto su na grbavici uradili samo ih poredali bez da se zavrnu i svaku koja nije bila na mjestu, brojali kao slomljenu!
nabijem ih na onaj smogovski ku.rac kakva jad i ljudska bijeda, velezovih pola navijaca kuci sa stolicama oni na onom jadu od tribine hoce da uzmu sta para ... ma marake ne dati, marke!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Bukvalno, na par mjesta su i falile stolice vec kad smo usli! Znaci samo beton, nije cak ni odvrnuta stolica, nego nema nicega.Pantelija je napisao/la: ↑23 maj 2022, 18:34sta serete ba vi????
-
- Kontakt:
Otkinuto mozda 20 stolica ne vise i to nisu bacane, ostale na stadionu samo ih treba zašarafat. Neopravdavam lomljenje tih 20 stolica al mislim da se bezveze preuvelicava ova prica. Kad pustiš 2000 navijaca na onako mali prostor koji skacu i navijaju 90 min, mislim da je i ocekivano da ce se polomiti 20 tak stolica
ma moze se za svasta prigovoriti HZ, za paljenje na "malim" tekmama, za neke stvari druge, ali vala za gostovanje u zenici ne znam sta reci ljudima koji su ubili navijanjem RA, koreo vrhunska... treba nekada znati povuci neku crtu jbgspezial je napisao/la: ↑23 maj 2022, 18:36Bukvalno, na par mjesta su i falile stolice vec kad smo usli! Znaci samo beton, nije cak ni odvrnuta stolica, nego nema nicega.Pantelija je napisao/la: ↑23 maj 2022, 18:34sta serete ba vi????
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Pola RA na fb okacilo slike slavlja, nose ljudi stolice za uspomenu ko i onaj glavonja sa ove gore slike sto je neko postavio, a po ovom kmecanju ispade samo nasi lomili...
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bordobijelisampion, nedimmmm1337, OzmoodPinglewood i 71 gost.